Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

‘Εφτιαξαν σελίδα στο Facebook για τις τσούχτρες στην Αχαΐα: «Πού συνάντησα μέδουσες-τσούχτρες σήμερα»

- Advertisement -

Ενημέρωση μεταξύ λουόμενων για το που υπάρχουν μέδουσες στις παραλίες των Πατρών και της Αχαΐας, παρέχει η σελίδα που δημιουργήθηκε στο Facebook καθώς το πρόβλημα έχει ενταθεί ιδιαίτερα στις παραλίες της περιοχής….

Η σελίδα στο Facebook ονομάζεται «Πού συνάντησα μέδουσες-τσούχτρες σήμερα» και οι δημιουργοί τους εξηγώντας το λόγο για τον οποίο την έφτιαξαν αναφέρουν:

«Επειδή είναι κρίμα να κάνουμε χιλιόμετρα για μια βουτιά και μόλις φθάνουμε να βλέπουμε αυτούς τους οργανισμούς που αν τους αγγίξεις δε χαίρεσαι και πολύ… ας ανταλλάσουμε διαδικτυακά χρήσιμες πληροφορίες. Ο καθένας μας καλείται να αναγράφει την παραλία που επισκέφθηκε, την ημερομηνία και την ώρα καθώς και την περιγραφή των “οργανισμών” που συνάντησε ενώ κολυμπούσε ή που ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ. Είναι σημαντικό να αναγράφεται και ο αριθμός τους σε σχέση με την έκταση της παραλίας και το βάθος από την ακτή».

Πηγή: iefimerida.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εμεις εδω πρεπει να φτιαξουμε σελιδα που συναντησα την παρειτσα της δημ.αρχης σημερα .
    ειχαν παρει σβαρνα τα μαγαζια κ αφηναν φυλλαδια για την ανακυκλωση .Αυτο μας μαρανε στην πολη , αλλα προβληματα δεν εχουμε ;τα εχουν λυσει τα παιδια .Στην κοσμαρα τους !!

  2. 3:50 μ.μχαχαχααααααααααααααα ποια ανακυκλωση καποτε λοιπον πεταγα τα παντα στη ανακυκλωση ωσπου μια μερα το 2008 μου ειαπν τι τα πετας στη χωαματερη πανε και αυτα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog