Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό! Αγγίζει το 100% η πληρότητα στα ξενοδοχεία του Λουτρακίου

- Advertisement -

Tο απόλυτο αγγίζει η πληρότητα στα ξενοδοχεία και στα καταλύματα που βρίσκονται στο Λουτράκι, αυτό το Σαββατοκύριακο…

Πολύ δύσκολο, έως ακατόρθωτο, είναι να κλείσει κανείς δωμάτιο ξενοδοχείου αυτές τις μέρες στο Λουτράκι, καθώς οι πληρότητες αγγίζουν το 90 έως και 95%.

Μια είδηση, αν μη τι άλλο θετική, καθώς τον τελευταίο καιρό το Λουτράκι βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών καλοθελητών…

Οι επισκέπτες, στην πλειοψηφία τους είναι από τη Ρωσία, το Ισραήλ και την Πολωνία, ενώ αρκετοί πλέον είναι και οι Έλληνες.

Η τοπική αγορά, μέχρι τώρα «γκρινιάζει» για το ότι υπάρχει μεν τουρισμός, αλλά αυτό δεν αποτυπώνεται στα μαγαζιά διότι οι καταναλώσεις που γίνονται κινούνται σε χαμηλά επίπεδα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι κάποια ξενοδοχεία έχουν γεμίσει τα δωμάτιά τους μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου…

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κρίση δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα μην ξεγελιωμαστε είναι πανευρωπαϊκό το φαινόμενο απλά στα οργανωμένα Ευρωπαϊκά κράτη υπάρχει Υγεια Παιδεία και δεν είσαι συνέχεια με το χέρι στην τσεπη

  2. Σήμερα ήταν γεμάτη η παραλία και υπέροχη η θάλασσα. Κόψτε τη μιζέρια.
    Επίσης, ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ ένας τουρίστας, όσο "μπατίρης" και να είναι να έρθει Λουτράκι και να πηγαίνει ΜΟΝΟ Σούπερ Μαρκετ.
    Έλεος…

    Υ.Γ. Μακάρι να αληθεύει η είδηση που δίνουν οι φίλοι μπλογκερς και να μην ειναι υπερβολή.

  3. 7:12 μ.μ. Εσύ περιμένεις ρε φίλε να έρθουν Σαουδάραβες Πετρελαιάδες επί Γκιώνη στο Λουτράκι για να τα ακουμπήσουν;

  4. Γενικά στην εποχή μας θέλει προσοχή Όλοι έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ και τσεκάρουν τιμές.Για τις ταβέρνες είναι τσιμπημένες οι τιμές και αυτό το βλέπουν οι ξένοι.Αν μπεις στο TripAdvisor για παράδειγμα θα βρεις σχόλια πριν πας για όπου πας. Σας δίνω ένα μικρό παράδειγμα τι βλέπει ένας τουρίστας.Χριστούγεννα στο Πουκετ της Ταϊλάνδης.Η ποιο ακριβή περίοδος. 543€ αεροπορικό εισιτήριο 19/12,15/1,διαμέρισμα 92τμ 2 κρεβατοκαμμαρες 2 μπάνια πλήρως εξοπλισμένο 300-350€ το μήνα.Φαγητό ψάρια γαρίδες καλαμάρια και όχι μόνο 5-6€ το άτομο.Κοινώς με 1200-1400€ περνάς μήνα.Γιαυτό θέλει προσοχή από τους επαγγελματίες μην ξεχνάμε έχουμε και κρίση

  5. 10:12 μ.μ. ε, τί κάθεσαι εδώ? Τράβα για τις διακοπές σου στην ταϊλάνδη εσύ. Ξέρεις ρε κανέναν εργοδότη να δίνει έναν ολόκληρο μήνα χειμωνιάτικες διακοπές και μάλιστα σερί???????????????

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog