Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Να γιατί είπε ΟΧΙ ο Πέρρας στους συμβασιούχους ! “Είμαι ΣΥΡΙΖΑ..Ξεκάθαρα πράματα”

- Advertisement -

Ολα όσα  διαδραματίστηκαν χτες στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έχουν εξήγηση τελικά !..
Στο βίντεο που θα ακολουθήσει θα διαπιστώσετε μόνοι σας ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που ο αντιδήμαρχος δεν στήριξε το ψήφισμα των εργαζομένων του.

Στο 2.17 λεπτό του βίντεο ο Σωτήρης Πέρρας,  ειρωνεύτηκε (όπως πάντα) τον κ.Χρήστο Ασημακόπουλο, υποστήριξε πως δεν είναι δημοτικός σύμβουλος αλλά εκπρόσωπος του ΚΚΕ, ήταν ερειστικός και προσβλητικός και αφού προκάλεσε τις αντιδράσεις των δημοτών , ένας δημότης (ο Παναγιώτης Δ.) τον ρώτησε ” εσύ ποιον εκπροσωπείς; “

και ο Σωτήρης Πέρρας αναφώνησε : “Είμαι ΣΥΡΙΖΑ, ξεκάθαρα πράματα”

Ο καθένας λοιπόν αγαπητοί φίλοι αναγνώστες ας βγάλει τα συμπεράσματά του.Σε τίνος το πλευρό στέκονται και γιατί. Των δημοτών ή των βουλευτών ;;;;

- Advertisement -

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΒΟΥΛΟ ΝΑ ΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΣΩΤΗΡΗ !!!

  2. Λουτράκι blog δεν είναι ότι μου αρέσει πολύ ο εαυτός μου που τον θαυμάζω για αυτό που είναι.
    Και που σίγουρα δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να είμαι σαν κι αυτούς.
    Εντάξει το παραδέχομαι πως ο Θεός στάθηκε γενναιόδωρος με μένα αλλά σε αυτούς μάλλον έκανε πλάκες μεγάλες.
    Γιατί αν δεν έκανε πλάκες ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι πήγε στραβά με την κατασκευή τους.
    Δεν είχε κέφια ο Θεός την ημέρα που τους έφτιαχνε ήταν ο πηλός τρίτης διαλογής;
    Κάποιοι εδω μεσα γελάνε και κάνουν πλάκα.
    Δεν βλέπουν όμως ότι οι άνθρωποι είναι πολιτικά πειραγμένοι, Δεν βλέπουν ότι οι πολιτικές τους όψεις έχουν πάρει σασί και δεν επανέρχονται ότι και να τους γράψεις;
    Πόσες μπύρες πρέπει να πιεις κάποιος για να ξεχάσει αυτό που έφτιαξε η φύση και για το οποίο δεν είναι υπεύθυνος ο ιδιος;

  3. Όχι ότι τα άλλα δημοτικά συμβούλια δεν είχανε γέλια, αλλά το προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο και οι διαλογοι του ήταν το κάτι άλλο, αφού ούτε ο Αριστοφάνης δεν θα μπορούσε να επινοήσει στα σατιρικά του έργα τους διαλόγους που ακουσαμε.
    Ο ένας κατηγορεί τον άλλον πως δεν ειναι δημοτικός σύμβουλος αλλα είναι εκπρόσωπος του Κομμουνιστικού Κόμματος ενώ ταυτόχρονα παραδέχεται ο ίδιος οτι είναι εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ!
    Συνεπώς οι δυο τους παραδέχονται οτι με το Λουτράκι δεν είναι ούτε ένας ούτε ο άλλος.
    Ο άλλος παρατάει το δημοτικό συμβούλιο και μετά βγάζει ανακοίνωση πως δήθεν είχε εξουσιοδοτήσει τον πρόεδρο, να προσμετρήσει την δικιά του ψήφο υπέρ των εργαζομένων.
    Και ενω ισχυρίστηκε στην ανακοίνωση που δημοσίευσε, ότι έφυγε εσπευσμένα λόγω απρόβλεπτης και επείγουσας ανάγκης από τη συνεδρίαση, εντούτοις δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί απουσίαζε και στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
    Ειλικρινά μας λυπάμαι όλους τους δημότες, γιατί στο τέλος θα πεθάνουμε όχι από τα μνημόνια του ΣΥΡΙΖΑ που είναι υπερασπιστής ο κ αντιδήμαρχος καθαριότητας, αλλά θα πεθάνουμε όλοι από τα γέλια με αυτά που γίνονται εκεί μέσα.
    Οι γυναίκες όπως πάμε θα γίνουν όλες χάλια αφού θα φύγει το make up από τη μούρη τους θα πασάλειφθουν και θα γίνουν σαν κλόουν ενώ κάποιοι άλλοι θα παραμείνουν κλόουν όπως είναι και τώρα, τά δε παιδάκια Θα κατουρηθουν από τα γέλια, ενώ ο χώρος της έβδομης τέχνης θα πληγεί ανεπανόρθωτα αφού η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου βγάζει περισσότερο γέλιο ακόμα και από την πιο επιτυχημένη κωμωδία του κινηματογράφου.
    Στο τέλος τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου που συμμετέχουν σε αυτό το πανηγύρι των πολιτικά τσαλαφων και των γελοίων θα έχουν και τα τυχερά τους καθώς είναι σίγουρο πώς θα βρεθεί κόσμος να τους πει πάρτε ρε μπαγάσες και μερικά πενηντάρικα παραπάνω καθώς το εισιτήριο που πληρώνουμε στους σινεμάδες είναι πανάκριβο μπροστά στην κωμωδία που βλέπουμε καθε φορα στο δημοτικό συμβούλιο.
    Βέβαια κάποιοι σπάγγοι και τσιγκούνηδες θα έρθουν και θα σας πουν συγχαρητήρια γελαμε αλλά δεν θα σας δώσουνε καθόλου χρήματα καθώς θα ισχυριστούν ότι αυτή η παράσταση δεν πληρώνεται με τίποτα!
    Αν ζούσε ο Νώε σίγουρα όλοι σας θα τρώγατε πόρτα από την κιβωτό για να μην διονιστει το αστειο πολιτικό είδος σας.
    Και φυσικά όποιος από τους δημότες περιμένει ακομα και την παραμικρή λύση στα προβλήματα που απασχολούν τον Δήμο θα πρέπει να μην εμπιστεύεται το μυαλό του.

  4. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΕΡΡΑΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ.
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΕΞΕΘΕΣΕ.

  5. Καλα 1:29 όπως είπε και ο Γκιώνης στο δημοτικό συμβούλιο με τα φοβερά ελληνικά του, το χεις χάσει τελείως.
    Απο την δήλωση του αντιδημαρχου εκτέθηκε ο δήμαρχος, οχι απο ολα οσα εχει κάνει ο ίδιος και τον κραζουν μεχρι και οι τσιμεντόλιθοι

  6. Και εγώ γουστάρω το κόμμα που οι μισοί είναι αδερφές και οι άλλοι μισοί είναι ξαδέρφες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχα Χαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχαχαχα

  7. Θυμη θα μου απαντήσεις γιατί βγάλατε πέρσι την αστυνομία και μου ξύλοσατε οπως και σε χιλιάδες άλλους ανθρώπους, τις πινακίδες από τα αυτοκίνητο, 2 μάλιστα φορες;
    Με αποτέλεσμα να μου προκαλέσετε οικονομικό πρόβλημα και να μην μπορώ να ταΐσω τα παιδιά μου, που αγωνίζομαι να τα μεγαλώσω με έντιμο μεροκάματο και όχι με βρωμοδουλειες;
    Καταστηματάρχης μου έχει βγάλει φωτοαντίγραφο το χαρτί που στάλθηκε στον Διοικητή του Τμήματος Λουτρακίου και το οποίο έχει υπογραφή δημάρχου.
    Και επίσης Θα μου απαντήσετε πού τα πήγατε τόσα λεφτά απο ολες αυτές τις κλήσεις γιατί δεν έχετε κάνει κανένα έργο στο Λουτράκι!
    Θα σε ρωτάω συνέχεια γιατί σας ψήφισα και εσείς μας καταστρέφετε.
    Θα σταματήσω μόνο αν θα μου δώσετε τα λεφτά μου πίσω για να τα αξιοποιήσω για τα παιδιά μου!

  8. Ρε μεγάλε που πήγαν τα λεφτά? φιλοσοφία θέλει?γιαυτό την κυρία αντιδημαρχου ρωτησε αυτή είναι υποχρεωμένη να απάντηση πόσα χρήματα εισέπραξαν και που διατέθηκαν.

  9. Ρε μεγάλε που πήγαν τα λεφτά? φιλοσοφία θέλει?γιαυτό την κυρία αντιδημαρχου ρωτησε αυτή είναι υποχρεωμένη να απάντηση πόσα χρήματα εισέπραξαν και που διατέθηκαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog