Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βαρύ πένθος σε Λουτράκι και Περαχώρα

- Advertisement -

Ενα από τα καλύτερα παιδιά του Λουτρακίου, με καταγωγή από Περαχώρα ο 27χρονος Στάθης Κ. έχασε τη ζωή του σήμερα σε τροχαίο στην περιοχή Κανταρέ…
Συγκλονισμένη η κοινωνία του Λουτρακίου και της ερύτερης περιοχής, αφού ο Στάθης ήταν επιχειρηματίας και τον γνώριζε πολύ κόσμος ..

Το δυστύχημα συνέβη όπως προαναφέραμε λίγο πριν τις 3 μμ  όταν μικρό φορτηγάκι επιχείρησε αναστροφή στο δρόμο. Ο νεαρός δεν μπόρεσε να αποφύγει την σύγκρουση και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο με το δικυκλο που οδηγούσε…

Θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια και ας είναι το τελευταίο παιδί που κλαίμε ..

Καλό ταξίδι Στάθη….

- Advertisement -

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τον ηξερα τον Σταθη…Αναστροφή????Είμαι οργισμενη με τον κάθε ασυνείδητο οδηγο!!ντροπη σας!!! να σκοτωνετε νέα παιδια ετσι απλα για να κερδίσετε λίγο παραπανω χρονο και να κανετε αναστροφες!!!!εγκλήματα είναι αυτα!!!Καλό ταξιδι Σταθη!!!

  2. Τον ηξερα τον Σταθη…Αναστροφή????Είμαι οργισμενη με τον κάθε ασυνείδητο οδηγο!!ντροπη σας!!! να σκοτωνετε νέα παιδια ετσι απλα για να κερδίσετε λίγο παραπανω χρονο και να κανετε αναστροφες!!!!εγκλήματα είναι αυτα!!!Καλό ταξιδι Σταθη!!!

  3. Τη φταίει το παιδί ρε καραγκιόζη που έκανες αναστροφή? Τη φταίει το παιδί ρε βλάκα? 27 χρόνον δεν έζησε τίποτα.τη φταίει ρε αχρηστε επειδή βιαζοσουν? Συλλυπητήρια στην οικογένεια του

  4. Τα θερμα συλληπητηρια στους δικους του!!! Και οσο για την αναστροφη…το 80 τις 100 των οδηγων στη Κορινθια ειναι εγκληματιες-ασχετοι χωρις διπλωματα και σουρωμενοι… Αν η αστυνομια δεν κοιταγε να γραψει μονο τους 20 πρωτους ανθρωπους για το οτιδηποτε και εκανε σωστα τη δουλεια της θα ηταν ολα τα γιδια αυτα που καθε μερα εκληματουν στο μαντρι τους!!!

  5. Ένας δήθεν βιαστικός που αποφάσισε οτι "έτσι γουστάρει" και θα κάνει αναστροφή σε διπλή λωρίδα αφαίρεσε μια ζωή ενός νέου ανθρώπου. Έτσι γιατί είναι μάγκας και γράφει τις διπλές λωρίδες στα πα…ρια του. Αν σε αυτή τη συμπεριφορά δείξουμε ανοχή αύριο θα σκοτώσει το παιδί μας .
    Όπου συναντάτε τέτοιους μάγκες συμπεριφερθείτε τους ανάλογα λοιπόν μήπως και γλυτώσει κάποιος άλλος νέος .

  6. ΑΧ ΒΡΕ ΣΤΆΘΗ ΜΕ ΠΟΣΌ ΑΓΆΠΗ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΊΣ ΣΟΥ.Η ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΈΧΑΣΕ ΈΝΑ ΑΠΌ ΤΑ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΆ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΆ ΠΑΙΔΙΆ.

  7. ΑΠΌ ΜΩΡΌ ΠΑΙΔΆΚΙ ΉΣΟΥΝ ΜΙΑ ΓΛΎΚΑ ΠΆΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΌΣ ΜΆΛΛΟΝ ΣΕ ΖΉΛΕΨΑΝ ΕΚΕΊ ΨΗΛΆ ΚΑΙ ΣΕ ΠΉΡΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ…ΘΑ ΣΕ ΘΤΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΊ ΉΣΟΥΝ ΈΝΑ ΚΑΛΌ ΣΕΒΑΣΤΌ ΚΑΙ ΩΡΑΊΟ ΠΑΙΔΊ.

  8. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΒΓΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ ΜΕΧΡΙ ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ .
    ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ . ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΓΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ .

    ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΠΟΛΗ.

  9. αυτού του αλήτη που έκανε αναστροφή σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία του δρόμου γιατί έτσι τούρθε, θα πρέπει να του αφαιρέσουν την άδεια κυκλοφορίας για έναν τουλάχιστον χρόνο και την άδεια οδήγησης (δίπλωμα) εφ' όρου ζωής ώστε να μην ξαναπιάσει τιμόνι στα χέρια του.
    συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια του.

  10. Συγχαρητήρια για την σκέψη σου φίλε, ας κάνουν την φδουελιά τους οι μπάτσοι, και οχι να κόβουν κλήσεις για παρκάρισμα, αυτά πρέπει να κοιτάνε, Θερμά συλληπητήρια στους δικούς του, κρίμα κι άδικο!

  11. Ένα πικάντικο μουτράκι που όταν έκανε σκανδαλιες σαν παιδάκι σου χαμογελουσε μ εκείνο το απίστευτο χαμόγελο και σου ήταν αδύνατον να τον μαλώσεις! Αυτό το χαμόγελο που το διατηρούσε μέχρι σήμερα…Ο Θεός να δίνει δύναμη σ αυτούς τους δυο γονείς που τον περιεβαλλαν με απίστευτη αγάπη να μπορέσουν να στηρίξουν ο ένας τον άλλο αυτή τη δύσκολη στιγμή. Καλό παράδεισο Στάθη. Χριστινα Σταμουλη

  12. Καλό ταξίδι παλικάρι μου να σε κρατάει ο Θεός στην αγκαλιά του παρέα με τον νονό σου που τόσο σε λάτρευε Στάθη μου.Κουράγιο, δύναμη και πίστη στους αξιολάτρευτους γονείς σου που ξεριζώθηκε η ψυχή τους.

  13. Έχω ίδια μηχανή έχει πολύ καλά φρένα πατάς το πίσω και πιάνει και το εμπρός.δισκοφρενο εμπρός κοκαλώνει αμέσως.Καλο παράδεισο φίλε δεν είμαστε μόνοι μας στο δρόμο δυστυχώς…εχουμε και τις τραγίλες με τα διπλοκαμπινα…

  14. Όταν στην πλατεία του σταθμού οι ταξιτζήδες κάνουνε επί τόπου στροφή δεν μας ενοχλεί; Όταν στην κεντρική νησίδα στο Θώδειο κάνουνε επί τόπου στροφή ακριβώς κάτω από την απαγορευτική πινακίδα δεν σκεφτόμαστε ότι κάποιο άγιο παιδί σαν τον Στάθη απειλούν;;;;
    Μήπως η δική μας ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ τρέφει αυτούς τους εγκληματίες;;;
    ΜΗΠΩΣ ;;;;
    Μετά τα σαράντα του Στάθη ας κάνουμε και πάλι οτι κάνουμε συνήθως ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ !!!

  15. Ας μην προβαίνουμε σε τόσο σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον υπαίτιο του δυστυχήματος όπως κλπ. γιατί όλοι όσοι εχουν αυτοκίνητα και μηχανές είναι εν δυνάμει δολοφόνοι.Ενα 22χρονο παλικάρι ήταν που σίγουρα δεν ήθελε να συμβεί αυτό. Ας πρυτανεύσει η λογική και ας μην κάνουμε τους εισαγγελείς γιατί κανένας δεν ξέρει τι μπορεί να μας συμβεί.Σίγουρα και αυτό υποφέρει και θα του αφήσει σοβαρά κατάλοιπα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog