Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στην Ιορδανία ο Αντιπεριφερειάρχης Άγγελος Παπαγγελόπουλος

- Advertisement -

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ανταποκρινόμενη στις προσκλήσεις του Πανεπιστημίου Al-Bayt και της Ένωσης Μηχανικών της Ιορδανίας (JEA) εκπροσωπήθηκε από τοναντιπεριφερειάρχη κο Άγγελο Παπαγγελόπουλο..
οποίος παρευρέθηκε στις δύο εκδηλώσεις που διοργάνωσαν

Στην πρώτη στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Al-Bayt, προηγήθηκε συνάντηση με τον περιφερειάρχη της περιφέρειας Mafraq,Dr. AhmadZaubi, τον πρύτανη του πανεπιστημείουAl-BaytDr. EddinArafah και των καθηγητωνAliAbughanimeh και LucioZazzaraσχετικά με την συνεργασία και την στήριξη των δύο περιφερειών στις δράσεις των Πανεπιστημίων.

Στο κύριο μέρος της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση των προτάσεων – μελετών από την μεριά των φοιτητών και των καθηγητών των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που συμμετείχαν για τιςολοκληρωμένες  χωροταξικές παρεμβάσειςστον Ισθμότης Κορίνθου και το παραλιακό μέτωπο των Λουτρών της Ωραίας Ελένης.

Η δεύτερη εκδήλωση αφορούσε την «16η Αρχιτεκτονική Εβδομάδα»  με γενικό τίτλο «Σύγχρονες μέθοδοι στην Αρχιτεκτονική Ακαδημαική Παιδεία» την οποία διοργάνωσε η JΕΑ στο Αμμάν.

 Πριν την έναρξη των εργασιών  ο αντιπεριφερειάρχης ΑγγελοςΠαπαγγελόπουλος είχε συνάντηση καιεποικοδομητική συνομιλία με τον υπουργό Παιδείας της Ιορδανίας AdelalTwesi,στον οποίο μετέφερε και τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.

Η περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλαίσιο της εξωστρέφειας δηλώνει το παρόν σε κάθε ευκαιρία ανταλλάσοντας σκέψεις και θέσεις, και προωθώντας συνεργασίες επί θεμάτων της αρμοδιότητάς της.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog