Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έφαγες κι εσύ τα νιάτα σου στα μπιλιαρδάδικα;

- Advertisement -

Σε πάμε στοίχημα πως τραπεζάκι σαν κι αυτό δεν έχεις ξαναδεί….

Υπήρχε ένα μαγαζί στα Άνω Πατήσια θυμάμαι όπου πήγαινες αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό. Αλλά κι εκεί να μην πηγαίναμε, μπορεί να μας έβρισκες σε κανά «τελειωμένο» καφενείο, με εμάς να χτυπάμε δυνατά και άτσαλα και τους μπαρμπάδες δίπλα να παίζουν μπιρίμπα. Ξεκλέβαμε χρόνο από τα διαλείμματα του φροντιστηρίου, κλέβαμε χρόνο από το διάβασμα της Κυριακής για να περνάμε ώρες ατελείωτες μέσα στην κάπνα της λέσχης παίζοντας στοιχήματα με τους φίλους μας.

Είδα πρόσφατα κάπου ένα νέο, υπερσύγχρονο τραπέζι μπιλιάρδου που κυκλοφορεί εκεί έξω και ειλικρινά νόμιζα ότι έχει περάσει κανένας αιώνας από τότε που έπαιξα μπιλιάρδο, σε ένα κλασικό, παραδοσιακό τραπέζι.

Αυτό εδώ δηλαδή…

Λέγεται «Elite Innovations X1 Everest» και όμοιό του δεν υπάρχει στην αγορά, αλλά μετά από λίγο δεν θα υπάρχει ούτε αυτό, αφού μόλις πέντε κομμάτια του κυκλοφορούν κάθε χρόνο.

Πρόκειται για ένα τραπέζι που έφτιαξαν οι Αυστραλοί και βασίζεται στα καλύτερα πρότυπα κατασκευής με έναν υπερσύγχρονο σχεδιασμό τον οποίο θα χρειαστείς λίγο χρόνο για να συνηθίσεις. Ακόμα και στο… μάτι. Ίσως να σου πάρει και λίγο παραπάνω χρόνο να το αποκτήσεις. καθότι πανάκριβο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΡΟΥΝΗΣ
http://www.ratpack.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog