Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μεγάλη επιτυχία για τον “δικό μας”, Γιώργο Τέσση

- Advertisement -

Ένα “δικό μας παιδί” κατάφερε με τη δουλειά του, να πετύχει κάτι πολύ σημαντικό…

Ο λόγος για τον Γιώργο Τέσση, που ανέλαβε με απόφαση του κόμματος τον τομέα της πιο κρίσιμης εκλογικής περιφέρειας της χώρας, αυτής της Β’ Αθηνών.

Ο Γιώργος Τέσσης, ένα νέο αλλά σημαντικό κομματικό στέλεχος αντιπροσωπεύει την επιθυμία του προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για ριζικές αλλαγές στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, με νέα στελέχη με εμπειρία στην πραγματική οικονομία, ήθος και καθαρότητα σκέψης για να οδηγήσουν το κόμμα σε νικηφόρα πορεία.

Μέχρι πρόσφατα, ήταν τομεάρχης στην ακριτική Θεσπρωτία, όπου σε λίγο καιρό κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση των ανθρώπων της περιοχής, αφού εργάστηκε με γνώμονα το καλό της παράταξης και της περιοχής και κατάφερε να παραμείνει μακριά από μικροπολιτικά και προσωπικά συμφέροντα. Αυτό φαίνεται ότι εκτιμήθηκε δεόντως από την ηγεσία του κόμματος με αποτέλεσμα την τοποθέτηση του στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια.

Καλή επιτυχία, Γιώργο Τέση

- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τον ακροδεξιό και Νεοφιλελεύθερο λάτρη του Αδώνηδος προς αποφυγή προβλημάτων και για να τον ξεφορτωθεί από την Κόρινθο , Ο Κούλης τον πέταξε στην Αθήνα . Τον αυτοκτόνησε .

  2. Όσο πόνο έχει δώσει ο Γιώργος στους Συριζαίους, δεν έχει δώσει όλη η αντιπολίτευση μαζί!
    Ο Τέσσης ο άνθρωπος που μισεί ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Για τα λεβεντόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ούτε λόγος. Ακούνε Τέσση και τρέχουν να κρυφτούν. Τους έχει κάνει αλλεπάλληλα ξεφτιλίσματα.

  3. Και τωρα τι θα κανουμε χωρις τεσση;απανωτα και σκληρα τα χτυπηματα της μοιρας ουτε syrvivor ουτε τεσση επανασταση τωρααααα

  4. Ολοι εσεις που τον υποστηριζεται τη σας εχει ταξη οταν θα βγει

    Το πασοκ με τη νδ εστρωσαν το δρομο για να ερθει ο συριζα να τον αποτελειωσει

  5. Κέρασε φαρμάκι τους Συριζαίους Γιώργο και εμείς είμαστε μαζί σου. Δωσε πόνο και σε κάτι καλοχαιρετες της ΝΔ που αντί να πολεμούν τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν αφήσει πανηγύρι για πανηγύρι και για το μόνο που νοιάζονται είναι οι δημόσιες σχέσεις. Ο Γιώργος τουλάχιστον δεν κρύφτηκε ποτέ και πάντα έλεγε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η καταστροφή της Ελλάδας.

  6. 10:24 μ.μ. Ενω η νδ που υποστηριζει θα μα ςτα δωσει ολα πισω χαχαχααααααααα ξυπνατε ολοι για την παρτη τους νοιαζονται

  7. Έχει να μας πει τίποτα για τον Τέσση το τρίο στούτζες που έταζε και κατάργηση του ΕΝΦΙΑ προεκλογικώς? Ετοιμάσου να πάρεις πάλι τα βουνά καπετάνισσα στις επόμενες εκλογές!

  8. Τρεις πολιτικούς που δεν έκρυβαν τα λόγια τους έχει βγάλει η Κορίνθια: τον Κωνσταντίνο Μανιαδακη, τον Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου και τον Γεώργιο Τέσση. Οι λοιποί μόνο για χαμόγελα και πιρουέτες.

  9. 9:29 μ.μ. τώρα μίλησες σωστά, αλλά σαν κι εσένα είναι οι περισσότεροι: η ψήφος και προτίμηση σε κάποιον πολιτικό έχει να κάνει όχι με το καλό της Πατρίδας, αλλά με την ανταπόδοση. Γιαυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Τίποτε λοιπόν δεν μας έταξε. Απλώς μας αρέσει ως πολιτικός και ως άνθρωπος, τον θεωρούμε ελπιδοφόρο για τον τόπο, γι'αυτό θα τον ψηφίσουμε!

  10. Αγαπητοί ιστολόγοι

    Θα ήθελα διά της παρούσης ίνα εκφράσω την ικανοποίησιν όλων ημών των κυριών διά την πρόοδον του φερέλπιδος ούτου νέου.

    Αι άοκνοι προσπάθειαι ορισμένων εξ ημών, ως είχα δηλώσει εις σχόλιον αναρτηθέν προ καιρού, τελεσφόρησαν ως επληροφορήθην εξ εγκύρων κομματικών πηγών. Το μέλλον του περί ου εξαιρέτου της πατρίδος τέκνου διαγράφεται φωτεινόν και ανεμπόδιστον πλέον.

    Τα αδρά αυτού ανδρικά χαρακτηριστικά, το ήθος και η εντιμότης, η ευφράδεια και η αρίστη των ελληνικών γνώσις, το λαμπυρίζον του βλέμματος δήλον πνευματικής εγρηγόρσεως ου μην και ωριμότητος αποτελούν αμάχητα εχέγγυα διά μίαν ταχείαν πολιτικήν ανέλιξιν.

    Είμαι βεβαiα ότι ο νέος τούτος θα διαπρέψει εις την νέα κομματικήν αυτού θέσιν. Υποσχόμεθα δε , όλαι αι της ομηγύρεως κυρiαι, ότι δεν θα φεισθώμεν προσπαθειών και κυρίως χρόνου , του survivor προσφάτως τελευτήσαντος, διά την περαιτέρω προώθησιν του εις τον πολιτικόν στiβον.

    Ευχόμεθα ολοψύχως και Υπουργείον εις αυτόν, διότι η Πατρίς από τοιούτους άνδρας έχει αδήριτον την ανάγκην.

    Ευχαριστώ διά την φιλοξενία.

    Η γηραιά και σήμερον τα μάλα ικανοποιημένη κυρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog