Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ράλι Φθινοπώρου : Με έδρα τα Αθίκια Κορινθίας

- Advertisement -

του Γιάννη Σταυρόπουλου
Η έλλειψη θεατών ήταν από τα αρνητικά στοιχεία του ράλι Φθινοπώρου που είχε έδρα την Αμάρυνθο και την υποστήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης….

Όμως μετά από 4 χρόνια ο αγώνας γυρίζει σελίδα και η έδρα μεταφέρεται στα Αθίκια Κορινθίας όπου στο διάστημα μεταξύ 30 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου το σωματείο ΑΣΜΑ διοργανώνει το ράλι Φθινοπώρου. Είναι ο πέμπτος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλι  ενώ ταυτόχρονα προσμετρά και στο Skoda Fabia Cup.

Ο αγώνας περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές (2 Χ3 φορές), συνολικού μήκους 84.54 χιλιομέτρων,  Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, από τις 16.30 έως τις 18.00, είναι προγραμματισμένος ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Μπάσδελης (76ο χλμ. ΝΕΟ Αθηνών-Κορίνθου). Την ίδια ημέρα στις 20.00, θα δοθεί η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα από τις εγκαταστάσεις του Sea & Sand Hotel στα Ίσθμια, κάτι όμως που ανεβάζει το κόστος όσων συμμετέχουν, αν και η Αθήνα είναι σχετικά κοντά.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 1ης Οκτωβρίου περιλαμβάνει 3 περάσματα από τις 2 ειδικές διαδρομές του αγώνα, τα Αθίκια και τον Άγιο Ιωάννη για να τερματίσουν στις 15.24 στην Πλατεία Αθικίων.

Οι δηλώσεις για τη συμμετοχή ανοίγουν τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνουν ανοικτές έως την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 20.00

https://www.motori.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog