Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Πολύ υψηλός κίνδυνος για Πυρκαγιά την Κυριακή – Προσοχή!

- Advertisement -

Σε έκτακτη ανακοίνωση προχώρησε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών για να ενημερώσει και να προειδοποιήσεις τους πολίτες να είναι προσεκτικοί, καθώς αύριο Κυριακή 2 Ιουλίου, εντοπίζεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για την μισή χώρα και υψηλός κίνδυνος (κατηγορία κινδύνου 3) σχεδόν στην υπόλοιπη…

Σύμφωνα λοιπόν, με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών (www.civilprotection.gr), για αύριο Κυριακή 02 Ιουλίου 2017, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές:

• Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
• Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Αχαΐα)
• Περιφέρεια Πελοποννήσου (Κορινθία, Μεσσηνία, Λακωνία)
• Περιφέρεια Αττικής
• Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος (Φωκίδα, Βοιωτία)

Όπως μπορείτε να δείτε στον παρακάτω Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς και οι περιοχές του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων είναι χαρακτηρισμένες ως πολύ υψηλού κινδύνου για πρόκληση πυρκαγιάς (κατηγορία 4)

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή τι περιμένουν για να βάλουν κατηγορία κινδύνου 5 εκεί στην Γ.Γ.Π.Π.;;;
    Μετά από ένα 4ήμερο καύσωνα με θερμοκρασίες που πλησιασαν να σπάσουν ρεκόρ σε παρα πολλές περιοχές και με πρόγνωση για πολυ ισχυρους βορειοδυτικούς ανεμους από αύριο το απογευμα;;;
    Ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατί η κατάσταση μυρίζει "μπαρούτι"…

  2. John μην ανησυχείς… Έχει και ερχόμενη εβδομάδα…. τοτε αναμένονται οι ισχυροί άνεμοι….Σε θέμα μέτρων είτε 4 ειτε 5 το ίδιο είναι. Όπως και να έχει.. βλέπεις να ίδρωσε κανένας??? Διάβασες καμια ανακοίνωση απο το γραφειο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog