Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Καταγγελία αναγνώστη – Οι κύριοι γνωρίζουν πού παρκάρουν;

- Advertisement -

Διαβάστε το μήνυμα αναγνώστη όπως ακριβώς εστάλη στο loutrakiblog.gr και δείτε τις φωτογραφίες που το συνοδεύουν…

Θα τους έλεγα απαράδεκτους, αλλά πιθανώς δεν γνωρίζουν ότι παρκάροντας στο συγκεκριμένο σημείο κόβουν μία από τις πιθανές εισόδους ασθενοφόρου ή οχήματος έκτακτης ανάγκης προς την παραλία.

Και επειδή το φαινόμενο αυτό το συναντάω κάθε μέρα, καλό θα ήταν ο Δήμος και η Αστυνομία να φροντίσουν ώστε να μην επαναληφθούν αυτές οι εικόνες.

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειναι καφριλα ..αλλα απο την αλλη να υπαρχει πινακιδα που να λεει με μεγαλα γραμματα ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ για τους χαζους οδηγους ωστε να μην κλεινει.
    Θα παρακαλουσαμε την αστυνομια εκτος απο τον κεντρικο να περναει και απο τα στενα να γραφει που τα εχουν κανει τσιφλικια τους μερικοι για να εχουν αερα στην πορτα τους κ αερα στα μυαλα τους ,παλιομηχανακια και σαβουρες για να κρατουν τις θεσεις τους .Στην Μεγαλου Αλεξανδρου το εχουν παραξηλωσει με τις σαβουρες για να εχουν τα μαγαζια τους ελευθερα για τα πελατακια κ δικα τους παρκινγκ και πιανουν και τις δυο πλευρες!Γαιδουριά στο επακρο !Στην Ελ. Βενιζελου και τα στενα ειναι απελπισια ,εχουμε και βαρκες μονιμα παρκαρισμενες .Που θα παρκαρει ο κοσμος ?

  2. Καλα αυτο.. τα κολωνακια που εχει βαλει ιδιωτης στην αντιστασεως με τομπαζι ετσι για γουστο και σκονταφτει ο κοσμος δεν τα βλεπει η αρμοδια υπηρεσια οποια και αν ειναι.και τι ωραιες γλαστρες!!!!!!

  3. τηλεφωνο αστυνομια, αφαιρεση πινακιδων και κληση, αυτο κανω στο λουτρακι των ελληναραδων, θα σας λιωσω και φετοε

  4. εχει και απο του γιαννη το ουζερι προσβαση μεγαλε!!! αντε με την μιζερια σας παλι…….εκτος αν παρκαρεις απο κατω εσυ με το δικο σου τουτου…..μιζερε…..

  5. Να κάνω μια καταγγελία κι εγώ? Στην Ιωάννου Λέκκα και Καραϊσκάκη γωνία ειναι μερικοί οπου αποκλείουν το παρκαρισμα για εμας βαζοντας τα μηχανακια να τους περιμενου κι επειτά πάνω στο πεζοδρομιο ή στην αυλή αφου εχουν φτιάξει και την ανάλογη αυτοσχέδια ράμπα για τα μηχανάκια τους! Αν παρκαρεις εκει στα στυφλικια τους βρισκεις και το μπελλά σου! Πήρα αμέτρητες φορες τηλέφωνο την αστυνομια για τα 20μέτρα οπου τα έχουν δικά τους τίποτα!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog