Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Καλογεροπούλειο Ίδρυμα!

- Advertisement -

Κορυφαία στιγμή αποτελεί για το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα η επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλου, την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017…

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ξεκίνησε την επίσκεψή του στην Κόρινθο από το «Καλογεροπούλειο Ίδρυμα «Τεχνών και Πολιτισμού» και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του από την πρόεδρο του Δ.Σ. Μαρία Χρισταρά.

Η κα Χρισταρά δοθείσης της αφορμής, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη στήριξη του προς το ίδρυμα, τη Βουλή των Ελλήνων, το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών κ. Δέδε, τους βουλευτές Γιώργο Τσόγκα και Χρίστο Δήμα, τον Πέτρο Τατούλη και την Ντίνα Νικολάκου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον κ. Καλλίρη από την Αντιπεριφέρεια Κορίνθου και και το Δήμαρχο Κορινθίων κ. Αλέξανδρο Πνευματικό. Επίσης τους χορηγούς κ. Τσαούση, την κα Γκίλλα, την Ολυμπία Οδό, τα ιδρύματα ΚΙΚΠΕ και Λάτση.

Η ξενάγηση ξεκίνησε με την παρουσίαση των τμημάτων της Μουσικής Προπαιδείας, του τμήματος πνευστών οργάνων και των παραδοσιακών χορών. Ο Πρόεδρος συνεχάρη τα μέλη τους και δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με τους νεαρούς μαθητές!

Στην αίθουσα τελετών του Καλογεροπούλειου τραγούδησε προς τιμήν του η Ελένη Πέτα συνοδευόμενη από το Kaloy’sQuintetαλλά και καθηγητές του Ωδείου, μέρος της παράστασης – αφιέρωμα σε Έλληνες συνθέτες και ποιητές!

Όπως ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος μετά το τέλος της ξενάγησης, «από τέτοιες μικρές προσπάθειές οι άνθρωποι αποδεικνύουν τις δυνάμεις τους και κυρίως αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς της κρίσης». Αυτές οι προσπάθειες «αποδεικνύουν ότι αυτόν το λαό καμία κρίση δεν μπορεί να τον κάμψει», σημείωσε και προσέθεσε ότι είναι στο χέρι των πολιτικών δυνάμεων να τις ενισχύσουν.

“Θα προσπαθήσω και εγώ να στηρίξω αυτή την προσπάθεια και να θυμάστε ότι η πόρτα της Προεδρείας θα είναι πάντα ανοιχτή”, τόνισε.

Το ίδρυμα ήταν από νωρίς κατάμεστο από γονείς και μαθητές ενώ το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Γιώργος Τσόγκας και Χρίστος Δήμας, ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, η αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού Ντίνα Νικολάκου, ο αντιπεριφερειάρχης Κορίνθου κ. Πελοπίδας Καλλίρης, ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Γιώργος Οικονόμου, η Σοφία Στάμου από την Ολυμπία Οδό και ο Χρήστος Τσαούσης από την Ευρωπτηνοτροφική.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog