Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Απίστευτο! Στο Κιάτο πίνουν νερό που περιέχει στοιχεία βόθρων και φυτοφαρμάκων!

- Advertisement -

Δυστυχώς για τους Δημότες του  Δήμου Σικυωνίων στη περιοχή μας έχουμε πολλές εκκρεμότητες και μεγάλες Υγειονομικές βόμβες, πολύ επικίνδυνες για την υγεία των κατοίκων της περιοχής και παράλληλα αποτελούν τροχοπέδη για την ανάπτυξη και πρόοδο του Δήμου που ζημιώνει όλους τους πολίτες και κυρίως τους νέους, τα παιδιά μας που αναγκάζονται να την εγκαταλείπουν…

Η ανεπάρκεια και η ανικανότητα του επικεφαλής της Δημοτικής αρχής, πρόεδρου της ΔΕΥΑ κ.λ.π. Σταματόπουλου και συνολικά της Δημοτικής αρχής, δυστυχώς για τους Δημότες μας,  έφερε αυτά τα  αρνητικά αποτελέσματα.

Η μεγαλύτερη ποσότητα του νερού που υδροδοτείται η πόλη του Κιάτου και πολλών Τοπικών Κοινοτήτων, προέρχεται από πηγάδια, είναι παντελώς ακατάλληλο για κάθε χρήση, παρά μόνο για πότισμα, επειδή περιέχει στοιχεία βόθρων, φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πολλές  καταγγελίες, σοβαρά παράπονα και μεγάλη ανησυχία, από τους Δημότες του Κιάτου και των γύρο περιοχών, γιατί η ΔΕΥΑ, με πρόεδρο τον Σταματόπουλο, διοχετεύει στα δίκτυα ακόμα πιο βρόμικο νερό.

Το νερό αυτό μάλλον προέρχεται  από πηγάδια  ακόμα πιο βρόμικο και είναι πολύ επικίνδυνο για την υγεία των κατοίκων.

Το σοβαρό αυτό ζήτημα το είχαμε φέρει στη δημοσιότητα και τον περασμένο Απρίλιο, όταν και πάλι η ΔΕΥΑ είχε διοχετεύσει πολύ βρόμικο νερό στις βρύσες των Δημοτών της πόλης του Κιάτου και Τοπικών Κοινοτήτων.

Το θέμα είναι τεράστιο θα έλεγα και αφορά αυτή καθ εαυτή την υγεία μας και οφείλουν όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους  αφού η Δημοτική αρχή και ο Σταματόπουλος αδιαφορεί για τις επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων.

Οι αρμόδιες Υγειονομικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, οφείλουν να πράξουν το καθήκον τους.

Όλοι οι  πολίτες του Δήμου και ιδιαίτερα της πόλης του Κιάτου οφείλουν να αντιδράσουν και να αντισταθούν, για να περισώσουμε την υγεία μας και τον τόπο μας από το μαρασμό και τη παρακμή».

πρώην αντιδήμαρχος Σικυωνίων
 Ν. Ζαχαρόπουλος

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το νερό ποτέ δεν πινοταν η πίνεται στον συγκεκριμένο Δήμο,από κανέναν δημοτη.
    Τις τελευταίες μέρες όντως μυρίζει έντονα λόγω υποχώρησης πηγαδιού.
    Ενημέρωση από τον Δήμο καμία .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog