Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΩΡΑ: Θανάσης Μουζάκης και Κώστας Λογοθέτης αποχώρησαν από το ΔΣ

- Advertisement -

Αποχώρησαν από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Με τους Πολίτες Μπροστά”, Κώστας Λογοθέτης και ο γραμματέας του ΔΣ και δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μουζάκης…

Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι, αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και τις συνεχείς λεκτικές επιθέσεις που δέχονται από τους περισσότερους συμβούλους της πλειοψηφίας…

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φασιστοκατσαπλιοσουργελα αφήστε να μιλήσει και κανένας άλλος πού νομίζετε οτι έχετε πάρει την αποκλειστικότητα της αποφασης και της δημοκρατίας, φοβάστε ρε ;

  2. Και λοιπον τωρα τι κανουμε;ειναι λυση αυτη να αποχωρουμε απο το δημοτικο συμβουλιο;λαθος κυριοι.μην ακους τους μουζακιδες κυριε λογοθετη.

  3. Η παιδικη χαρα του Γκιωνη μη σοβαροι πλεον φιμωνουν την αντιπολιτευση για να μην ακουστουν οι καταγγελίες της.Αισχος για αυτούς που μας διοικούν.

  4. Λουτράκι μπλοκ στο ύψος του ζαχαροπλαστείου Παπαδάκη, γίνονται " όργια"από τη δημοτική αρχή.
    Δεν αναφέρομαι στο τραγικό και ταυτόγχρονα παράλογο γεγονός πώς άνθρωποι επέλεξαν να κάνουν εργοτάξιο με χώματα,τσιμέντα, φτυάρια σπασμένες πλάκες, μπετονιέρες, κτλ, την παραλία μας, και μάλιστα χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης για τους διερχόμενους πεζούς αλλά και για τα παιδιά, μέσα στην καρδιά της τουριστικής περιόδου του καλοκαιριού.
    Aλλά αναφέρομαι σε σένα εφιαλτικο περιστατικό πού είναι η αλήθεια και μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας.
    Οι άνθρωποι αυθαίρετα, αντιδημοκρατικά αφού δεν έχουν ρωτήσει κανέναν πολίτη και δεν υπάρχει καμία απόφαση του δημοτικού συμβουλίου αλλά ούτε εισήγηση των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου, εχουν γκρεμίσει όλα τα παρτέρια της παραλίας που έπρεπε να ήταν φροντισμένα και καθαρά με πράσινο και λουλούδια για να ομορφαίνουν την παραλία, και τα αντικαθιστούν με κάτι παρακμιακές, φθηνιαρικές και στραβά τοποθετημένες πλάκες που γυρίζουν την εικόνα της παραλίας πολλές δεκαετίες πίσω, κάνοντας την αποκρουστική στην όψη και απωθητική στον επισκέπτη
    Οι λόγοι προφανείς για να βγουν από τον κόπο οι αρμόδιοι, να δημιουργήσουν μέσα στα παρτέρια πράσινο με λουλούδια και στη συνέχεια να το φροντίζουν αλλά και να τα καθαρίζουν, ωστε να είναι φροντισμένη και όμορφη η παραλία.
    Δεν είναι τυχαίο οτι τα παραμελημένα παρτέρια αυτά με τα ξερά λουλούδια, τα σκουπίδια, τα περιττώματα των αδέσποτων ζώων δίποδων και τετράποδων, αλλά και τα σκορπισμένα χώματα απέξω ( αποτέλεσμα της ανύπαρκτης φροντίδας και της εγκατάλειψης) τα είχε καυτηριάσει στην προηγούμενη έκδοση της η τοπική εφημερίδα Το Βήμα.
    Χειρότερα δεν γίνεται με αυτούς τους ανθρώπους, που όχι μόνο δείχνουν πως ΔΕΝ διαθέτουν μεράκι, οραμα και αγάπη για το Λουτράκι, αλλά αντίθετα είναι επικίνδυνοι,και φαίνεται πως μισουν την πόλη, αφού δεν χάνουν την ευκαιρία και κάθε λίγο και λιγάκι προβαίνουν σε μια ακραία παρέμβαση που το μόνο που κάνει είναι συστηματικά να καταστρέφει τον τόπο μας!!!
    Το γράφω αυτό και θα το υποστηρίξω με νύχια και με δόντια οι άνθρωποι μισούν το Λουτράκι και ειναι πολύ φυσιολογικό αφού οι περισσότεροι κατάγονται από τους Αγίους Θεοδώρους τα Ίσθμια και την Περαχώρα, ενω οι λουτρακιώτες της δημοτικής αρχής, με αυτά που έχουν δείξει μόνο οι πολύ ή δεν τους ενδιαφέρει!
    Περιττό είναι ένα αναφέρω Λουτράκι blog, πως όλος ο κόσμος βράζει, όχι από τη ζέστη, αλλά από την οργή με τα όσα συμβαίνουν και βρίζει για την κατάσταση που επικρατεί στην παραλία του Λουτρακίου η οποία θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο και Τεχεράνη σε καιρό πολέμου!
    Είναι πρωτοφανές, είναι ανήκουστο, είναι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει αφού όλες οι παρεμβάσεις τους είναι για να διώξουν τον κόσμο και να κάνουν ζημιά στην πόλη και ύστερα κοροϊδεύουν τους δημότες πως δήθεν κάνουν κινήσεις για τον τουρισμό, υποτιμώντας με αυτόν τον τρόπο τη νοημοσύνη μας!
    Σε αυτό που συμβαίνει μεγάλη ευθύνη έχει και η αντιπολίτευση η οποία σιωπά και δεν αναδεικνύει όλα αυτά τα σοβαρά προβλήματα στο δημοτικό συμβούλιο!

  5. Δεν είναι τσίρκο 10:23μ.μ. Αναρχομπαχαλάκιδες είναι!
    Το τσίρκο έχει και μία χρησιμότητα διασκεδάζει τα παιδιά, αυτοι καταστρέφουν τον θεσμό της δημοκρατίας

  6. ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΣ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ,
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 9:43 ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog