Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παραλία Λουτρακίου:Αυτή είναι μπίζνα κύριοι και κυρίες(pics)

- Advertisement -

30 ευρώ την ώρα(αφορολογόγητα)χρεώνει η κυρία από την Φιλιππίνες για ένα μασαζάκι στην παραλία Λουτρακίου….
Μασαζάκι όχι κανονικό,ψευτομασαζάκι !!
Όπως βλέπετε ο φακός του Loutrakiblog.gr την έπιασε επ΄αυτοφώρω και συνεργάτης μας προσποιούμενος τον πελάτη πλησίασε διακριτικά και ρώτησε πόσο χρεώνεται το μασάζ !

30 ευρώ την ώρα παρακαλώ !!!

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το Λουτράκι καταντησε γιουσουρούμ εδώ και χρόνια
    Οποίος δεν το έχει καταλάβει ας κατέβει Κιάτο βραχάτι Ξυλόκαστρο να δείτε τι γίνετε και πως έχουν γεμίσει κόσμο

  2. Ε, αφού υπάρχουν ΒΛΗΜΑΤΑ που της τα δίνουν, μας αξίζουν μνημόνια μέχρι να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ που της αναλογεί η Εκκλησία… (λέμε και καμια μαλακιούλα να περάσει η ώρα)

  3. Σιγα καλε νομιζετε μονο εδω εχει τετοια στα περισοτερα νησια εχει ελα εσεις ολοι οι νομοταγης αμεσως να γινεται ροφοι εδω που τοσα χρονια μας εχουν πιει το blood με το καλαμακι δνε σα ςπειραζει αυτα σα ςπειραζουν

  4. Αυτη η ταλαιπωρη προσπαθει να επιβιωσει,δεν ειναι προβλημα αυτο,το οτι δηλαδη δεν δινει αποδειξη,καλλιτερα να αναφερετε τα-επωνυμα-εστιατορια κλπ που δεν κοβουν αποδειξη,αλλα δεν εχετε το κουραγιο να το κανετε,και ξεσπατε στη φτωχια που προσπαθει να επιβιωσει.Απευθυνομαι σε αυτον που εγραψε το αρθρο!!!!

  5. Οι συγκεκριμένες Φιλιππινέζες βρωμάνε από πάνω μέχρι κάτω. Χρησιμοποιούν λάδια δήθεν θεραπευτικά αγνώστου προελεύσεως και δεν τηρούν καν τους βασικούς κανόνες υγιεινής. Και μόνο που έρχονται σε σωματική επαφή με άλλους χωρίς την αρμόζουσα άδεια……..για λόγους υγείας και μόνο θα έπρεπε να τις είχαν μαζέψει. Αλλά η αστυνομία κλάιν, μάιν. Ας πάρει τουλάχιστον θέση ο δήμαρχος.

  6. ξερεις πολλους που θελουν να επιβιωσουν με 30 ευρω την ωρα?τραβα να πληρωσεις τωρα τον φορο εισοδηματος και τον ενφια γιατι εσυ δεν μπορεις να ξεφυγεις και ασε την κοπελα να σε κοροιδευει

  7. Na κανετε ,να κανετε…να γεμιζετε μυκητες απο τον εναν στον αλλο ..αντισηψια καμια ..απλα ξεπλενουν τα χερια τους στη θαλασσα ..ασε που δεν ξερουμε κ δαυτοι αν ειναι υγειεις.Επισης κοροιδα εσεις φορολογειστε αυτοι οχι ..

  8. Η κατάντια μας… μεγάλη… οι αρχές κοιμούνται ή κάνουν τα στραβά μάτια, οι πολίτες ότι νάναι… εκρηκτικός συνδυασμός και μόνο στο Μπανανιστάν….

  9. Προκειται για οργανωμενη δραση.
    Πίσω απο αυτες, βρισκονται "επιχειρηματίες", αμφιβολου νομιμοτητας (και εθνικότητας) οι οποίοι, οχι σπάνια, "ενοικιάζουν" (απο ποιους;; Αναρωτηθειτε!!) την αποκλειστικότητα συγκεκριμενων παραλιών.
    Εαν προσπαθησει οποιοσδηποτε αλλος, πλην των "υπαλλήλων" τους, να κανει κι αυτος μασσαζακια, εκδιωκεται καταλληλως…
    Φυσικα, η "ενοικιαζομενη"(!) παραλία, δεν ειναι απραιτητως μονον μία.
    Οποτε τα κερδη, υψηλά, μεταπλάσσονται σε παραλιακα σπιτακια στην Αδριατική μερια.
    Ο νοών, νοείτω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog