Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απίστευτο !! Γιατρός χαράκωσε το σύζυγο ασθενούς στο πρόσωπο !

- Advertisement -

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας. Ένας άνδρας μετέβη στην κλινική για να ζητήσει τον λόγο από γιατρό, ο οποίος φέρεται να είχε λάβει 5.000 ευρώ ..
στο παρελθόν για να κάνει επέμβαση αφαίρεσης χολής στη σύζυγο του 50χρονου.

Σύμφωνα με τον «Κόσμο της Πάτρας» ωστόσο, αν και έλαβε τα χρήματα, την εγχείρηση την έκανε άλλος γιατρός.

Με έκπληξη δε, σύμφωνα με την ίδια πηγή, διαπίστωσαν πως άπαντες τους έλεγαν ότι δεν είχε γίνει ολική αφαίρεση χολής, αλλά κάποιου άλλου είδους επεμβάσεις.

Ο 50χρονος πλησίασε τον χειρουργό και του ζήτησε εξηγήσεις: «Γιατρέ σε πλήρωσα για να αφαιρέσεις την χολή. 4.000 ευρώ σου έδωσα και άλλα 1.000 στον άλλον» του είπε υψώνοντας τον τόνο της φωνής του.
Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, ο γιατρός τον χτύπησε, χαράκωσε το πρόσωπό του και το έβαλε στα πόδια. Άλλοι γιατροί της κλινικής φρόντισαν τις πληγές του μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και αμέσως υπεβλήθη σε επέμβαση για τις πληγές του.

Έγιναν 30 εξωτερικά και 10 εσωτερικά ράμματα ενώ κρίθηκε απαραίτητη και η νοσηλεία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου για δύο ημέρες.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πτυχίο έχει ο "χαρακιάρης γιατρός"? Ξεχνάμε την περίπτωση του άλλου που ήταν ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ κλινικής στην Σκύρο με πλαστό πτυχίο ιατρικής, και κυκλοφορούσε με γκόμενες και με φεράρι?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog