Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Άννα Βίσση διέκοψε την συναυλία για να ανακοινώσει και να βρεθεί ο οδηγός του Ι.Χ αυτοκινήτου που έπεσε στη θάλασσα (video)

- Advertisement -

Ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο άρχισε ξαφνικά από μόνο του να κινείται μέχρι που έπεσε στη θάλασσα, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο το βράδυ της Δευτέρας. ..

Ανάστατοι όσοι αντιλήφθησαν το συμβάν έσπευσαν στο σημείο να δουν αν υπήρχε μέσα άνθρωπος, όμως όπως αποδείχθηκε το αυτοκίνητο ήταν άδειο. Πιθανώς ο οδηγός είχε ξεχάσει να ανεβάσει το χειρόφρενο ή να βάλει ταχύτητα και το αυτοκίνητο τσούλησε μόνο του μέχρι τη θάλασσα.

Μέχρι και η Άννα Βίσση διέκοψε την συναυλία της να ενημερώσει για την αναζήτηση του Οδηγού αφού οι μάρτυρες είχαν προλάβει να σημειώσουν τον αριθμό κυκλοφορίας

Αμέσως ειδοποιήθηκε η οικογένεια του ιδιοκτήτη και κατέφθασαν στο σημείο οι συγγενείς του οδηγού ο οποίος δεν είχε δώσει ακόμα σημεία ζωής.

Όσο η ώρα περνούσε και δεν εμφανιζόταν ο οδηγός η αγωνία μεγάλωνε και μέχρι να βγει ο δύτης να ενημερώσει τις αρχές ότι δεν υπήρχε κανείς μες το αυτοκίνητο για να καθησυχάσουν οι συγγενείς του.

Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Κορίνθου.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog