Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

O σκύλος που πυροβολήθηκε με αεροβόλο στην Κόρινθο χρειάζεται σπιτικό

- Advertisement -

Έκκληση για την υιοθεσία του σκύλου που εντοπίστηκε πυροβολημένος και με σπασμένο πόδι στην περιοχή του Συνοικισμού της Κορίνθου στις 20 Ιουνίου 2017 κάνει η Βάνα Φραγκιάδου η οποία μας περιέγραψε την ιστορία αυτού του ζώου, που πυροβολήθηκε μόνο και μόνο επειδή απλώς στεκόταν στο πεζοδρόμιο…

Η σκυλίτσα είναι στειρωμένη, εμβολιασμένη και φιλική!

Η κα Φραγκιάδου μας εξήγησε, πως όταν ενημερώθηκε για το τραυματισμένο ζώο και έσπευσε να το βοηθήσει, διαπίστωσε ρωτώντας τους περίοικους ότι κανείς από την συγκεκριμένη περιοχή δεν το είχε ξαναδεί να περιφέρεται εκεί.

Ο θηλυκός στειρωμένος φιλικός σκυλάκος είναι πια καλά και ανάρρωσε και από το σπάσιμο του ποδιού και από το σφαιρίδιο του αεροβόλου που τον πέτυχε στον στήθος λίγο πιο κάτω από τον λαιμό. Εντούτοις το μικροτσίπ, που είχε το ζώο, έδειξε ότι παλιότερα είχε στειρωθεί και καταχωρηθεί στα αρχεία ως αδέσποτο του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Γι’ αυτό και η γυναίκα που ανέλαβε την φροντίδα του έκανε τον κόπο να ψάξει και να ρωτήσει την αρμόδια δημοτική αρχή πως αυτό το ζώο βρέθηκε από τους Αγίους Αναργύρους ή το Καματερό της Αττικής στην Κόρινθο.

Δυστυχώς ούτε ξεκάθαρη απάντησε έλαβε και από ποτέ δεν την είπαν ποια είναι αυτή η γυναίκα που πήρε το ζώο για να το φροντίσει και τελικά το έχασε αλλά δεν το αναζήτησε γιατί έμαθε ότι είναι πια νεκρό.

Η Κάλη, είναι μόλις τριών ετών, και ζυγίζει 23 κιλά. Γεννήθηκε το Ιούνιο του 2014 έχει μάθει να ζει σε σπίτι ενώ μεταξύ άλλων είναι και εξαιρετική και με τα παιδιά γι’ αυτό και χρειάζεται υπεύθυνους κηδεμόνες, που δεν θα την εγκαταλείψουν. Αν μπορείτε εσείς να την κάνετε μέλος της οικογένειας σας επικοινωνήστε με το τηλέφωνο: 6976774532 ή μέσω email στο: vfragk1@yahoo.gr. Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας.

 www.zoosos.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog