Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μάικ Θυμής: Κάποιοι έχουν θράσος – Συμπαραστέκομαι και συμφωνώ απόλυτα με τον Σωτήρη Πέρρα

- Advertisement -

Την πλήρη στήριξή του στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Σωτήρη Πέρρα, σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τις διαμαρτυρίες του Συλλόγου Κατουνίστρας, επειδή τοποθετήθηκαν κάδοι μπροστά στα σπίτια κατοίκων του οικισμού της πόλης του Λουτρακίου, δήλωσε μέσω του loutrakiblog.gr, ο δημοτικός σύμβουλος Μάικ Θυμής…

Διαβάστε το σχόλιό του που έγινε στην ανάρτηση Λουτράκι: Βάλανε τον κάδο με τα σκουπίδια μέσα στα σπίτια τους!

Επειδή το απύθμενο θράσος των οικιστών με τις απαιτήσεις τους έχει προκαλέσει κατά επανάληψη κυρίως οικονομική αιμορραγία στο δήμο μας εις βάρος του κεντρικού ιστού της πόλης όχι μόνο συμπαραστέκομαι και συμφωνώ με την απόφαση του αντιδημάρχου Πέρρα Σωτήρη αλλά και για να μην διαμαρτύρονται για τον πρόεδρο στο επόμενο συμβούλιο το θέμα θα το θέσω εγώ για να τελειώνουμε δια παντός με τους παρεπιδημούντες του δήμου μας και τις παράλογες αξιώσεις τους.
Θυμής Μιχάλης Δημοτικός Σύμβουλος

- Advertisement -

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ποιος ???
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ !!
    Το Λουτρακι ειναι τουριστικη πολη ..οτι δηλωσε το βλεπουν ολοι οι οικιστες κ εκδρομεις ολου του δημου οι οποιοι ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ !Για την οικονομικη αιμοραγια του Δημου κ τοπου σας ευθυνεστε εσεις οι ιδιοι .Κ βεβαια τα μυαλα σας και πολλα αλλα .
    Ντροπη να βλεπουμε τετοιες συμπεριφορες απο εκλεγμενους .
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ !!!!

  2. EXEI ΔΙΚΙΟ Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ?? ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ..

  3. επιτέλους….καιρός ήταν……μπράβο Πέρρα,και Θυμή…….αλλά μην ξαναδούμε να τρέχουν οι υποψήφιοι και να γλύφουν όλους τους λαθροεποικιστές στις δασικές περιοχες και υδροφόρους,όπου εφτιαξαν τα κονάκια τους με την βοήθεια των διεφθαρμένων υπηρεσίων……γνωρίζουμε ολοι τι παιζόταν χρόνια τώρα..και αν δεν τους αρέσει ο κάδος εκει που είναι(!!!)πάρτον ,και ας πάνε τα σκουπίδια τους ,εκει απο που ηλθαν….

  4. Τι ειπε ο κυριος ?
    μη ξεχναει οτι το συνολο των ψηφων που εκλεχθηκε ο ιδιος κ η παρεα του προερχεται κ απο τους 'οικιστες '..οχι μονο απο τα σογια τους !Αντι να κοιταξουν που τα κανουν μονοι τους σαν τα μουτρα τους τοσα χρονια ριχνουν ευθυνες σε μας …τους 'φερτους'.

  5. Μια αψυχολόγητη λανθασμένη ενέργεια ενός νέου άπειρου προέδρου οικισμού για μια ακόμη φορά άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου και τον πόλεμο γηγενών και μη.
    Ο νέος πρόεδρος δεν έχει καταλάβει πως λειτουργεί εδώ στο Λουτράκι το σύστημα, ότι υπάρχει μεγάλο μένος, το οποίο με την πρώτη ευκαιρία εκφράζεται, μένος ενάντια στους οικιστές που όσα χρόνια κι αν περάσουν δε θα αποδεχθούν ποτέ και δε θα τους εντάξουν στην κοινωνία τους.

  6. Οταν ερχονται εκλογες ομως μαικ μου κολοτουμπες τους κανετε για τα ψηφαλακια για να μην πω αλλη λεξη γενους θηλυκου με 4 γραμματα τωρα πουλας νταηλικη αν το εκανες και στις εκλογες θα σε ελεγα μαγκα αλλα επειδη και εσυ κανεις τα παραπανω που ανεφερα σε λεω τζαμπα μαγκα….

  7. Εσυ Μιχαλη που σε φωναζουν και Μαικ
    Ειναι δικαιωμα σου να υποστηριζεις οποιον
    Θελεις απο τους κηφηνες της δημοτικης
    Αρχης εμεις θα κανουμε αυτο που θελουμε οπως
    ΚΑνετε και εσεις χρονια τωρα τι δεν καταλαβαινεις

  8. Πηγαίνουμε και σε εκλογές σε λίγο και κάτι πρέπει να πούμε ώστε να δείξουμε ότι υποστηρίζουμε το Λουτράκι.
    Τοσα χρόνια τι κανείς κύριε Θύμή;
    Δεν τα ξέρεις;
    Δεν τα βλέπεις με τον κυνηγετικό σύλλογο;
    Και ομολογείς ότι χαλάμε τα λεφτά του δήμου σε ασημαντότητες.
    Πες και για αυτούς που έχουν χτίσει στον υδροφόρο ορίζοντα να σε παραδεχτώ…

  9. Αγιασμος να ξορκισει τα κακα πνευματα .Αυτο μονο .
    Με αυτα και με αυτα ΕΜΕΙΣ ΟΙ ..ΦΕΡΤΟΙ θα παιρνουμε τα ωραια λεφτακια μας και θα ψωνιζουμε Κορινθο που ειναι πιο φιλοξενοι .
    Εσεις και οι τσουχτρες αγκαλια θα μεινετε .

  10. Θες να πουμε κ για τα δικα σας αστροπελεκια ?πως μερικοι κανατε τα δαση δικα σας τα κοψατε οικοπεδα κ τα πουλουσατε?
    Υ.Γ Να βγαλετε τον δημοτικο φωτισμο μεσα απο τα οικοπεδα σας.
    Για τα χαλια σας φταιτε εσεις οι ιδιοι μονο .

  11. Καπέλο Καπέλο με ένα λ μαναρι,κατά το "πήρε το καπελακι του και εφυγε".
    Όσο έριχνε τρίμμα ο τέως όλο αγάπες κ λουλούδια με τον Γκιωνη έφυγε ο τέως τώρα βρίζουμε.
    Καλά σας τα λέει ο Μαικ

  12. ΒΑΛΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΖΕΙΣ; ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΔΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ; ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΤΙΣΕΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ; ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ.

  13. Εσεις ψηφιζεστε μεταξυ σας τα σογια και βγαινεται γι αυτο τα κανατε σαν τη μουρη σας και αναρωτιεστε γιατι δεν εχει τουρισμο το Λουτρακι .Αλλοι ομως παιρνουν τις ομορφιες τους και τρεχουν για ψηφουλακια στους οικισμους γι αυτο κ βγηκαν με μεγαλα ποσοστα και τωρα μας μιλαει για θρασος !

  14. Ποιο θρασσος απο σενα Μαικ δεν εχει
    Κανενας αλλος εισαι σε θεση να μιλας
    Πηγαινε σκοτωσε καμμια μπεκατσα που το
    Κανεις σωστα και παρατα μαςγιατι στο
    Δημο διακρινεσθε για την οκνηρια σας

  15. Αγαπητοί και σεβαστοί παρεπιδημούντες όπως σας σεβόμαστε θα μας σέβεσθαι η εποχή των απειλών και της ψηφοθηρίας προσφιλή τακτική σας πέρασε ανεπίστρεπτη . Όσο αναφορά για τα σχόλια στο loutrakiblog ότι εγώ προσωπικά πήγα και ζήτησα ψήφους από οικιστές το μόνο που έχω να πω ότι αυτό συναιβει μόνο μια φορά και για το οποίο θα δώσω εξηγήσεις στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και θα ζητήσω δημόσια συγγνώμη αποκλειστικά και μόνο από τους γηγενείς συμπατριώτες μου του τέως Δήμου Περαχωριτών.
    Θυμής Μιχάλης Δημοτικός Σύμβουλος

  16. Μεγάλο θράσος , συνεχίζει ο Θυμής και θα δώσει εξηγήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα ζητήσει συγνώμη κλπ. Πραγματικά μόνο εδώ γίνονται αυτά. Έλεος.!!!

  17. Πρέπει επιτέλους όλοι οι Λουτρακιώτες να σκεφτούν ότι όλοι οι ανεπιθύμητοι οικιστές αγόρασαν οικόπεδα από Λουτρακιώτες, χτίσανε αυθαίρετα με Λουτρακιώτες εργολάβους και όλη η Λουτρακιώτικη κοινωνία έκανε για δεκαετίες τα σραβά μάτια. Τώρα προσφέρει υποστήριξη στον Πέρρα που αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται . Πολύ ωραία ανοιχτή κοινωνία είμαστε!!!!
    Υποστηρίχτε όλοι τον αντιδήμαρχο της βρωμιάς και του τσαμπουκά . Υποστηρίχτε τον και σε λίγο καιρό να είσαστε βέβαιοι θα γυρίσει επάνω σας. Ακριβώς σαν τα φίδια.

  18. εγω θα τοποθετηθώ με λογια του Ισοκρατη:
    'Απ' ολους τους ανθρώπους οι πιο κακοί και άξιοι της πιο μεγαλης τιμωρίας ειναι εκεινοι που οσα ειναι οι ιδιοι ενοχοι , τολμουν να κατηγορουν γι' αυτα τους άλλους '
    δυστυχως δεν ξερω περαχωριτικα για να τα μεταφρασω γιατι μαλλον βρισκομαστε στην εποχη του Δημου Περαχωριτών απ οτι καταλαβα αλλα δεν ξερω ποιας εποχης και δεν ξερω για ποιες φυλες μιλαμε γιατι σιγουρα γινεται ενας διαχωρισμος των ιθαγενων- γηγενων και των υπολοιπων .Σιγουρα δεν μιλαμε για την δεκαετια 2010-2020.Δεν ξερω αν ερθει το σχολιο μεσω των οπτικων ινων ή πρεπει να το στειλω με σηματα καπνου !

  19. 8:12 π.μ. αν ειναι αληθεια αυτο, να πας να το καταγγείλεις στον εισαγγελα κυρα μου με ονοματα αντι να καθεσαι μπροστα στον κομπιουτερ σου και να συκοφαντεις. Αντε να φτιαξεις καμια τηγανια αμελετητα στον ανδρα σου λεω γω

  20. Ανώνυμε 11:01…..Πρόεδρο Δημοκρατίας δεν τον λες τον Καπέλο (αν και υπήρξε κινηματικός προτεινόμενος βουλευτής ) αλλά αν φτάσεις ποτέ τις περγαμηνές του και σε δεχτεί γυάλισέ του και λίγο τα παπούτσια που ξερεις μπορεί και να σε συγχωρήσει …Εμείς πριν αποφασίσουμε να τον εμπιστευτούμε φυλλομετρήσαμε καμία 25αρια τίτλους έργα του και πιστοποιήσεις από δημόσιους φορείς … εσείς μείνετε στους αεριτζήδες της μπιφτεκούπολης.

  21. Κ ΘΥΜΗ ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΗΤΑΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ?ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΕΙΑ ΦΥΛΗ? ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ?ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΦΕΡΤΩΝ………ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩΩΩΩΩΩ!ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑ ΧΡΥΣΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ

  22. Οι περισσότεροι οικιστές αν γίνει έλεγχος και θυροκόλληση 2 φορές ότι είναι απών τα δικαιώματα φεύγουν ταυτόχρονα από το Δήμο, επιτέλους κάποιος πρέπει να τους μαζέψει όλο απαιτήσεις είναι χωρίς υποχρεώσεις, κάποιοι φταίνε πολύ για αυτό που τους κακομαθαν

  23. Ακου μαναρι αρχιδ@σπ@στη 8:07 π.μ. Δεν ζει το Λουτράκι από εσας, εσείς ζείτε από το Λουτράκι και μας έχετε κολλήσει σαν βδέλλες
    Και αφού μπορείτε να ζήσετε χωρίς το Λουτράκι, τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία φερτοι που έχετε κτίσει μέχρι και τον υδροφόρο ορίζοντα και μας καταστρέφετε το νερό και το παραδέχεστε κιόλας ότι μας γράφεται ολουσ εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

  24. Καταλαβαίνετε λοιπόν μετά από την τοποθέτηση του κ. Θυμή ότι στην δημοτικη αρχη δεν τους ενδιαφέρει η υπεράσπιση του γενικού καλού, αλλά μόνο τα ψηφαλάκια και γι αυτό εκ των υστέρων κάνουν τις μετανιωμένες μαγδαληνές!
    Μην απορεί λοιπόν κανένας για το θράσος των καταπατητών και των φερτών που καταστρέφουν με τα σκουπίδια τους και την αυθαίρετη δόμηση το Λουτράκι και τον υδροφόρο ορίζοντα

  25. Κύριε Θυμή οι μόνοι που έχετε θράσος χωρίς να έχετε καθόλου πολιτικά κότσια, είσαστε εσείς στην δημοτική αρχή με τις πολλές απευθείας αναθέσεις σε φίλους που δεν εξασφαλίζουν την οικονομία των χρημάτων των δημοτων που εξασφαλιζουν οι μειοδοτικοί διαγωνισμοί.
    Και αυτό γιατί δεν έχετε τολμήσει να μου απαντήσετε ακόμα το γιατί μας ξυλωσατε πέρσι βάζοντας την αστυνομία, τις πινακίδες από τα αυτοκίνητο μας και μαλιστα εμένα μου το έκαναν 2 φορες σε σημείο που παρκάρουν και συγκεκριμενοξ άνθρωποι της δημοτικής αρχής.
    Που αυτοί φυσικά δεν τρωνε καμία κλίση γιατί έχουν το ακαταδίωκτο και παρκάρουν όπου γουστάρουν, μέχρι και πάνω στον πεζόδρομο του Δημαρχείου που παίζουν τα παιδάκια με κίνδυνο να τα σκοτώσουν από τις ατσούμπαλες οπισθοδρόμησεις που κάνουν.
    Σας ενημερώνω ότι έχει περιέλθει στην κατοχή μου μια φωτογραφία που φαίνεται ενα τζιπ μαύρο δίπορτο και δεν μένει να δω σε ποιόν από την δημοτική αρχή ανήκει για να τα πούμε από την καλή.
    Ελπίζω να μην είναι κανενός αντιδημάρχου ή του δημάρχου γιατί τότε Θα καεί το πελεκούδι
    Οι κλησεις ειχαν αποτέλεσμα να προκαλέσουν σε πάρα πολλους ανθρώπους, τεράστιο οικονομικό πρόβλημα, να δυσφημίσουν την πόλη να διώξουνε πάρα πολύ κόσμο και να προκαλέσουν ανυπολόγιστη ζημιά στις τοπικές επιχειρήσεις, στους εργαζόμενους και στις οικογένειές τους.
    Εμενα με κατέστρεψαν για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορουσα να ταΐσω τα παιδιά μου, ενώ μου στέρησαν πολύτιμους οικονομικούς πόρους τους οποίους με μεγάλο κόπο αγωνίζομαι να κερδίσω για να ζήσω την οικογένειά μου, και φυσικά με έντιμο μεροκάματο και όχι με βρωμοδουλειες!
    Ενω δεν μπορούσα για μεγάλο χρονικό διάστημα να μετακινήσω τον πατέρα μου που έχει σκλήρυνση κατά πλάκας γιατί αναίτια μου είχε παρει η παρεα του δημαρχου τις πινακίδες.
    Καταστηματάρχης, μου έχει δώσει φωτοαντίγραφο το χαρτί που στάλθηκε στον Διοικητή του Τμήματος Λουτρακίου και το οποίο έχει την υπογραφή του δήμαρχου,
    Για αυτό και δεν είναι έντιμο να βγαίνει ο δήμαρχος και να κατηγορεί τον Διοικητή του τοπικού αστυνομικού τμήματος για τις δικές του αποφάσεις!
    Επίσης δεν μπορουν να μας απαντήσουν ολοι τους και ειδικά ο Θυμής Ο Μιχαήλ, πού τα πήγαν τόσα λεφτά που εισέπραξαν απο ολες αυτές τις κλήσεις γιατί δεν υπάρχει κανένα έργο στο Λουτράκι και στον Αγ.Θεοδώρα
    Θα σας ρωτάω συνέχεια γιατί σας ψήφισα και εσείς μας καταστρέφετε
    Θα σταματήσω μόνο αν θα μου δώσετε τα λεφτά μου πίσω για να τα αξιοποιήσω για τα παιδιά μου ή αν βγείτε ευθαρσώς και παραδεχτείτε το λάθος σας, ζητήσετε συγνώμη ή αν τα χρήματά μας διοχετευτούν σε έργα για τον τόπο. Και όταν λέω έργα εννοώ έργα όχι τα πασαλείμματα με τις μπογιές που κάνετε στις γλάστρες στα κάγκελα και στον δρόμο.
    Μέχρι να το κάνετε αυτό και να μας απαντήσετε πού πάνε τα λεφτά μας τώρα που έμαθα ότι υπάρχει το Λουτράκι blog Θα σας ρωτάω συχνά πυκνά για να σας καταλάβουν όλοι Γιατί η πολιτική σας χειρισμοί δεν είναι καθόλου ορθόδοξοι για αυτό και προκαλούν την διαμαρτυρία της συντριπτικής πλειοψηφίας

  26. Είχα γράψει το παρακάτω σχόλιο στις
    12 Ιουλίου 2017 και ώρα – 11:53 μ.μ. το οποίο εξακολουθεί και είναι δημοσιευμένο παραπάνω!

    Πηγαίνουμε και σε εκλογές σε λίγο και κάτι πρέπει να πούμε ώστε να δείξουμε ότι υποστηρίζουμε το Λουτράκι.
    Τόσα χρόνια τι κανείς κύριε Θύμή γι αυτή την κατάσταση;
    Δεν τα ηξέρες;
    Δεν τα έβλεπες με τον κυνηγετικό σύλλογο;
    Και ομολογείς και απο πάνω ότι χαλάμε τα λεφτά του δήμου σε ασημαντότητες.
    Πες και για αυτούς που έχουν χτίσει στον υδροφόρο ορίζοντα να σε παραδεχτώ…

    Κύριε
    ΘΥΜΗ ΜΙΧΑΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ με το σχόλιο σας σας ευχαριστώ που με επιβεβαιώσατε για το πόσο πολιτικά ρηχοί είσαστε όλοι σας!
    Μην ξεχάσετε να κάνετε ολα τα χατηρακια σε ολους αυτούς τους καταπατητές που με τις φαβελες και τα παράπηγμα τους, μετέτρεψαν την πάλαι ποτέ παρθένα φύση που αγκάλιαζε το Λουτράκι σε φύση χειρότερη και απο την διάσημη πόρνη Belladona σε πολύ φθηνή έκδοση όμως.
    Οι Λουτρακιωτες βλέπουν και καταλαβαίνουν τι πρεσβεύετε

  27. Εξω τα φερτά μπιθικεν απο το Λουτράκι, μόνο ζημία κάνουν με τα σκουπίδια τους, την άσφαλτο και με την αποχέτευση που ρίχνουν στον υδροφόρο
    ορίζοντα.
    Να φύγουν και όσοι παραδέχονται ότι αιμορραγεί το Λουτράκι για να ικανοποιούνται οι παράλογες αξιώσεις τους και στην συνέχεια για την μικροπολιτικη τους δοσοληψία τΑ γυρίζουν και μζητάνε και συγνώμη από πάνω!

  28. Μάικ άσε τα ρατσιστικά και φασιστικά τύπου Δήμος περαχωριτων,μπιθικεν και αηδιες γιατι κανεις δεν σου εδωσε το δικαιωμα να ξεχωριζεις τους κατοίκους του Λουτρακίου σε αυτόχθονες και σε εποίκους.Όταν την δεκαετία 70,80,90 που έπεφταν όλα τα παράνομα και τρώγαμε όλοι μας ήταν καλά και τώρα ξαφνικά έγιναν εποικοι;30 και 40 χρονια που πληρώνουν το Δήμο και έχοντας νομιμοποιηθεί από εσάς τους ίδιους που είστε Δημοτικόι συμβουλοι,τολμάς να στρέφεται εναντίων τους μόνο και μόνο επειδή θέλεις να στηρίξεις τον Περρα(ο μοναδικός εισαι)σε κάποιες αποφάσεις του όπως και με τους συμβασιούχους για να μην τρώει τη λέζα αυτος και χανει ψήφους μπαίνεις εσύ μπροστά και καλά Αφού από ότι καταλαβαίνω δεν προβείτε να βάλεις ξανά γιατί δεν μπορείς να προσφέρεις τίποτα, αποδεδειγμενα μπήκες για τον τίτλο.Όταν μπαίνει κάποιος στο μαγαζί σου τον Ρωτάς αν είναι γηγενής Λουτρακιωτης η Περαχωριτης η του τσιμπας το ταλιρακι κι ας είναι και από το πλανήτη Αρη;Καταλαβαίνω ότι η αγραμματοσύνη και η ομογενοποίηση προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο αλλά οι περισσότεροι πλέον καταλαβαίνουν πολύ καλά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog