Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Προσοχή! Ζητούν χρήματα για καλό σκοπό αλλά είναι απατεώνες

- Advertisement -

Ένα περίεργο περιστατικό στο Λουτράκι, μας έστειλε αναγνώστης του loutrakiblog.gr. Ένας άνδρας και ένα κορίτσι, λέγοντας ότι εκπροσωπούν το Σύλλογο “Ηλιαχτίδα”, ζητούν χρήματα για συμπαράσταση στα άρρωστα παιδιά. Μάλιστα, δίνουν και αποδείξεις. Όταν όμως κάποιος επικοινώνησε με το Σύλλογο αυτό, η απάντηση των ανθρώπων ήταν ότι ο Σύλλογος δεν διενεργεί εράνους σε κανένα σημείο της χώρας…

Δημοσιεύουμε την ερώτηση του κυρίου Χρ. Βασ. και την απάντηση που του δίνει ο Σύλλογος Ηλιαχτίδα:

Γεια σας, αυτήν την στιγμή στο Λουτράκι Κορινθίας ένας άντρας και ένα κορίτσι λέγοντας ότι εκπροσωπούν τον σύλλογο σας έδιναν αποδείξεις για κάποιο ποσό συμπαράστασης, θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε κάτι για αυτό. ( η σφραγίδα με ημερομηνία 2012 ? ) 

Σας ευχαριστώ, Χρ. βασ.



——————————

Αγαπητέ κύριε Βασ.,
σας ευχαριστούμε θερμά για την επικοινωνία σας και κυρίως για την ενημέρωση. 
Ο Σύλλογος μας δεν διενεργεί εράνους σε κανένα σημείο της χώρας μας !
Έχουμε βάλει και σχετική ανακοίνωση στη σελίδα μας στο facebook και την ιστοσελίδα μας. 
Εμείς, είμαστε ο Σύλλογος “ηλιαχτίδα-Νέα Σμύρνη” Κέντρο Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας, δεν έχουμε παραρτήματα σε άλλες περιοχές και ουδεμία σχέση έχουμε με τα άτομα στα οποία αναφέρεστε.

Λαμβάνουμε τηλεφωνήματα σχεδόν καθημερινά για παρόμοια περιστατικά εδώ και 2 χρόνια, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο παρά να ενημερώνουμε τους φίλους μας ότι δεν πρόκειται για το δικό μας Σύλλογο, αλλά για άλλο Σύλλογο ο οποίος χρησιμοποιεί τη λέξη Ηλιαχτίδα στο τίτλο του (όπως μπορείτε να δείτε και στα στοιχεία τους – δ/νση, τηλεφωνο κλπ).
Τα άτομα αυτά έχουν έρθει ακόμα και στην περιοχή μας και ισχυρίζονταν ότι ήταν από εμάς.
Σε κάποιες περιπτώσεις, συνάνθρωποί μας έχουν καλέσει την αστυνομία, καθώς αντιλήφθηκαν εγκαίρως ότι πρόκειται για απατεώνες.

Απευθυνθήκαμε σε δικηγόρο αλλά μας είπε ότι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε νομικά, είναι μήνυση κάθε φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό, πράγμα που όπως καταλαβαίνετε είναι αδύνατο να γίνεται.

Με εκτίμηση, 
Ασπασία Κινατζόγλου
Γραμματεία

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog