Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη: Λουτράκι – Πάνω από ένα χρόνο το απόλυτο ΜΗΔΕΝ

- Advertisement -

Διαβάστε την καταγγελία όπως εστάλη στο loutrakiblog.gr…

Επικοινωνώ μαζί σας για να κοινοποιήσω ένα θέμα που χρονίζει.

Στην περιοχή “Γαλότα” Ισθμού Κορίνθου που κατοικώ στη συμβολή των οδών Διογένους και Στρεψιάδους εργολάβος που έφτιαξε συγκρότημα μεζονετών έχει παρατήσει εδώ και 8 έτη περίπου 2 isobox σε παρακείμενο οικόπεδο.

Προσωπικά εγώ έχω ενοχλήσει το Δήμο Λουτρακίου άπειρες φορές για να γίνει απομάκρυνσή τους αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο ένα μάλιστα isobox υπάρχει ακόμα και το τηλέφωνο του συνεργείου του εργολάβου, τον οποίο επίσης έχω ενοχλήσει αρκετές φορές και με διαβεβαίωνε ότι θα τα μετακινήσει άμεσα.

Αποτέλεσμα είναι στο σημείο να συγκεντρώνονται ποντίκια, αδέσποτα σκυλιά (για τα οποία φυσικά και έχω ενοχλήσει το Δήμο και επίσης δεν έχει γίνει τίποτα) ενώ δίπλα παίζουν μικρά παιδιά.

Να σας τονίσω ότι πρόκειται για περιοχή με σχέδιο πόλης και όχι εκτός σχεδίου περιοχή.

Τελευταίο καταφύγιο υποβολής παραπόνων είναι το δικό σας site μήπως ενδιαφερθεί κάποιος υπεύθυνος.

Σας παραθέτω φωτογραφίες.

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχω κατασκευάσει το σπίτι του κουμπάρου μου στην περιοχή αυτή. Δεν την γνώριζα πριν καθόλου. Πρόκειται για μία περιοχή με εξαιρετικό ρυμοτομικό σχέδιο. Σε επαφή που είχα όμως με το Δήμο Λουτρακίου για να πάρω μία βεβαίωση περί υψομέτρου του δρόμου για να εκδόσω οικοδομική άδεια μπορώ να πω ότι δυστυχώς πρόκειται για Δήμο χωρίς πρόγραμμα, σχέδιο, κοινώς όλα στο ποδάρι.
    Πήραμε βεβαίωση περί υψομέτρου σε χωμάτινη οδό και αφού μετά από πιέσεις του κουμπάρου μου στο Δήμο έγινε ασφαλτόστρωση (η οικοδομή είχε ολοκληρωθεί) σε υψόμετρο καμία σχέση με αυτό που μας είχαν βεβαιώσει. Επιβλέπων μηχανικός δεν υπήρχε παρά μόνο ο εργολάβος. Ούτε πασαλάκια είχε έρθει να βάλει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για να καθοριστεί το πλάτος της οδού βάσει του ρυμοτομικού σχεδίου και ο εργολάβος ούτε ήξερε που να ασφαλτοστρώσει. Κάποια στιγμή πιστεύω πρέπει να σοβαρευτούμε σε αυτή τη χώρα. Έχω εργαστεί σε 2 ευρωπαϊκές πόλεις και τέτοιο μπάχαλο δεν έχω ξαναδεί. Εμείς οι ίδιοι υποβαθμίζουμε τη χώρα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog