Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – “ΣΦΑΓΙΑΖΕΤΑΙ” Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ

- Advertisement -

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι καλημέρα σας.
Αν και ο Ιούλιος έφθασε αισίως στην 21η, “φυλάμε Θερμοπύλες”, καθ’ ότι κάποιοι έχουν την αίσθηση ότι θα μας αποκοιμίσει η θερινή ραστώνη…
και θα διαλύσουν ανενόχλητοι τα πάντα, που με κόπο έχουμε κτίσει επί οκτώ ολόκληρα χρόνια.

Τα γνωστά και μη εξαιρετέα πρόσωπα έχουν πιάσει και πάλι δουλειά να εκτροχιάσουν τον προαστιακό, επιδεικνύοντες τις αθώες περιστερές, ενώ στην ουσία ότι κάνουν το κάνουν κάτω από το τραπέζι.

Σας ευχαριστούμε για την συμπαράστασή σας στον άνισο και επίπονο αγώνα μας, ευελπιστώντας πάντοτε στην πολύτιμη βοήθειά σας, η οποία είναι αυτή που τους κλονίζει, τους αναγκάζει η κατακραυγή της κοινωνίας λόγω της δημοσιότητας να υπαναχωρούν, εμείς να το εκμεταλλευόμεθα και στην αδράνειά τους να βάζουμε κάθε φορά λιθαράκια με συνέπεια τα πάντα να είναι ολοκληρωμένα, αλλά οι καλοθελητές δεν λείπουν για να επιφέρουν τον πολύπόθητο εκτροχιασμό.

Προκαταβολικά σας ευχαριστούμε και για την νέα συμπαράστασή σας και σας ευχόμεθα καλές και δροσιδτικές βουτιές, αφού ανεβαίνει και ο υδράργυρος.

Με βαθιά εκτίμηση

Δημήτρης Καραπατάς
Επικεφαλής

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πες ονοματα Καραπαπα και ασε τα γενικολογα.ποιοι βαζουν τρικλοποδια στο εργο πες αυτος και αυτος.ολα τα αλλα ειναι εντυπωσιασμοι .να μαθει ο λαος του Λουτρακιου ποιοι δε θέλουν το εργο.

  2. Βάλε το όνομα σου εσύ πρώτα κουκουλοφόρε 9:28 π.μ. και μετά κάνε παρατηρήσεις…
    Εχει βγεί δελτίο τύπου το οποίο ακόμα δεν το έχει δημοσιεύσει το λουτρακι μπλογκ…. ξεστραβωσου πρώην Πρόεδρε να το βρείς στο διαδίκτυο, γιατί γράφει και για το φίλο σου το Δέδε που έχεις γίνει πολιτική του ουρά και είσαι ο μόνος που τον υποστηρίζεις ακόμα…

  3. Ο Δημήτρης πάντα είναι ο υποστηρικτής του προαστιακού και πάντα επώνυμα.ας στηρίξουμε και εμείς την προσπάθεια χωρίς ανωνυμιες και εξυπνάδες. Εγώ είμαι μαζί του και τον στηρίζω στον αγώνα που κάνει. Παν Μηχανος.

  4. Βεβαια τα εχουμε λυση ολα τα προβληματα στο Λουτρακι ο προαστιακος μας μαρανε εδω το Λουτρακι στεναζει λογω που εχει τσουχτρες αντι να ασχοληθειτε με αυτο που ειναι το φλεγον ζητημα ασχοληστε με ενα θεμα που επειδη 100 ατομα παρα πολα λεφτα και το χειμωνα πανε διακοπες δεν γουσταρουν να πληρωνουν ταξι για το αεροδρομιο και θελουν τον προαστιακο και μεσα στην πολη το ζητημα ειναι οσο ειναι ακομα καλοκαιρι να γινει κατι να ερθει κοσμος στο Λουτρακι να γεμισουν τα ξενοδοχεια που ειναι αδεια και οι επιχειρησεις που στεναζουν να κανετε κατι για τις τσουχτρες αμεσα χωρις ομως να εμπλακουν μκο σε αυτο το θεμα

  5. Δελτίο Τύπου
    Συνάντηση Εργασίας Ν.Ε. και Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας με τον γ.γ. του Υπ Υποδομών και Μεταφορών Α. Βούρδα

    Στο πλαίσιο σειράς πρωτοβουλιών για τον στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό και την παραγωγική ανασυγκρότηση της Κορινθίας που έχουν αναληφθεί από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και τους τρεις Βουλευτές του Νομού, Μαρία Θελερίτη, Γιώργο Ψυχογιό και Γιώργο Τσόγκα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Ιουλίου στα γραφεία του κόμματος στην Κόρινθο συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Αθανάσιο Βούρδα.

    Στη συνάντηση συζητήθηκε διεξοδικά μια σειρά θεμάτων που αφορούν στα υπό εξέλιξη και στα σχεδιαζόμενα έργα οδικών και σιδηροδρομικών υποδομών στην περιοχή και διαπιστώθηκε η πρόοδος που έχει συντελεστεί τόσο με την ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού όσο με την ταχεία πρόοδο κατασκευής της σιδηροδρομικής γραμμής Κιάτο – Ροδοδάφνη.

    Κυρίαρχο θέμα στη συζήτηση αποτέλεσε η σύνδεση της πόλης του Λουτρακίου με τον προαστιακό σιδηρόδρομο, έργο το οποίο πολλοί προσπάθησαν να οικειοποιηθούν στο παρελθόν πλην όμως δεν είχαν ποτέ εντάξει σε κανένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών επιβεβαίωσε την ισχυρή πολιτική βούληση της κυβέρνησης για την δρομολόγηση της έλευσης του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι, στο πλαίσιο της υφιστάμενης έγκρισης, πράγμα για το ποίο έχουν αθόρυβα και μεθοδικά εργαστεί όλο το προηγούμενο διάστημα τόσο η Νομαρχιακή Επιτροπή και οι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κορινθίας όσο και οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Δέδες και Αθανάσιος Βούρδας.

    Τέλος, συζητήθηκαν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η γραμμή του προαστιακού Κόρινθος- Αθήνα και το χρόνιο αίτημα των πολιτών του Νομού Κορινθίας, της απευθείας σύνδεσης της Κορίνθου με το Σταθμός Λαρίσης. Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, διαβεβαίωσε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα το Υπουργείο θα έχει δρομολογήσει την σύνδεση αυτή.

    Οι μετέχοντες στη σύσκεψη δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν τη στενή συνεργασία τους το επόμενο διάστημα ώστε οι πολίτες της Κορινθίας να δουν απτά αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής, απολαμβάνοντας ασφαλέστερες και ταχύτερες μεταφορές.

    Κόρινθος, 17.07.2017
    Γραφείο Τύπου της Ν.Ε.

  6. Κυριε Μηχανε καλα κανετε και εισθε
    Υποστηρικτης του Δημητρη θα πρεπει
    Ολοι να μετεχουμε αλλα δεν βλεπεις φως
    Απο αυτους

  7. 9:46 μ.μ. Δεν εχω σπιτι στις γραμμες αλλα το φλεγων ζητημα δεν ειναι ο προαστιακος αυτη τη στιγμη ειναι να γινει κατι να καθαρισει η θαλασσα απο της τσουχτρες ολοι εχουν μπει μεσα 100% ξενοδοχεια επιχειρησεις πρεπει να γινει αμεσα κατι οσο κραταει ακομα το καλοκαιρι φυσικα χωρις την εμπλοκη μκο

  8. Και γιατί δεν λέτε: "τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και το τρίο Στούτζες" για την ιστορική ακρίβεια? Τί θέλετε να μας πείτε, ότι παράγετε έργο με τα 8 χιλιάρικα το μήνα και το 70% αφορολόγητο όπου απολαμβάνετε να βλέπετε την μεσαία τάξη να υποφέρει και να ακούτε και τον φύρερ σας να παραδέχετε ότι έκανε πάμπολλα λάθη λόγω απειρίας?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog