Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Καταγγελία αναγνώστη “Μας τιμωρεί ο Δήμος;;”(φωτο)

- Advertisement -

Δυστυχως αυτη η κατάσταση κυριαρχεί εδώ και ενα μηνα στην είσοδο της περιοχής Ψυχικο-Λουτρακιου…..
Κάποιοι ασυνείδητο, γυφτοι θα έλεγα, πετάνε οτι άχρηστο εχουν έξω απο τους κάδους. Τωρα πετάνε και σκουπιδια με αποτέλεσμα αυτο που βλέπετε στην φωτογραφια και ακόμη χειρότερα στα γύρω οικόπεδα.
Το ερώτημα μου ειναι το εξής : Η καθαριότητα του Δήμου μας τιμωρεί ολους και δεν περνάει να τα μαζέψει; Διοτι επειδη καθε εβδομαδα ειμαι εδώ, εχουν να στείλουν μπουλντόζα τουλάχιστον ΕΝΑ ΜΗΝΑ!

@av

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εκει να μεινουν μεχρι του χρονου.τι θελουμε δηλαδη εναν υπαλληλο για καθε δημοτη;μηπως και γινουμε ανθρωποι.τα σκουπιδια τα βαζουμε μεσα στους καδους βρε ελληνες.ποτε θα το καταλαβουμε επιτελους.

  2. αυτοι που πετανε τα σκουπουδια εκει ειναι οι ιδιοι που κανουν και τα παραπονα,βλεπουν τον καδο γεματο και τα πετανε απ εξω μπραβο

  3. Μην στεναχωριέσαι θα μας θυμηθούν όταν θα έρθουν οι εκλογές. Έως τότε πρέπει να κυκλοφορείτε με μάσκες κάτοικοι του Λουτρακίου. Ντροπή μόνο αυτό!!!

  4. Δεν τα πεταμε εξω διοτι δε δεν ειμαστε
    Ζωα εσεις που πινετε τα καφεδακια στα
    Γραφεια σας μπορει να ανηκετε στην κατηγορια
    Αυτη

  5. Είμαι ο κύριος που έχει κάνει την καταγγελία αγαπητοί υπάλληλοι του Δήμου. Μάλλον δεν διαβάσατε Καλά τι εγραψα! Έχετε ένα μήνα να περάσετε για να μαζέψετε ότι είναι εκτός κάδου!!και τώρα κάποιοι πετάνε και σκουπιδια λόγω της εικόνας που υπάρχει απέξω. Από πότε οι δημότες πρέπει να απολογούνται σε υπαλλήλους του Δήμου για κάποιους που πετάνε έξω από τους κάδους; Μήπως είστε και ιδιοκτήτες των απορριματοφορων και δεν το ξερουμε; Δηλαδή επειδή κάποιοι πετάνε σκουπίδια στον δρόμο δεν θα καθαρίζεται τους δρόμους; Το θράσος και η λάθος αντίληψη περί δημόσιου μάλλον σας έχει μπερδέψει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog