Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Αναγνώστης για το ΚΑΠΗ

- Advertisement -

Προ ημερων ,παραβρεθηκα στα….εγκαινια του αναμορφωμενου ΚΑΠΗ της πολης μας ,το οποιο πραγματι ειναι εξαιρετικο,προς τιμη και του Δημαρχου μας Γ.Γκιωνη…
Εντυπωση ομως μου προξενησαν δυο πραγματα

α: η τοποθετηση …δοτων Λαικων μελων στην Διοικηση του τα οποια ποτε ,εγω τουλαχιστον , δεν τα ειχα δει στον χωρο αυτον και επ αυτου αναρωτιεμαι αν υπηρξε σχετικη αναρτηση εστω για ….εκδηλωση ενδιαφεροντος ή μηπως υπαρχει τετοια ….πρεμουρα απο καποιους για ……κοινωνικη καταξιωση;;;

β: η δευτερη μου διαπιστωση ειναι οτι ο συνδημοτης μας Β. Λιαντινιωτης συνετελεσε τα…..μάλα στο μεγαλωμα του ΚΑΠΗ ,κρινοντας τουτο και απο τα χειροκροτηματα που …..εισεπραξε!!!

 Κλεινω ομως με την ευχη οτι οτιδηποτε γινεται για το καλο της πολης μας πρεπει να επαινείται!!

Γιάννης Σιανούδης 

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Δήμος έχει τόσα κτήρια κλειστά. Γιατί νοικιάζει αίθουσες να στεγάσει τα ΚΑΠΗ Εχει πολλά χρήματα φαίνεται και δεν ξέρει τι να τα κάνει .

  2. Ευτυχώς κύριε Σιανουδη που βρέθηκε και αυτός ο ανθρωπος και έδωσε Ζωη Σ εμάς την τρίτη ηλικία που εσείς όλοι μας είχατε ξεχάσει οι περισσότεροι και μας θυμηθήκατε στα εγκαίνια Καλημέρα σας!

  3. Αν δεν υπηρχαν οι πολιτικοι ' δεινοσαυροι θα ειχαμε αλλη αιγλη στο Λουτρακι.Ας μαζευτουν 4-5 ανθρωποι ετσι μαχητικοι κ προπαντον τιμιοι θα δουμε ασπρη μερα.

  4. Πρεμούρα ; Για ……κοινωνική καταξίωση;
    Τι λέτε αγαπητέ μου;
    Έχουν φτάσει σε τέτοια ηλικία έχουν αγωνιστεί ,έχουν δημιουργήσει και πιστεύετε ότι αυτό έλλειπε από τη ζωή τους για να τους καταξιώσει; Δε νομίζω, λοιπόν, ότι το έκαναν γι αυτό το λόγο. Απεναντίας…. Βάζουν στο κεφάλι τους άλλη μια υποχρέωση !

  5. Εμείς ντόπιοι λουτρακιωτες δεν μπήκαμε στο συμβουλιο εσάς ποιας σας επέλεξε! Ξέρατε που βρίσκεται η λέσχη φιλίας έπαιζα δηλωτη σχεδόν κάθε πρωί δε σας είδα ποτέ

  6. Συγχαρητήρια στον κυριο Λατινιώτη, ο οποίος όντως ασχολήθηκε σοβαρά, ουσιαστικά και αποτελεσματικά για το ΚΑΠΗ. Μπράβο και στον Δήμαρχο για τον όμορφο χώρο που έφτιαξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog