Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Απίστευτο; Με ποιές πασίγνωστες γυναίκες είχε σχέση ο Μίνως Κυριακού… [photo]

- Advertisement -

Όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια από τη ζωή του Μίνωα Κυριακού και τις γυναίκες που τον στοίχειωσαν…
Έζησε έντονη ζωή καθώς η δυναμική του ήταν τέτοια που σίγουρα οι γυναίκες που ήθελαν να χαράξουν μια δυναμική πορεία ήθελαν να είναι στο πλευρό του. Δείτε παρακάτω ποιες είναι αυτές.

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ''ΕΓΚΥΡΟΙ'' ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ. ΓΟΝΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΟ 1850 !!!!!!!!

  2. Καλά για την επίσημη συζυγό του. Αλλά ακόμη κι αν αμφισβητήσω την αξιοπιστία της πληροφορίας για όλες τις άλλες, είναι μία εξ αυτών πασίγνωστη για τέτοια. Η Στάη. Εξ'ου και η γνωστή ρήση: να'χα δημοσιγράφου ριζικό, να'χα δημοσιογράφου τύχη!!!

  3. 9:46 π.μ. Καλά τα λες, αλλά πενία, τέχνας κατεργάζεται. Με το μυαλό θα προχωρούσαν όλες αυτές ή τα πτυχία τους? Άλλως τι δουλειά θα έκαναν? Ζύμη για πίτσα?

  4. Την γλύτωσε μάλλον η Μελέτη, καθότι ήταν ήδη παντρεμένος ο συγχωρεμένος. Εδώ πάει: όποια είναι στον πρωϊνό καφέ,…και νύφη. Έχει γούστο να είναι και η Λίτσα Πατέρα στη λίστα των κατακτήσεών του!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog