Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντροπή!!! Η ΔΕΗ Κορίνθου έκοψε το ρεύμα σε καρκινοπαθή

- Advertisement -

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε το κίνημα Δεν πληρώνω, στη σελίδα του στο facebook. Συγκεκριμένα καταγγέλλει ότι ο διευθυντής της ΔΕΗ Κορίνθου, Αθανασόπουλος, έκοψε το ρεύμα σε φτωχή καρκινοπαθή. Το χειρότερο, όπως καταγγέλλουν τα μέλη του “Δεν πληρώνω”, είναι ότι όταν έμαθε ότι τον ψάχνουν τα μέλη του κινήματος, δεν παρουσιαζόταν στο τηλέφωνο…

Διαβάστε την καταγγελία, όπως δημοσιεύθηκε στο facebook του κινήματος “Δεν πληρώνω”…:

ΑΙΣΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ! Ο διευθυντής της ΔΕΗ Κορίνθου, Αθανασόπουλος, ο οποίος έκοψε το ρεύμα από την κολόνα στη φτωχή καρκινοπαθή γυναίκα τελευταίου σταδίου από το Βοχαϊκό Κορινθίας, σήμερα όταν άκουσε ότι τον ψάχνουμε τηλεφωνικώς κρυβόταν καθ’όλη τη διάρκεια του ωραρίου (φέρνοντας σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον υπάλληλο του τηλεφωνικού κέντρου).


Όταν δε, αργότερα το αντρόγυνο πήγε στο υποκατάστημα της ΔΕΗ και τον βρήκε, τότε ο Αθανασόπουλος ζήτησε ένα εξωφρενικό ποσό ως προκαταβολή και δόση της τάξεως των 200 ευρώ το μήνα, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να μην μπορέσει να διακανονίσει την οφειλή και να καταδικαστεί να μείνει για πάντα (!!!) χωρίς ρεύμα, δεδομένου ότι η αδυναμία θα είναι διαρκής…


Να σημειώσουμε ότι το μοναδικό εισόδημα της οικογένειας αυτή τη στιγμή είναι η σύνταξη της καρκινοπαθούς γυναίκας και ότι με την διακοπή του ρεύματος αλλοιώθηκαν οι αντικαρκινικές ενέσεις που συντηρούσε η γυναίκα στο ψυγείο.


Εμείς ως Κίνημα Δεν Πληρώνω, καταδικάζουμε απερίφραστα την εγκληματική δράση της κεντρικής διοίκησης, του διευθυντή αλλά και των υπαλλήλων της ΔΕΗ που έκοψαν το ρεύμα καθώς και την ανάλγητη και ανθρωποκτόνα πολιτική της ξεπουλημένης μνημονιακής κυβέρνησης.
Επειδή είμαστε Κίνημα των πράξεων και όχι των λόγων, ας αναμένουν την απάντησή μας εμπράκτως.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog