Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σπείρα έκανε δέκα κλοπές σε ενάμισι χρόνο σε Λουτράκι και Κόρινθο

- Advertisement -

Μετά από πολύμηνη έρευνα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας κατάφεραν τελικά να ταυτοποιήσουν πέντε από τα μέλη της…

Μετά από πολύμηνη έρευνα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας κατάφεραν τελικά να ταυτοποιήσουν πέντε από τα μέλη μιας σπείρας νεαρών Ελλήνων που είχαν διαπράξει τουλάχιστον δέκα κλοπές και απόπειρες στην Κόρινθο και σε χωριά των Δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων.

Η δράση των τεσσάρων νεαρών ηλικίας 19 ως 22 χρόνων και μίας ανήλικης συνεργού τους, κράτησε από τις 28 Νοεμβρίου του 2015 ως και τις 20 Μαΐου φέτος. Στο διάστημα αυτό, μαζί με άλλα μέλη της σπείρας που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, έκαναν συνολικά έξι διαρρήξεις και δυο απόπειρες σε σπίτια, μία κλοπή σε κατάστημα και μία αρπαγή τσάντας.

Η λεία από τις παράνομες «δουλειές» τους ξεπερνά τα 9.000 ευρώ σε μετρητά, κοσμήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές. Ωστόσο, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι όσο προχωρά η έρευνα θα αποκαλύπτονται και άλλες υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται.

Οι πέντε νεαροί δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου, αλλά η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog