Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Άγρια συμπλοκή λουομένων με ΡΟΜΑ στην παραλία Καλάμια

- Advertisement -

Μια άτυπη κόντρα κλιμακώθηκε στην παραλία Καλάμια με τους λουόμενους χθες να αντιδρούν στην κατασκήνωση ΡΟΜΑ……
στην περιοχή που έπλεναν ρούχα και πετούσαν πέτρες ενώ ανάγκαζαν τους υπόλοιπους λουόμενους να μπαίνουν στη θάλασσα σε βάρδιες αφού τα μικρότερα σε ηλικία μέλη των ΡΟΜΑ περνούσαν γύρω από τα αντικείμενα τους.

Σε κάποιο σημείο αντέδρασαν κάποιοι λουόμενοι καλώντας τους ΡΟΜΑ να σεβαστούν την περιοχή και να σταματήσουν να δρουν ανεξέλεγκτα για να πάρουν απαξιωτική απάντηση. Αποτέλεσμα αυτού να επιτεθούν οι λουόμενοι στους ΡΟΜΑ για να τους διώξουν.

Όμως το γεγονός δε σταμάτησε εκεί. Σήμερα υπερτριπλάσιος αριθμός ΡΟΜΑ επέλεξε να κάνει κατασκήνωση στα παρτέρια της παραλίας να απλώσουν μπουγάδα και να φωνάζουν προς τους λουόμενους στην παραλία. Καλέστηκε η αστυνομία για να έρθουν μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ που ζήτησαν από τους ΡΟΜΑ να μαζέψουν τα ρούχα και τα κατασκηνωτικα είδη (μέχρι και εξοπλισμό υγραερίου για παρασκευή φαγητού).

Αναμένουμε τη συνέχεια.

ekorinthos.gr

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΕ…. Αφού πήγε η αστυνομία θα μπουν όλα στην θέση τους. Το συγκεκριμένο σημείο παραλίας λοιπόν θα παραχωρηθεί και με την άδεια της αστυνομίας στους γύφτους. Οι λουομενοι θα μετακινηθούν ώστε να μην ενοχλούν τους γύφτους, αφού πρώτα ζητήσουν και συγνώμη. Όποιος δεν συμφωνήσει, υπάρχει και το αυτόφωρο. ??????

  2. Κ στην Κρυφη που ειχαν μαζευτει τις προαλλες γεμισαν τον τοπο σκουπιδια αφου εφαγαν μπηκαν 15 ατομα στη θαλασσα κ με τα ρουχα τους εκαναν φασαρια κ αναγκαστηκαν οι λουομενοι κ εφυγαν .
    Μεγαλη πληγη …πρεπει να φυγουν .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog