Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Απάντηση Αλέκου Πνευματικού στις καταγγελίες Νανόπουλου για το κόστος μεταφοράς ανακυκλώσιμων υλικών

- Advertisement -
 

  Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Νανόπουλου σχετικά με το κόστος μεταφοράς των ανακυκλώσιμών υλικών,…
θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους δημότες μας ότι ουδεμία οικονομική επιβάρυνση προκαλείται για το Δήμο Κορινθίων, καθώς το κόστος μεταφοράς καλύπτεται από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.), με βάση τη μεταξύ μας σύμβασης.
  Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Δήμος Κορινθίων θα προβεί σε δημόσιο ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό για τη μεταφορά των ανακυκλώσιμων υλικών, βάση του οποίου το τελικό πόσο που θα προκύψει θα καλυφθεί πλήρως από την Ε.Ε.Α.Α.
  Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων θα συνεχίσει την συστηματική και συνεχώς αυξανόμενη προσπάθεια της περαιτέρω ενίσχυσης της ανακύκλωσης, όπως άλλωστε αυτό προκύπτει και από τα επίσημα στοιχεία της Ε.Ε.Α.Α. μέχρι σήμερα.

                                                                                                      Εκ του γραφείου τύπου

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αλέκο, όπως εσύ για τους καρχαρίες, έτσι κι εμείς εδώ σου λέμε πως χρειάζεται κανείς Μάστερ για να δώσει εμπεριστατωμένη απάντηση, που εσύ δεν έχεις. Συνέχιζε να κυνηγάς καρχαριάκια, είναι ευκοπότερον.

  2. Είναι απογοητευτικό το πως ο Έλληνας παραμένει παγιδευμένος στη λογική του «το μη χείρον, βέλτιστον». Είναι απογοητευτικό το ότι δεν αντιλαμβάνεται, ακόμη και τώρα, τι ζημιά έχει προκαλέσει αυτή η λογική στη λειτουργία της κοινωνίας και – κατ'επέκταση – στην πορεία ολόκληρης της χώρας.

    Έχουμε μάθει να συμβιβαζόμαστε με το κακό, αρκεί να μην είναι χειρότερο από την πιο εύκολη (προφανή σε εμάς) εναλλακτική λύση. Έχουμε μάθει να συμβιβαζόμαστε με κακούς πολιτικούς, κακούς δημόσιους λειτουργούς, κακούς επαγγελματίες, κακούς συναδέλφους, κακούς φίλους, απλά και μόνο επειδή δεν είναι χειρότεροι από ό,τι φαντάζει ως εναλλακτική δίπλα μας.

    Βρομύλος που μπαίνει ανάποδα στον δρόμο που μένει και βάζει κώνους για να παρκάρει το τζιποειδές του μπροστά στο σπίτι του δεν πρέπει να γίνει ποτέ δήμαρχος αυτής και καμίας πόλης στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog