Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tα κανάλια που θα μεταδώσουν τους ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων

- Advertisement -

Οι πέντε ελληνικές ομάδες δίνουν τους αγώνες τους την επόμενη εβδομάδα για τα προκριματικά του τσάμπιονς (Ολυμπιακός, ΑΕΚ) και του γιουρόπα λιγκ (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος). Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, λοιπόν, ισχύουν τα εξής για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις….

Η κεντρική διαχείριση στο Champions League ξεκινά από τα play offs, τα δικαιώματα όπου έχει η Cosmote TV αποκλειστικά (η ΕΡΤ μεταδίδει από τη φάση των ομίλων και μετά). Αν ο Ολυμπιακός ή η ΑΕΚ ή και δύο αποκλειστούν και συνεχίσουν στο Europa League, εκεί όπου η κεντρική διαχείριση ξεκινά από τη φάση των ομίλων, τότε η Nova θα δείξει τα εντός έδρας παιχνίδια τους και εκεί…

Oι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν απευθείας και αποκλειστικά τον πρώτο αγώνα της ομάδας της ΑΕΚ στο UEFA Champions League για τη σεζόν 2017/18 με στόχο την πρόκριση στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Mediaρχη.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα αναμετρηθούν με την ομάδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Τρίτη 25 Ιουλίου στις 20:30 στο ΟΑΚΑ και ο αγώνας θα πλαισιωθεί με Pre & Post Game από τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης και στο ρεπορτάζ οι Μανώλης Βογιατζάκης και Απόστολος Λάμπος. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports2HD, την υπηρεσία Nova Go καθώς και σε ηχητική μετάδοση από το WEB TV του novasports.gr.

Συγκεκριμένα:

19:30 Pre Game Show διαθέσιμο στο Novasports2HD

20:30 ΑΕΚ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας Novasports2HD και ηχητικά μέσω WEB TV

22:20     Post Game Show Novasports2HD

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ

Η COSMOTE TV, για ακόμα μία χρονιά, αποτελεί τον προορισμό για τις εντός έδρας αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ στο UEFA Europa League.

Στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου των playoffs του UEFA Europa League, την Πέμπτη (27/7), ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Ουκρανία για τον αγώνα με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ, ενώ την Πέμπτη (3/8), θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας του “Δικεφάλου του Βορρά” με την ουκρανική ομάδα, τον οποίο θα παρακολουθήσουμε ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT.

Σε αυτόν τον αγώνα, θα κριθεί η συνέχεια του ΠΑΟΚ στο UEFA Europa League, καθώς αν “περάσει”, θα βρεθεί στα playoffs, μέσω των οποίων μπορεί να διεκδικήσει την παρουσία του στους ομίλους.

Λίγο πριν την έναρξη των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στο UEFA Europa League, οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν  την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά την φιλική αναμέτρησή του με την Ανόρθωση, την Παρασκευή 21/7, στις 20.30 (COSMOTE SPORT 1HD).

Η COSMOTE TV θα μεταδώσει το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο Europa League με αντίπαλο την Γκαμπάλα που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (21/7) στις 21:30 στην Λεωφόρο.

Κάτι που έγινε γνωστό με σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε το κανάλι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

“Το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, για το UEFA Europa League της σεζόν 2017-18 με αντίπαλο την Γκαμπάλα έρχεται, την Πέμπτη 27/7, στις 21.30, ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD  στην COSMOTE TV.

Μέσα από το COSMOTE SPORT 1HD, θα «μεταφερθούμε» στο “Απ. Νικολαΐδης” και θα παρακολουθήσουμε το παιχνίδι των “πρασίνων” με την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν. Η Γκαμπάλα, πέρασε στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, πανηγυρίζοντας το “διπλό” στην έδρα της πολωνικής, Γιαγκελόνια και βρέθηκε στο δρόμο του Παναθηναϊκού, για δεύτερη φορά μετά το 2015, όταν είχε αφήσει εκτός διοργάνωσης την ελληνική ομάδα, στα play-offs.

Μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (20.30), θα παρακολουθήσουμε την pre-game εκπομπή που θα περιλαμβάνει πλούσιο ρεπορτάζ, τις συνθέσεις των ομάδων και όλα τα τελευταία νέα από τα δύο «στρατόπεδα». Μετά την λήξη του αγώνα, θα  ακολουθήσει post-game εκπομπή με ανάλυση των επίμαχων φάσεων και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη έδειξαν έτοιμοι για την πρώτη πρόκληση της νέας αγωνιστικής περιόδου, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, με την ολλανδική Άλκμααρ και μένει να διαπιστώσουμε τη συνέχεια στον αγώνα με την Γκαμπάλα, την Πέμπτη 27/7, στις 21.30 (COSMOTE SPORT 1HD)”.

Sport-24

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog