Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΚΑΪ έδιωξε τον Μπογδάνο

- Advertisement -

Στην απόλυση του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου προχώρησε ο ΣΚΑΪ σύμφωνα με πληροφορίες. Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση με την οποία αποδοκίμαζε τα όσα είπε ο δημοσιογράφος για τις σχέσεις του πρωθυπουργού…
με τους τρομοκράτες οι οποίοι χτύπησαν τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, το θέμα θεωρήθηκε ότι θα λήξει. Ομως,ο δημοσιογράφος ήθελε να επανέλθει στην υπόθεση στη σημερινή του εκπομπή, κάτι που τον έφερε σε πλήρη ρήξη με το κανάλι με αποτέλεσμα την απόλυσή του.

press-gr.com

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο καλύτερος και πιο ευφυής δημοσιογράφος μακράν στην ελληνική τηλεόραση. Η αλήθεια πονάει και δυστυχώς ο Μπογδάνος έλεγε πολλές!

  2. Η λεξη ΝΟΥΜΕΡΟ δεν μπορει να περιγραψει τον πιο ψωνισμενο "δημοσιογραφο" ολων των εποχων,ο χυδαιος τροπος που μιλαει κ τα περισσοτερα απο αυτα που λεει απλα …εμετος.

  3. Προσκηνυμένος και ο Αλαφούζος λοιπόν. Απλώς ο Μπογδάνος είπε δημόσια και με ΑΡΔ (όπως έγραψε ο 4.09) ό,τι ξέρουμε οι πάντες. Ή μήπως κάτι Κυρίτσηδες, Πολάκηδες, Διαμαντόπουλοι και λοιποί δεν έχουν ορθάνοιχτα και χωρίς περιστροφές δηλώσει την υποστήριξή τους στην τρομοκρατία? Ή μήπως δεν κατετέθη επισήμως και με στοιχεία η σχέση Παναγιώτη Λάμπρου (άλλο πρωτοκλασσάτο στέλεχος του Σύριζα) με την 17Ν και τους Πυρήνες της φωτιάς? Μα μνήμη χρυσόψαρου έχετε ρε?

  4. 2:24 π.μ. εσύ προτιμας τον Αρβανιτη ως δημοσιογραφο, σωστα? Που διορισε και ολο του το σοϊ για να εχουμε να τους πληρωνουμε μεσω των φορων μας.

  5. Μου αρέσει πόσο πονάει τους αριστερούληδες ο Μπογδάνος.Παράλληλα οι πιο πολλοί έδειξαν και πόσο ''δημοκράτες'' είναι με την Ελευθερία του Τύπου.Σταλινικά πράγματα όχι μλκιες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog