Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Καταγγελία αναγνώστη για τα γήπεδα

- Advertisement -

“Θα ήθελα να εκφράσω τα παράπονά μου προς τον δήμο Λουτρακίου. Όσο αφορά το θέμα του αθλητισμού…
Στο Λουτράκι δεν υπάρχει κανένα γήπεδο μπάσκετ το οποίο να είναι στη διάθεση του κοινού οποιαδήποτε ώρα υπάρχουν μόνο τα σχολεία τα οποία για να μπεις να παίξεις μπάσκετ πρέπει να τα παραβιάσεις πράγμα που δεν είναι σωστό. 


Υπάρχει βέβαια και το κλειστό γυμναστήριο (Γαλανόπουλος) το οποίο είναι στη διάθεση του κοινού Κάθε Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή από την μία έως τις τρεις . 


Κατά τη γνώμη μου δεν είναι σωστό αυτό το πράγμα γιατί ομάδα μπάσκετ υπάρχει στο Λουτράκι και κάπου πρέπει να αθληθούν αυτά τα παιδιά”



- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εδω έχουν 2 παιδικές χαρές για να φιλοξενήσουν τοοοσα παιδάκια,εσείς περιμένετε και αθλητικούς χώρους????δεν έχει τέτοια ενδιαφέροντα ο δήμος…δυστυχώς!!!

  2. Ολοι τελειωνουν απο τις δουλειες τους 2 η 3 μμ. πως να παμε τοτε να γυμναστουμε ? Ο πονηρος προισταμενος το σκεφτηκε αυτο ? ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕ

  3. Ευτυχώς που έχετε τον αντιδημαρχο αθλητισμου τον ΑΟΥΑ και φροντίζει για ολα αυτά μαζι με τον οικοτροφο του δημαρχειου το παιδι με τις φορμες το παιδι για τα θεληματα.

  4. Ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού Το μόνο που δεν τον ενδιαφέρει είναι ο αθλητισμός και πολιτισμός για άλλα χτυπάει η καρδούλα του

  5. Πες τα χρυσοστομε και εγω δεν ειμαι απο το Λουτρακι αλλα αυτο μου εκανε εντυπωση…..Και το πιο απομακρυσμενο χωριο εχει γηπεδο μπασκετ.Για φιεστες και για αλλα και αλλα ειναι πρωτοι!!!!

  6. 2017 και δεν υπαρχει στο Λουτρακι ανοιχτο γηπεδο μπάσκετ. Τοσα χρηματα περασαν απ τα χερια τους,τοσο δυσκολο ηταν; Όταν παντου στην Ελλαδα υπαρχουν αυτές οι υποδομες.Ο αθλητισμος είναι σημαντικο κομματι της ζωης,εξισου με τη μουσικη και άλλες ανθρωπινες δραστηριοτητες.Μπραβο στον φιλο που το επισημανε.Για να ειμαστε σωστοι,υπαρχει γηπεδο μπάσκετ στο κλειστο Γαλανόπουλος,στο περιφραγμενο γηπεδο ποδοσφαιρου και στα σχολεια.Αλλα εμεις μιλαμε για ανοιχτο με συρματενια περιφραξη όπως υπαρχει εδώ και 30 χρονια παντου στην Ελλαδα.

  7. Εχουμε ενα λαμπρο αντιδημαρχο αθλητισμου
    Που το μονο που σκεφτεται ειναι οι
    Ολυμπιακες εγκαταστασεις θα γραφτει στο
    Βιβλιο γκινες για την ανικανοτητα του
    Να τον επισκεφτειτε θα σας δωσει και ιδεες

  8. Τρομαρα του .ελεγε οτι τ κολυμβητηριο οτι ειναι απο τα καλυτερα της Ελλαδας ..μεσα στα χορτα στα χωματα .Μπανανια .Ας δωσει κ κανα ραβδιστηρι στους αθλητες κ στους γονεις να μαζεψουν καμια ελιτσα !

  9. Υπαρχει γηπεδο τενις! Και δεν υπαρχει ουτε ενα γηπεδο μπασκετ ανοιχτο προς το κοινο… θλιψης

    Απο εναν μονιμο κατοικο Λουτρακιου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog