Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Αυτός είναι ο 68άχρονος που έχασε σήμερα τη ζωή του σε τροχαίο

- Advertisement -

Τροχαίο δυστύχημα έγινε το πρωί της Δευτέρας στο Λουτράκι με θύμα έναν 68άχρονο, στην οδό Δημοσίων Υπαλλήλων στο ύψος του Οικισμού Καλλιθέας…

Η ταυτότητα του 68άχρονου, έγινε γνωστή πριν από λίγο. Πρόκειται για τον Αντώνη Γιάννακα, ιδιοκτήτη της εταιρίας G4S AG GROUP SECURITY με συστήματα συναγερμού.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και συλλυπητήρια στους οικείους του.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λουτρακίου:

Λεβέντης – Ειλικρινής – Επιτυχημένος επιχειρηματίας . Ο αδόκητος χαμός  του αγαπημένου  συμπατριώτη  μας και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυνηγητικού Συλλόγου μας  Γιάννακα  Αντώνη  σήμερα το πρωί  σε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή Γκόφα –Καλλιθέα του δήμου μας  άφησε θλιμμένους με σκυμμένα κεφάλια  και περισσότερο  φτωχότερους σε αξίες και ιδανικά. Το Δ.Σ  εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο και στους συγγενείς . Με απόφαση του Δ.Σ εις μνήμη του  αντί στεφάνου ο σύλλογος  θα  συνεισφέρει με τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας.
                                         
ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΣ    

Ο Πρόεδρος                                                                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Θυμής Μιχάλης                                                                               Κιφοκέρης Παύλος

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΩΤΙΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΠΥΡΟ ΜΠΑΦΙΤΗ ΤΖΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ Π Ο Τ Ε .

  2. Ενας υπεροχος Ανθρωπος , ευαισθητος, δραστηριος , αριστος οικογενειαρχης , εξαιρετικος εργοδότης χαθηκε τοσο αδικα και τοσο γρηγορα. Κανεις μας δε μπορει να το πιστεψει . Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπασει.Καλο Παρασεισο κ.Αντώνη . Θερμα συλληπητηρια στην οικογενεια και καλη δυναμη .Εκ μερους του προσωπικού της AG GROUP G4S ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog