Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Πόσο μας κοστίζει δε μας είπατε

- Advertisement -

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του συνεργατικού εργαστηρίου PRO SOCIAL “Από την συμβατική, στην κοινωνική επιχειρηματικότητα”,…
στις 26 Ιουνίου 2017, 18:00-21:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, μας λέει ο Δήμος με δελτίο Τύπου

Πόσο μας κοστίζει ο κ. Νασιούλας δε μας είπατε και όλο αυτό το πρόγραμμα;;

- Advertisement -

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Γκιώνης σκορπάει τα λεφτά μας στην παρέα του.
    Ο Γκιώνης δεν κάνει τίποτα για τον Δήμο και τους πολίτες του.
    Ο Γκιώνης είναι τελειωμένος πολιτικά και το ξέρει.

  2. Κυριε Δήμαρχε νομίζεις πως θα σταματήσω;
    Οχι ώσπου να μου απαντήσεις μαζί με τον Θυμή τον Μιχαήλ ( γιατί πληροφορήθηκα ότι υπάρχει κι άλλος) το γιατί μου ξυλωσατε πέρσι βάζοντας την αστυνομία αλλα και σε χιλιάδες άλλους ανθρώπους, τις πινακίδες από τα αυτοκίνητο, και μαλιστα 2 μάλιστα φορες;
    Με αποτέλεσμα να μου προκαλέσετε οικονομικό πρόβλημα και να μην μπορώ να ταΐσω τα παιδιά μου, για πολύ καιρο αφού εγώ αγωνίζομαι να τα μεγαλώσω με έντιμο μεροκάματο και όχι με βρωμοδουλειες;
    Επίσης δεν μπορούσα για μεγάλο χρονικό διάστημα να μετακινήσω τον πατέρα μου που έχει σκλήρυνση κατά πλάκας Γιατί μου είχατε ξηλώσει τις πινακίδες.
    Καταστηματάρχης, μου έχει βγάλει φωτοαντίγραφο το χαρτί που στάλθηκε στον Διοικητή του Τμήματος Λουτρακίου και το οποίο έχει την υπογραφή σου δημάρχε.
    Και επίσης Θα μου απαντήσετε ολοι σας πού τα πατε τόσα λεφτά απο ολες αυτές τις κλήσεις γιατί δεν έχετε κάνει κανένα έργο στο Λουτράκι και στον Αγ.Θεοδώρα
    Θα σας ρωτάω συνέχεια γιατί σας ψήφισα και εσείς μας καταστρέφετε.
    Θα σταματήσω μόνο αν θα μου δώσετε τα λεφτά μου πίσω για να τα αξιοποιήσω για τα παιδιά μου ή αν βγείτε ευθαρσώς Και παραδεχτείτε το λάθος σας και τα χρήματά μας διοχετευτούν σε έργα για τον τόπο.
    Μέχρι να το κάνετε αυτό και να μας απαντήσετε πού πάνε τα λεφτά μας τώρα που έμαθα ότι υπάρχει το Λουτράκι blog Θα σας ρωτάω κάθε μέρα που θα έχει ανάρτηση για τοπικο θεμα, και εσένα Και ειδικά τον Θυμή που κρύβεται!

  3. Όλα όσα εχετε κάνει έχουν μεγάλη επιτυχία για αυτό έχουμε φτάσει εδώ θα δείτε ομως και εσεις τι επιτυχία έρχεται στις δημοτικές εκλογές

  4. Ρε 3:04 ησουν παρανομος ή οχι? Τι ζητας τα χρηματα σου πισω? Ας σταθμευες νομιμα ωστε να μη στερουσες απο τον οικογενειακο προυπολογισμο τα χρηματα απο την κληση. Μη μας πρηζεις λοιπον!!!!

  5. Κάνε επώνυμη καταγγελία στην Αστυνομία και στον φορέα ελέγχου δημόσιας διαφθοράς.
    (Τα υπόλοιπα είναι κουραφέξαλα.
    Τα παιδιά σου, τα παιδια μου και η παρανομία. Ξεκινά το τώρα,για να είναι στις επόμενες εκλογές, παρα ποτέ, επικαιρο)

  6. Να γιατί έκλεισαν τα Παρατράγουδα της Αννίτα Πάνια και δεν ξαναβρήκε δουλειά ο Κάτμαν, ο Ταμπάκης και ο βας βας ο Παρασκευάς

  7. Να μην παρκαρες παρανομα να μην σε εγραφαν και σταματα να βαζεις τα παιδακια σου,τον πατερα σου μπροστα για να καλυψεις τις δικες σου μ……ς,καταλαβες ????

  8. Εε τωρα ..ποσο κοστισε ?η παρεα,οι φιλεναδοι κ οι φιλεναδες ποσο κοστισαν να λες τοσα χρονια .Δουλευουν μεταξυ τους ..

  9. Στον 5:17 μ.μ.
    Θα κάνω συνέχεια μέχρι τις εκλογές ανώνυμη καταγγελία και ταυτόχρονα Θα ρωτάω για το πού πήγαν ΟΛΑ αυτά τα λεφτά του κοσμάκι, σε αυτό το μέσο που μου δίνει δημοκρατικό βήμα.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΜΑΝΗΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΦΟΥ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΗΡΘΕ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
    Για κάποιους λασπολόγους εδώ μέσα κοντεύω στα 50 και πέρα από αυτές τις δύο κλήσεις στο ενεργητικό μου δεν έχω καμία άλλη παράβαση,
    ούτε διανοηθικά ποτέ μου να συμπεριφερθώ αντικοινωνικά και να φράξω διαβάσεις πεζών.
    Εχω άνθρωπο στην οικογένειά μου με σκλήρυνση κατά πλάκας και το αυτοκίνητο το χρειάζομαι για να τον μεταφέρω αλλά και για να προμηθεύονται τα φάρμακά του.

    Στον 4:27 που μάλλον είναι ο ιδιος με τον 5:17 αν κρίνω απο όλα τα σχόλια εδώ μέσα μαλλον δεν υπαρχουν και πολλοί υπερασπιστές της Δημοτικής Αρχής και πώς να υπάρξουν με αυτά που κάνουν σε όλο τον κόσμο.
    ΟΧΙ δεν ήμουν παράνομος επειδή βάψατε εσεις με κίτρινο στουπέτσι μια γραμμη στραβη και βγαλατε εσείς για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα την αστυνομία και ξήλωνε πινακίδες απο ολο τον κοσμο για να εισπράξετε λεφτά.
    Ενώ εσείς από ότι διάβασα σε χθεσινό σχολιασμό, βαζετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ κολωνάκια, και παρκάρετε μέχρι και στο πεζόδρομο του Δημαρχείου. Μάλιστα μου έδωσαν και τοπικη εφημερίδα που γράφει για ολα αυτά. Συνεπώς οι μόνοι που δεν θα κάνετε υποδείξεις νομιμότητας είσαστε εσείς
    Και η απόδειξη του ότι εγω δεν υπήρξα ΠΟΤΕ παράνομος είναι και το γεγονός ότι μετά το σάλο, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ. Αφου σας έβριζε ολος ο κόσμος.
    Αν έχετε πρόβλημα με την δημοκρατία ξύδι γιατί εγώ δεν πρόκειται να σταματήσω.
    Θα ρωταω συνέχεια τι πετύχατε με αυτό που κάνατε, πού πήγαν τα λεφτά ΟΛΩΝ ΜΑΣ καθώς δεν υπάρχουν έργα ούτε στο Λουτρακίου ουτε στους Αγίους Θεοδώρους.
    Ωστόσο τα μόνο που διαβάζω για εσάς είναι πως χαλατε τα ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ για ταξιδάκι αναψυχής και απευθείας αναθέσεις σε εκλεκτούς
    Για άλλη μία φορά ευχαριστώ το Λουτράκι blog, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΠΛΟΓΚ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
    Ευχαριστώ και τον άνθρωπο που με βοηθάει με το ίντερνετ καθώς εγώ δεν έχω!

  10. 6:31 δεν απαντάτε σε αυτά που σας ρωτάει ο άνθρωπος μόνο βρίζεις γιατί δεν απαντάτε;
    Δεν μπορείτε;
    Φοβάστε;
    Το βρισιμο είναι η συνηθισμένη πρακτική σας μαζί με τις φωνές το βλέπουμε πως το κάνετε όλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο.
    Ρεζιλι έχετε γίνει, όσα σχόλια και αν γραψεις εσύ για την παρέα σου δεν γλιτώνετε!

  11. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ, ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ.

    Αυτό θα του γραψει κατι εμπνευσμένα κείμενο μαγκες που θα το ζήλευουν ο Λένιν, ο Μαρξ, ο Αντρέας, ο Κατσιφάρας, ο Κίμων Κουλούρης και ο καλόγερος που σπάει τα ΑΤΜ.
    Νομιζω πώς μετά και από την δημόσια παραδοχή του κυρίου Σωτήρη Περρα, το κειμενο θα ειναι κάπως έτσι

    Συντρόφισσες και σύντροφοι,

    «Αγωνιζόμαστε για ενα Λουτράκι χωρίς τσούχτρες και χωρίς μειοδοτικούς διαγωνισμούς που καθυστερούν την εξέλιξη των έργων. Ενα Λουτράκι όπου οι αποφάσεις θα παίρνονται από τον ίδιο τον Λαό της χωρίς ξένες εξαρτήσεις, επιρροές και επεμβάσεις,

    Για μια κοινωνία δίκαιη όπου θα σταματήσει η εκμετάλλευση του ανθρώπου από τις δημοτικες αρχές και η αποξένωσή του, ενω ο δημοτης θα γεύεται και θα ζει από το προϊόν και τον μόχθο του.

    Για έναν άνθρωπο που θα ολοκληρώνεται πνευματικά και πολιτιστικά και θα αναπτύσσει δημιουργικά τις πρωτοβουλίες του, και τις οποίες οφείλει να μετουσιώνει σε έργο η δημοτική αρχή σε μια πραγματικά ελεύθερη κοινωνία δίχως άγχος, χωρίς καταπίεση.»

    Στην καρδιά του ο νέο-φιλελευθερισμός υποστηρίζει ότι αυτό που είναι καλό για την αγορά είναι καλό για τον άνθρωπο και την κοινωνία.

    Και ζητάει να παραδώσει ο Έλληνας κάθε του ελευθερία στην αγορά και τους κανόνες της.

    Μην πάτε μακριά. Ζούμε σε μια νέο-φιλελεύθερη Ευρώπη όπου οι αποφάσεις παίρνονται από τους Υπουργούς Οικονομικών της, ακόμα και όταν αυτές οι αποφάσεις οδηγούν εμάς σε απόγνωση.

    Καμία δημοκρατία, καμία ελευθερία, καμία συμμετοχή του Ευρωπαίου πολίτη.

    Μιλούν για ανάπτυξη.
    Τι ανάπτυξη; Για ποιους;
    Με τι όρους; Με ατομικές συμβάσεις και κλειστές επιθεωρήσεις εργασίας;

    Αντί να επιβάλουμε στην Κίνα τους όρους μιας ανθρώπινης κοινωνίας αφήνουμε την Κίνα να επιβάλει σε εμάς τους όρους μιας απάνθρωπης, στο όνομα της αγοράς.

    Περνώντας μέσα από κοινωνίες αυταρχικές, στυγνές δικτατορίες, το κεφάλαιο έρχεται να επιβληθεί στις δημοκρατίες μας και εμείς καταργούμε κάθε άμυνα της κοινωνίας μας στο όνομα δήθεν της αγοράς."

    Αυτή η βαθυστόχαστη, εμπνευσμένη ομιλία με τις συγκλονιστικές αλήθειες και τα υψιπετή οράματα θα γινει από τον Γκιώνη ένα από τα πολιτικά ατου του που θα καργαρει με ψήφους την πολιτική δεξαμενή του!

  12. Αι ρε μαναρ 4 :27 να βαλεις κανενα παράνομο κολωνάκι που σε πριζει ο άνθρωπος επειδή ρωτάει.
    Καλά κάνει και εμένα πέρσι είχατε πάρει από την αδερφή μου τις πινακίδες από το μηχανάκι. Σαν δεν ντρεπεστε λιγάκι

  13. Ανεκδοταρα που μου ειπαν σημερας

    Κάποτε, ήταν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και ο παππούς ήταν στα τελευταία του. Ρωτάει τη γιαγιά:
    – "Γυναίκα, τώρα που πεθαίνω, θα ήθελα να ξέρω κάτι."
    – "Ότι θες άντρα μου!"
    – "Πες μου σε παρακαλώ, πόσες φορές με έχεις απατήσει;"
    – "Τι λες τώρα άντρα μου, πότε!"
    Ο παππούς όμως επέμενε κι έτσι την πείθει να απαντήσει.
    – "Σε έχω απατήσει τρεις φορές όλες κι όλες."
    – "Με ποιους;"
    – "Θυμάσαι τότε που ήταν να μπεις στο δημόσιο και σε έβαλε ο Γιάννης;"
    – "Ναι."
    – "Ε, εγώ τον έπεισα να μας βοηθήσει."
    Ο παππούς τα χάνει!
    – "Για πες μου για τη δεύτερη φορά…"
    – "Θυμάσαι τότε που είχες πάρει προαγωγή και είχες γίνει υποδιευθυντής;"
    – "Ναι."
    – "Ε, εγώ είχα μιλήσει με το διευθυντή."
    Ο παππούς τρελαίνεται!!!
    – "Για πες μου και την τρίτη να τελειώνουμε…"
    – "Θυμάσαι που είχες βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος και σου έλειπαν πεντακόσιοι ψήφοι;"

    ?????

  14. Αι να μουν που ολοι εσεις που κατηγορειται τον ανθρωπο που εχει απολυτο δικιο ειστε ολοι νομιμοι εσεις και κακως τον εγραψαν διοτι για να γραψεις αυτοκινητα πρεπει να εχεις παρκιν τις προκοπης και μεσα στην πολη και ναι που πανε τα λεφτα απο της κλησεις οεοοοοοοοοοοο

  15. 4:27 δεν απαντάτε σε αυτό που ρωτάει, και αν σε πρήζει μην τον διαβάζεις.
    Εμείς οι άλλοι Θέλουμε να μάθουμε το τι έχει γίνει με αυτή την ιστορία πού κρύβεται ένα μεγάλο δράμα, αφού άνθρωπος με αυτά που γράφει είναι μεροκαματιάρης οικογενειάρχης και έχει και άρρωστο άνθρωπο στην οικογένειά του.
    Εσείς να μας απαντησετε εκει στην ομαδουλα πως την έχετε δει νομοθέτες;
    3:04 Μην μασάς συνέχισε να τους ξεμπροστιάζεις είμαστε μαζί σου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog