Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι : Συνεδριάζει το Λιμενικό Ταμείο

- Advertisement -

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ..
και ώρα 7:00μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί βεβαίωσης οφειλών υπόχρεων παρελθόντων ετών.
2. Εξέταση αιτήματος της ΔΕΗ σχετικά με τη διευθέτηση των υποχρεώσεων της για τον υποσταθμό επί της Πλ. Κρήνης.
3. Λήψη απόφασης περί υποβολής αιτήματος στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων για την απομάκρυνση των χωροθετημένων του διαφημιστικών πλαισίων που βρίσκονται επί της Πλ. Κρήνης.
4. Ανάκληση εν μέρει της υπ΄ αριθμ. 47/17 ΑΔΣ μετά από παραίτηση ενός δικαιούχου και λήψη απόφασης περί αντικατάστασης ή μη αυτού.
5. Λήψη απόφασης επί των αιτήσεων των επαγγελματιών της παραλιακής ζώνης της Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου που έχουν κατατεθεί στο Φορέα μας για παραχώρηση χώρων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων και ομπρελών-ξαπλωστρών.

Κοινοποίηση               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου
                                                                               ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για κοιτάξτε και το θέμα με το παραεμπόριο στην παραλία.Ο κάθε χομπίστας στήνει παράνομα έναν πάγκο και κονομάει μαύρα μπροστά στα μάτια όλων,ενώ τα νόμιμα μαγαζιά δυσκολεύονται και παλεύουν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους,οι οποίες είναι προς όφελος όλου του κοινωνικού συνόλου.

  2. Αγαπητοί Κύριο, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λ.-Π, παρακαλώ όπως συμπεριλάβετε σε μελλοντική σας συνεδρίαση, το θέμα με τις ΜΕΔΟΥΣΕΣ στην παραλία. Είναι χρήσιμο ένα δεύτερο καίκι με εξοπλισμό (μηχανικές απόχες) να λειτουργήσει άμεσα στην παραλία Λουτρακίου, επι πλέον η τοποθέτηση δικτυωτου φράγματος 100 μ. απο την κεντρική παραλία του Λουτρακίου,χρήσιμο και για τον καθαρισμό της θάλασσας των λουομένων. Οικονομική ενίσχυση απο την Περιφέρεια. Προσοχή ο Τουρισμός της Πόλης του Λουτρακίου, ήδη τα μηνύματα είναι δυσάρεστα για του χρόνου. Με εκτίμηση Γιώργος Καρακατσάνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog