Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τέσσερις καταγγελίες αναγνώστριας για τον Δήμο Λουτρακίου

- Advertisement -

Καλησπέρα σας..Εδώ και 50 Χρόνια παραθεριζω στην όμορφη Περαχωρα μια και η μητέρα μου γεννήθηκε σε αυτόν τον όμορφο τόπο. Όμως πρέπει να αναφέρω κάποια προβλήματα που υπάρχουν τα οποία είμαι σίγουρη ότι τα γνωρίζετε….
Χρησιμοποιώ την σελίδα σας και ζητώ συγνωμη για αυτό αλλά ελπίζω πως ίσως κάποιος από το Δήμο διαβάσει τα παράπονα μου
.Πρώτον. Στο δρόμο από Περαχώρα Λίμνη υπάρχει ένα κομμάτι δρόμου το οποίο έχει υποστεί καθίζηση εδώ και αρκετό καιρό (ΑΝ δεν κάνω λάθος είναι πριν το Πάσχα ).Έτσι κι αλλιώς ο δρόμος είναι στενός. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για δυστύχημα. .Ο Δήμος το γνωρίζει? ?..Πιθανολογώ πως το ξέρει απλά αδιαφορεί.
.Δεύτερον η καθαριότητα στην μοναδική παιδική χαρά της Περαχώρας έχει να καθαριστεί πάρα πολύ καιρό! !!!..Κριμα γιατί εκεί μέσα παίζουν τα παιδιά της Περαχώρας!!!!..Μήπως είναι παιδιά κατώτερου Θεού? ???..

Τρίτον η καθαριότητα στους δρόμους είναι αρχαία Ιστορία! !!!..

Τέταρτον το θέμα με τις Τσούχτρες είναι στο έλεός του Θεού. Ο Δήμος έχει υπόψη του την ζημία που έχουν υποστεί τα μαγαζιά? ..Πόσο δύσκολο είναι να μπει δίχτυ στον δίαυλο της λίμνης και να προστατευθεί η λίμνη?.Το ίδιο πρόβλημα έχει και το Λουτράκι! !!!.. Θυμίζω ότι το 2019 έρχονται δημοτικές εκλογές! !!!!. Μήπως να το σκεφτούν οι κύριοι της Δημαρχίας????…Η Περαχωρα κατοικείται από ανθρώπους που έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους κατοίκους του Λουτρακίου!
!!!.Σας ευχαριστώ πολύ! !!!

Ελένη Μαντζουράνη

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυρία μου οι τσούχτρες ειναι θέμα που είναι δύσκολο να λυθεί .τα δίχτυα δεν μπορούν να μπουν γιατί παθαίνουν σοκ όταν πέσουν επάνω τους και πετάνε τα αυγά τους.

  2. Και καλα περιμένεις κοπέλα μου να σου απαντήσει κάποιος !!!!μην πας μακριά που ειναι ο αντιδημαρχίες της πολεοδομίας που την πρώτη εβδομάδα που ανέλαβε έργο έριξε πιςσα και έκλεισε τρύπες στο Λουτρακι ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!!!!!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ……………….

  3. ΚΙ ΕΜΕΙΣ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ: "η καθαριότητα στην μοναδική παιδική χαρά της Περαχώρας έχει να καθαριστεί πάρα πολύ καιρό"

  4. ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ….

  5. Τα καλα κα συμφέροντα !!!δεν εχετε πολεοδομία στο Λουτρακι ,εχετε αναφέρει το θέμα του δρόμου εκει ,και μάλιστα για ενα δρόμο που οδηγεί στο Ηραίο περιοχή τουριστικού ενδιαφέροντος αν δεν κάνω λάθος!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog