Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ποιός ήταν ο Λουτρακιώτης που έφερε το θαλάσσιο σκι στην πόλη;

- Advertisement -

Την δεκαετία του ’60 ο Κοσμάς …
Λόντος-Γέρου ήταν ο άνθρωπος που έφερε το θαλάσσιο σκι στην πόλη όπως πολύ σωστά πόσταρε ο Andreas Siokos στην σελίδα του στο facebook.Άψογο στυλ, δεν συμφωνείτε;

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Mπράβο Ανδρεα, διότι έτοιμος ήταν αυτός που λέει πως έφερε την πρώτη καβασάκι στο Λουτράκι, να έκανε το ίδιο και με το θαλάσσιο σκι. Ναι, για αυτόν που κατάλαβες μιλάω, με τα θαμπά γυαλιά.

  2. 12:59 Όλοι φίλοι σου είν'εσένα. και ο Κοσμάς, και ο Μιχάλης, και ο Κωνσταντίνος, και ο Νταμάζος, έχει γούστο να μας πεις ότι είναι φίλοι σου προσωπικοί και η Μιμή με τον Ανδρέα και τον Ζήγδη, και τον Μαύρο, και τον Κανελλόπουλο, ακόμη και τον Ελ. Βενιζέλο!

  3. Ο Κοσμας εκτος των αλλων εχει αυξημενη οικολογικη συνειδηση και ειναι χαρακτηριστικο …δειγμα Αρχοντομαγκα και βερου Λουτρακιωτη. Ο….τυπος περαν των αλλων τον διακρινει η ντομπροσυνη και η παιδεια των αισθηματων !!

  4. Ο Κοσμας εκτος των αλλων εχει αυξημενη οικολογικη συνειδηση και ειναι χαρακτηριστικο …δειγμα Αρχοντομαγκα και βερου Λουτρακιωτη. Ο….τυπος περαν των αλλων τον διακρινει η ντομπροσυνη και η παιδεια των αισθηματων !!

  5. Σωστός κ. Σιανούδη, συμφωνώ και επαυξάνω. Καμία σχέση δεν έχει με τον άλλον εδώ, συνεπώς αποκλείω αυτό που τόλμισε και έγραψε: "φίλος". Διότι η γνωστή παροιμία λέει: πες μου το φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι. Και αυτός ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι δεν έχει την μαγκιά και ντομπροσύνη του Κοσμά. Λεβέντης από τους λίγους ο Κοσμάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog