Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τώρα:Νεαρός οδηγός με μηχανάκι νεκρός στην Περιοχή Κανταρέ

- Advertisement -

Σοκ μετά από τροχαίο θανατηφόρο ατύχημα στου Κανταρέ που συνέβη αυτή την….

στιγμή 14:45 με δίκυκλο μηχανάκι και ΙΧ αυτοκίνητο

Ο άτυχος Κορίνθιος νεαρός οδηγός δίκυκλου, συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο που σαν αποτέλεσμα είχε να χάσει τη ζωή του. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Ηλέκτρα 98, 8 fm όταν μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου ήταν ήδη αργά.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού δυστυχήματος κάνει η Τροχαία Κορίνθου.



http://protinews.blogspot.gr

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κριμα το παληκαρι !
    Ρε παιδια συγνωμη αλλα θα το πω στα ισια .Οι περρισοτεροι δεν οδηγουν καλα. Ειναι επικινδυνοι οδηγοι εδω στην κορινθια .Στις ευθειες θανατηφορα τροχαια ?.οσες φορες παω προς βραχατι κανω τον σταυρο μου που βλεπω ανευθυνους οδηγους.προσπερασεις με τις παντες ενω πας με 40-60 βγαινει ο καθε μαγκακος να σε προσπερασει μεσα σε κατοικημενη περιοχη.βγαινουν απο στοπ ουτε φαναρια ουτε τιποτα.

  2. Ένα ακόμα τροχαίο με έναν νεκρό στην περιοχή μας υπό την αιγίδα της ανικανότητας των τοπικών παραγόντων και τροχαίας. Το πρόβλημα του δήμου είναι η αφαίρεση πινακίδων μέσα στην πόλη. Δεν είναι προφανώς δικό του πρόβλημα μια περιοχή με ένα μεγάλο δρόμο όπου από την μία πλευρά είναι γεμάτη λουόμενους και από την άλλη καταστήματα, με συχνή διέλευση πεζών. Ένα παιδί έχασε την ζωή του μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χτυπημένος στην άσφαλτο, διότι ο συγκεκριμένος δρόμος δεν πληρεί ούτε στο ελάχιστο τις προδιαγραφές της συγκεκριμένης περιοχής. Αρκετοί άνθρωποι βρεθήκαμε να προσπαθούμε να του μιλάμε ώστε να παραμείνει ζωντανός. Ο δήμος δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την ασφάλεια του συγκεκριμένου δρόμου. Έχει ασχοληθεί με πεζοδρομήσεις για όλους τους ευνόητους λόγους. Το πρόβλημα του δήμου είναι η αφαίρεση πινακίδων μέσα στην πόλη για παράνομο παρκάρισμα. Στον συγκεκριμένο δρόμο έχουμε περιστατικά καθημερινά. Τα θανατηφόρα είναι επίσης συχνά. Θα πρέπει να ασκηθεί νομικά δίωξη στους ηθικούς αυτουργούς αυτού του εγκλήματος. Ζω εδώ και έχω την κατάλληλη κρίση απέναντι στο πρόβλημα. Ο δήμος θα πρέπει αύριο το πρωί να περάσει από εισαγγελέα για την εκτεταμένη αμέλεια και ανικανότητα του.

  3. 4.49 η τροχαια φταιει ??? Η τα μυαλα μερικων που αγνοουν την σημανση !
    Μαθετε να οδηγειτε !επειδη ενας κοκορομυαλος εκανε αναστροφη την πληρωσε ο μικρος!κριμα !

  4. Η σωστή διαδικασία σε τέτοιες περιπτώσεις που κάποιος παραβιάζει διπλή λωρίδα και κάνει αναστροφή η όταν παραβιάζει STOP θα πρέπει να είναι αυτόφωρο δικαστήριο με κατηγορία "έγκλημα εκ προμελέτης". Άντε να σφίξουν οι κ..λοι γιατί ο κάθε εγκληματίας πίσω από το τιμόνι πιστεύει οτι ειναι αυτόχθωνος Κάου μποίς.
    Φυσικά και πρέπει ΟΛΟΙ να φοράνε κράνη και αν δεν φοράνε να ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ το μηχανάκι. Επιτέλους αλλά αυτό το κακό θα αφανίσει την νεολαία μας.
    Μόνο με ΑΥΣΤΡΟΤΑΤΑ μέτρα μπορεί κάτι να γίνει.

  5. 5:37 μια ερώτηση έχω. διότι ειλικρινά το να ρίχνουμε πάντα τις ευθύνες στους μεταξύ μας συμπολίτες είναι επίσης η βάση του ότι μας δουλεύει κανονικά έαν σάπιο σύστημα. η ερώτηση λοιπόν είναι η εξής: Εάν δεν είχε την δυνατότητα ο οδηγός του αυτοκινήτου να έχει αυτή την ταχύτητα ή να μην εχει την δυνατότητα να κάνει αυτή την τραγική προσπεραση, ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΗΜΕΡΑ; Φίλε μπροστά μου πέθανε. ακόμα τρέμω. Δεν δικαιολογώ τον οδηγό. καμία σχέση. Απλά σκέψου. λίγο σκέψου. Ξέρω τι λέω. ΕΔΩ ΜΕΝΩ. Είναι σιχαμένη η αδιαφορία της τοπικής αυτοδιοίκησης για το φαινόμενο στον συγκεκριμένο δρόμο. Φίλε; έφυγε ένα παλικάρι 27 χρονών. και δεν έφταιγε σε τπτ.

  6. αυτού του καραγκιόζη πρέπει να αφαιρέσουν το δίπλωμα δια παντός ώστε να μην είναι σε θέση να ξανασκοτώσει άνθρωπο.
    άϊ σιχτίρι Ελληναράδες… που όταν κρατάτε τιμόνι δεν σέβεστε απολύτως τίποτα, κάφροι έ κάφροι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog