Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Κυκλοφορεί γυμνή στον Περιφερειακό!!! (Εικόνα)

- Advertisement -

Κάποιος πρέπει να το τσάντισε πολύ το κορίτσι. Γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς την παρακάτω φωτογραφία (αλλά και το σχόλιο που τη συνοδεύει;)…

Ο λόγος για την κοπέλα με το instagram name “dashuleta”, η οποία τα πέταξε (σχεδόν) όλα και κυκλοφορούσε topless στον Περιφερειακό του Λουτρακίου.

Μάλιστα, φρόντισε να ανεβάσει και τη φωτογραφία στο instagram, μαζεύοντας, όπως είναι φυσικό, δεκάδες likes…

Στο σχόλιο πάνω από τη φωτογραφία γράφει “Tell me not to do something and I will do it twice and take pictures” (Πες μου να μην κάνω κάτι και εγώ θα το κάνω δύο φορές και θα τραβήξω φωτογραφίες”…

Τυχεροί όσοι θα πέρασαν εκείνη την ώρα…

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι μέσα στα πλαίσια τουριστικής προσέλκυσης των Κινέζων τουριστών!!! Να έχουμε και εμεις κατι να δείξουμε στο Λουτράκι ….Πληρώνεται από τον Γκιώνη για διαφήμιση σας λέω….

  2. Είναι μέσα στα πλαίσια τουριστικής προσέλκυσης των Κινέζων τουριστών!!! Να έχουμε και εμεις κατι να δείξουμε στο Λουτράκι ….Πληρώνεται από τον Γκιώνη για διαφήμιση σας λέω….

  3. να κονομίσει κάνα φράγκο θέλει το κοριτσάκι, αυτό είναι όλο. Και σκέφτεται τώρα με το "μυαλό" του, μήπως την δει και κανας παραγωγός και φτάσει στο hollywood, ας είναι και bollywood. Πενία και βλακεία τέχνας κατεργάζονται !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog