Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κόρινθος:ΣΟΚ από σύγχρονο Κωσταλέξι – Την φυλάκισαν γιατί δεν ήθελαν την σχέση της!

- Advertisement -

Μια απίστευτη ιστορία που φέρνει μνήμες από το Κωσταλέξι. Μια νέα κοπέλα, φυλακισμένη από τους γονείς και τον αδερφό της στο σπίτι της, κατόρθωσε να δραπετεύσει και να τηλεφωνήσει στις εισαγγελικές αρχές καταγγέλοντας ότι της είχε συμβεί!…

Ο Εισαγγελέας επενέβη άμεσα, έφτασε στο σημείο και παρέλαβε το νεαρό κορίτσι από το σπίτι το οποίο οι οικείοι της είχαν μετατρέψει σε φυλακή τον τελευταίο και πλέον χρόνο ενώ παράλληλα προχώρησε σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για τους ανθρώπους που συνετέλεσαν τις πράξεις, τους γονείς και τον αδερφό της κοπέλας.

Σύμφωνα με το moriasnews.gr το κορίτσι είχε γίνει δέσμιο της οικογένειας της στην Κόρινθο επειδή είχε ερωτευθεί άντρα ο οποίος δεν ήταν αρεστός στους γονείς και τον αδερφό της.

Ο τρόπος που επέλεξαν ήταν ο εγκλεισμός της κοπέλας στο σπίτι, ο ξυλοδαρμός και η απομόνωση της. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως οι γείτονες είχαν ακούσει φωνές και φασαρία από το σπίτι και κάποιοι υποψιάζονταν το τι συνέβαινε.

Μετά από περισσότερους από 12 μήνες κατόρθωσε να βρει τρόπο να ξεφύγει και να φτάσει στις αρχές. Οι έρευνες και ανακρίσεις στην μικρή κοινωνία του δημοτικού διαμερίσματος συνεχίζονται…

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog