Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τουλάχιστον τέσσερα άτομα από Λουτράκι έχουν δηλώσει συμμετοχή για Survivor 2!

- Advertisement -

Μια παρέα Λουτρακιωτών αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο Survivor 2…

Όλα ξεκίνησαν όταν συζητώντας για τα αθλητικά προσόντα του Ντάνου ένας από την παρέα,ο αθληταράς,αμφισβήτησε τις ικανότητες του νικητή του Survivor 1 και θεωρώντας τον εαυτό του αθλητικότερο αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή όπως και έκανε πρώτος πρώτος.

Ακολούθησαν και οι υπόλοιποι τρεις ενώ ένας από αυτούς για να σιγουρέψει την συμμετοχή του ”ενόχλησε” μέχρι και γνωστό πολιτικό πρόσωπο!

Η τρέλα που ταρακούνησε για τα καλά το φετινό τηλεοπτικό κοινό φαίνεται ότι συνεχίζεται.

Εμείς σαν Loutrakiblog διαφωνούμε με αυτήν την ”νέα μόδα” και την έκταση αναγνωρισιμότητας που έχουν πάρει οι πρωταγωνιστές γιατί κατά την άποψή μας το Survivor είναι ένα παιχνίδι και τίποτα άλλο.

Να ευχηθούμε πάντως στους τέσσερις συμπολίτες μας καλή επιτυχία και ότι θέλει ας προκύψει.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ηθελα να ξερα τοσο πολλυ αναγκη εχετε για να σας δειχνουν τα καναλια να σας αναγνωριζουν στο δρομο τοσο πολλυ θελετε δοξα τοσο πολλυ τα θελετα και τα λεφτα να ξερετε οτι αμα ηταν να ψοφαγανε τις πεινας δεν θα μπορουσαν να κανουν τις δοκιμασιες αλλα που να το καταλαβετε ουτε και μενα μου αρεσουν αυτα τα παιχνιδια που μαζευονται 20 ατομα για να ποδειξουν οτι ειναι ακομα 20 χρονων νεουδια δειτε κανενα πραγματικο survivor https://youtu.be/uMte5PcAmB0

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog