Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χρήστος Ασημακόπουλος :”Πρέπει να σεβόμαστε τους οικιστές. Τι θα γίνει με τους συμβασιούχους; “‘

- Advertisement -

Δείτε στο βίντεο τα θέματα που έθιξε ο κ. Χρήστος Ασημακόπουλος!…

- Advertisement -

44 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχετε σκοντάψει από τη σκάλα της λογικής Mr. KKE!
    Να σεβόμαστε ποίους;;;
    Αυτούς που δεν σέβονται το περιβάλλον και χτίζουν μεσα σε μια νύχτα οπου γουσταρουν αυθαίρετα;;;!!!
    Και καταστρέφουν το περιβαλλον και τον υδροφόρο ορίζοντα του Λουτρακίου.
    Γιατί;
    Για να τους χαϊδεύετε εσεις μήπως πάρετε κανένα ψηφαλακι τα αυτακια;
    Καλά που προβάλει το Λουτράκι μπλοκ όλα όσα λέτε εκει μέσα για να βλέπουμε όλοι στο Λουτράκι τα παιχνιδάκια που παίζεται εις βάρος του τόπου.
    Γιατί εσείς με τέτοιες στάσεις ενθαρρύνετε την αυθαίρετη δόμηση πέριξ του Λουτρακίου, αντί να τους αποτρέψει κάποιος από εσάς.
    Θα το έχουμε υπόψη μας αυτα στις εκλογές…

  2. Φοβερή αντιπολίτευση κάνει στο ΔΣ ο Ασημακόπουλος.
    Δεν έχει να προτείνει καμία λύση στα σοβαρά θέματα του τόπου Και πολλές φορές εξαφανίζεται. Κι όταν δεν εξαφανίζεται, απέχει. Μελετάει φαίνεται το έργο πολιτικής στρατηγικής της δημοτικής αρχής: "Πώς να σπάσετε μπετόν αρμέ χτυπώντας το με μαρέγκα".
    Κι όταν η αντιπολίτευση του Γκιωνη είναι για γέλια τότε το μέλλον αυτού του τόπου είναι για κλάματα!

  3. Δημοτικό συμβούλο με σκονάκια πρώτη φορά βλέπω.
    Καλά είμαστε στα σωστά μας αντιπολίτευση από ένα κομμάτι χαρτί;
    Ήμαρτον και έλεος τι άλλο θα δουν τα σχιστά και αμυγδαλωτά μου μάτια…

  4. Άντε τώρα να εξηγήσεις στον πολιτικά ανοϊκό ότι τα συμφέροντα του δήμου και η οικονομία του, δεν είναι ρωσικα γκουλαγκ και κοκκινη γαλέρα.
    Δεν μοιράζεις κουπιά, κρίνοντας από τα μπράτσα των κωπηλατών, αλλά φτιάχνεις σίγουρα λιμάνια για να έρθουν να δέσουν σε σένα όλα τα σκάφη και μικρά και μεγάλα.
    Γιατί αν δεν το κάνεις αυτό θα δέσουν σε άλλα λιμάνια και η οικονομία σου θα έχει τα χαλιά του Λουτρακίου.
    Όμως ο πολιτικά ανοϊκός, που στο πρόσφατο παρελθόν είχε εναντιωθεί με την δημιουργία Μαρίνας σκαφών στο Λουτράκι ( που ειναι υποχρέωση των μεγαλομετόχων του καζίνο και που ακόμα εκκρεμεί) έχοντας σφηνωμένη στο ατροφικό του μυαλουδάκι τη σοβιετική αντίληψη περί σχεδιασμού της Οικονομίας απο άνωθεν, έχει την εντύπωση ότι ο ένας που είναι δυνατός, και εσύ του φόρτωσες τη βάρκα μπορεί να πάρει στις πλάτες του και τους άλλους 50 τεμπέληδες που λιάζονται.
    Το 'χει κάνει τάμα να ξεπατώνεται στο κουπί και να τραγουδάει απο πανω αδιαμαρτύρητα"Άσπρα καράβια τα όνειρά μας που θα αρμενίζουν στο γυαλό"
    Γι αυτο και οποιοσδήποτε σοβαρός επιχειρηματίας ή φραγκάτος τουρίστας σηκώνεται και φεύγει απο το Λουτρακι και μας αφήνει με Τα κουπιά στο χέρια.
    και τους πολιτικά επικίνδυνους να μας βουλιάζουν στον πάτο της ανεπάρκειασ τους.
    Και βαυκαλιζόμαστε και βλέπουμε σαν σωτήρα κατι αμφιλεγόμενες παρεούλες με το διακριτικό τίτλο LTO και περιμένουμε από αυτούς που απομυζούν χρηματικά ποσά από τον Δήμο να μας ξεκολλήσουν από τον πυθμένα .
    Και ετσι μας μενουν αμανατι τσαλαφα και τραγελαφικα πολιτικα πρόσωπα, και το χαλί του τόπου μας αβγατίζει.
    Τα δε περισσευούμενα κουπιά απο την βαρκα με τους τεμπέληδες και τους εξυπνάκηδες της εύφορης κοιλάδας μας μένουν αμανάτι και στο τέλος τα βάζουμε εκεί που ξέρειτε όλοι.

    Λουτράκι μπλοκ σώσε μας από τους επικίνδυνους.
    Ανέδειξε και άλλα τέτοια πολιτικά πρόσωπα που ευθύνονται για την κατάντια μας.
    Πιστεύω ακράδαντα ότι όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι άνθρωποι που αγαπάνε τον τόπο τους, θα σου χρωστάμε ευγνωμοσύνη!

  5. Πρωτον αιθαιρετα εχουν κ δικα σας φιλαρακια ..ντοπιοι .Δευτερον οι οικιστες συμβαλλουν αρκετα στην οικονομια της πολης ειναι γνωστο αυτο ..γεματα καροτσια,αγορες , φερνουν επισκεψεις κ γεμιζουν καφετεριες κ ταβερνες .εσεις ουτε για κοκακολα δεν πατε στη γωνια .Γι αυτο και το χειμωνα ειναι 3 και ο κουκος στα μαγαζια .Τριτον ειναι γνωστο για το ποσο κακια βγαζετε μερικοι απο κομπλεξ .αντε γεια ξυδιασμενε .

  6. Προς τον 4. 17 την πολη την κανατε σαν τα μουτρα σας που ψηφιζετε τα σογια και τα φιλαρακια μεταξυ σας εκει να ριχνετε ευθυνες για την καταντια της ομορφης πολης. Πρωτον Αιθαιρετα εχουν κ δικα σας φιλαρακια ..ντοπιοι .Δευτερον οι οικιστες συμβαλλουν αρκετα στην οικονομια της πολης ειναι γνωστο αυτο ..γεματα καροτσια,αγορες , φερνουν επισκεψεις κ γεμιζουν καφετεριες κ ταβερνες .εσεις ουτε για κοκακολα δεν πατε στη γωνια .Γι αυτο και το χειμωνα ειναι 3 και ο κουκος στα μαγαζια .Τριτον ειναι γνωστο για το ποσο κακια βγαζετε μερικοι απο κομπλεξ .αντε γεια ξυδιασμενε .

  7. Αφού είναι τόσο κακη πόλη με τόσΑ άσχημα γιατί ήρθες και έχτισες παρανομα;
    Σταματήστε την καραμέλα ποιος είναι νόμιμος και ποιος παράνομος.
    Ποιος συμβάλλει και ποιος όχι στην τοπική οικονομία.
    Το πρόβλημα είναι η συνδιαλλαγή.
    Εμείς έχουμε τα σόγια και εμείς έχουμε τους οικιστές.
    Στο ίδιο έργο θεατές είστε όλοι σας.
    Όλοι εναντίον του τόπου μας.
    Όλοι λαμόγια.

  8. 10:43 μ.μ. όλο αυτό το παραλήρημα
    για να μας πεις τι;
    Οτι ο Ασημακόπουλος και ο κάθε δημοτικός σύμβουλος σαν τον Ασημακόπουλο (που σας χαϊδεύει τα αυτάκια διότι είναι ψηφοθηρικός ζήτουλας), είναι μεγάλη πολιτική προσωπικότητα;
    Και εσείς είσαστε οι έξυπνοι με τις παραγκες που εχετε χτισει αυθαίρετα μέχρι και στον υδροφόρο ορίζοντα, ενώ όλοι οι άλλοι που πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλά μας για άδειες κτλ, και συμβαδίζουμε με τον πολεοδομικό σχεδιασμό είμαστε κορόιδα;
    Αξιοθρήνητη ανοησία και διθυραμβικό θράσος…
    Και παρεπιπτόντως οι όποιες στρεβλώσεις έχει αυτή τη στιγμή η πόλη του Λουτρακίου, τις δημιουργείται αποκλειστικά εσείς που όπως και στον τρόπο που οικοδομισατε έτσι και στον τρόπο που κατεβαίνετε από τις φαβέλες πετάτε στο Λουτράκι όπου βρείτε τα σκουπίδια παρκάρετε όπου γουστάρετε το αμαξια σας αδιαφορώντας αν προκαλείται κυκλοφοριακό έμφραγμα, και μετά σας φταίει η εκάστοτε δημοτική αρχή κι κάνετε και κριτική πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολόγιου!

    Ήδη έχουν ανοίξει συζητήσεις μεγάλες στα στέκια της πόλης για το χάλι που παρουσιάζει περιμετρικά όχι μόνο το Λουτράκι αλλά και η πόλη των Αγίων Θεοδώρων.
    Οι ημέρες του ότι γουστάρω κάνω είναι πλέον μετρημένες για εσας και θα απαιτηθούν στις επόμενες εκλογές από τις δημοτικές παρατάξεις η τακτοποίηση της οικιστικής ασυδοσίας με λήψη δρακόντειων μέτρων για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων μας.

    Εσείς μέχρι τότε μπορείτε να υποστηρίζεται με σθένος "πολιτικά αλάνια" σαν τον εν λόγω δημοτικό συμβούλιο που μπροστά στο μικροπολιτικό τους συμφέρον δεν ορρωδούν προ ουδενός και βλάπτουν τα συμφέροντα της συντριπτικής πλειοψηφίας του Δήμου…

  9. Το ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΛΙΓΟΥΡΙ ΤΩΝ ΤΑΠΕΡ 10:34 Μ.Μ. ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΡΑΜΑΛΑ ΚΑΙ ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΜΕ ΤΑ ΑΥΘΕΡΕΤΑ ΣΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΠΑΤΙΡΟΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΓΚΟΥ ΒΚΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ…

  10. Χαχαχα ρε 10:37 πως φαίνεσαι ότι είσαι ψηφοφόρος του Ασημακόπουλου!!!!!
    Γιατί εμείς δεν ξέρουμε κανένα μεγάλο τουριστικό προορισμό να ζει απο τους καταυλισμους.
    Ειδες κάτι τέτοιο στην Ελούντα, στην Ρόδο, στο Πήλιο ή στην Ριβιέρα και στο Μονακό???????
    Αλλά εμείς δεν θα εγκαταλείψουμε την μάχη για την προστασία του τόπου και του φυσικού του πλούτου.
    Επειδή εσεις δεν έχετε επιχειρήματα και εκτοξεύετε ύβρεις σε φρικαλέα ελληνικά προς όλους τους νομοταγείς λουτρακιωτες του τύπου ξυδιασμενοι, κομπλεξικοι που δηθεν μας ζειτε με τα λεφτα σας, αποδεικνύεται για άλλη μία φορά το ποιόν σας.

    Ολες οι παραταξεις να συμπεριλάβουν στο πρόγραμμά τους μέτρα για να απαλλαγεί ο δήμος από τους παράνομους που καταπατάν την γη μας, καταστρέφουν τον φυσικό μας πλούτο και το περιβάλλον και αντί να το βουλωνουν εκτοξεύουν και ύβρεις…

    Μαυρο σε κάθε δημοτικό σύμβουλο που τους χαϊδεύει τα αυτιά από όπου κι αν προέρχεται

  11. Πόσο υποκριτές είμαστε τελικά!!!!
    Διαβάζω κάποιους επιεικώς ανόητους να επιτίθενται στους οικιστές. Μπράβο ρε εξυπνάκηδες.
    Εμείς τους πουλήσαμε τα οικοπεδάκια εκτός σχεδίου ,γνωρίζοντας ότι ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να ενταχθούν. Δικοί μας εργολάβοι (ξέρετε όλοι ποιοί ) έχτζαν τα παράνομα με την ανοχή των δημοτικών υπαλλήλων(πάλι ξέρετε ποιοί). Τόσα χρόνια που έρχονται και τροφοδοτούν την όποια οικονομία μας μας αρέσουν;;
    Τώρα όλοι μας βγάζουμε χολή απέναντι σε ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν και μας θεωρούν δεύτερο σπίτι τους. Μπράβο μας ρε παιδιά.
    Κάνουμε λες και οι οικιστές παρκάρουν στην μέση του δρόμου μόνο. Οι οικιστές καταλαμβάνουν τα πεζοδρόμια και τους χώρους πάρκρινκγ με μηχανάκια και καρέκλες. Οι οικιστές πετάνε σκουπίδια ενώ εμείς;;;; Εμείς έχουμε το δικαίωμα να πετάμε τα σκουπίδια όπυ θέλουμε γιατί…..είναι δικό μας το μέρος . Ωραίοι δεν είμαστε;;;
    Βέβαια ΕΜΕΙΣ έχουμε το θλιβερό προνόμιο να εκλέγουμε Δήμαρχο που γελάει μαζί του το Πανελλήνιο αλλά ….ξέχασα εμείς είμαστε από βασιλικό σόι ….είμαστε Λουτρακιώτες , άρα ……κα΄νουμε ότι γουστάρουμε.

    Απλά διακιούμαστε ένα τεράστιο μετάλλιο ….της ανοιχτής παλάμης.

  12. Να σεβόμαστε τους οικιστές.
    μεγάλη κουβέντα, όλο ουσία, ανθρωπιά ,φιλοξενία ,πατριωτισμός ,ντομπροσύνη , εντιμότητα .Μπράβο Κ. Ασημακοπουλε ,και δεν είμαι οικιστής μένω σε ιδιόκτητο στην παραλία αλλά παραμένω Άνθρωπος ,ΜΠΡΆΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΏ.

  13. 1 24 ματια και αυτια εχεισ ???????το λουτρακι οι οικιστεσ το εκαναν ετσι???οι ξενοι σκορπισαν τα εκατομυρια από το καζινο????εσεισ κυβερνατε η ευθυνη είναι δικησασ και μονο δικη σας με αυτουσ που ψηφίζετε μη ριχνετε ευθυνεσ σε αλλουσ εσεισ φταιτε που πουλήσατε τα χωράφια σας αλλλα τα κονομησατε

  14. 3:08 δικαιούσαι το τεράστιο μετάλλιο της ανοιχτής παλάμης σίγουρα!!!
    Άκου και κάνουμε επίθεση στους οικιστές επειδή γράφουμε την αλήθεια ;
    Επίθεση ρε Αγράμματε θα κάναμε να περνάμε τα καδρόνια και ανεβαίναμε και θα σπάγαμε. Όχι επειδή γράφουμε τα πράγματα με το όνομα τους.
    Σαν τους συριζαίους και εσείς αλλάζετε τη σημασία των λέξεων.
    Ποιος οικιστές πες καλύτερά τους αυθερετουχους και τους καταπατητές της υπαίθρου και του υδροφόρου.
    Θα φάει μαύρο ο Ασημακόπουλος στις επόμενες εκλογές που θα είναι όλο δικό του με όσα έχει κάνει ο δήθεν αριστερός σε αυτή την θητεία ως σύμβουλος.
    Που βγαίνει και λέει σαχλαμάρες για να μην γίνει η μαρίνα σκαφών και να γλιτώσουν οι μεγαλομέτοχοι του καζίνο τα λεφτά που έπρεπε να βάλουν για την κατασκευή της
    Να πάει από εκεί να πάρει ψήφους και απο τους αυθερετεχους, όχι από τους Λουτρακιώτες.

  15. 1.24 ο καθενας οτι δηλωνει ειναι .Εσυ μπορει να νομιζεις οτι εισαι και ο Βοναπαρτης των Γερανειων .θα ερθεις εσυ να πεις για το ποιον μας ..ποιος εσυ !χαχαχα!
    Εσυ που στρουθοκαμηλιζεις ..γιατι μιλας για παρανομιες μονο των οικιστων κ οχι και των ιθαγενων? Τα χαϊρια ειναι γνωστα γι αυτο καταντησατε ετσι την πολη.
    Εχεις ξεμεινει σε διαμερισματακι
    προφανως και ζηλευεις και σε εχει φαει ο καυσωνας στο κεφαλι απο τα ντουβαρια..με απλα ελληνικα .Τι και αν το παιζεις μορφωμενος δειχνεις οτι εισαι μεροληπτικος .και ναι οι καταυλισμοι οπως αποκαλεσες τους οικισμους , βοηθουν στην τονωση της οικονομιας του χωριου σας-δημου γι αυτο περιμενουν τα σκ,καλοκαιρι και γιορτες να δουλεψουν τα μαγαζια
    περαστικουλια και ξυδακια .
    Αγαπη μονο .
    Υ.Γ εδω αντι να ψεκασουν γ κουνουπια θα ηταν καλος ενας αγιασμος για τις κακες τις γλωσσες και τα κακα πνευματα.

  16. 4:54 μαζί με τον φίλο σου έχετε γράψει ολα τα σχολια υπέρ της αυθαίρετης δόμησης.
    Το έγραψε και παραπάνω άλλος σχολιαστής Άσε την καραμέλα το τι έχουν κάνει κάποιοι και Μην κλέβεις τα λεφτά του καζίνο με το τι έχετε κάνει εσείς που καταστρέψατε τελείως το περιβάλλον το νερό και την οικονομία του τόπου.
    Δηλαδή τι μας λες επειδή είναι κλέφτης ο διπλανός Θα κλέψεις και εσύ…
    Ψηφίζεται εδώ και εσείς και θα έπρεπε να είχατε διεκδικήσει πράγματα για να αλλάξει η κατάσταση αλλά εσείς μόνο για τα αυθαίρετα σας νοιάζεστε….

  17. Κύριε κοκκινε συμβουλέ για take a look here, ελληνιστί ρίξε μία ματιά εδώ:
    Νόμος 1489/2010
    Ηθική αυτουργία σε αυθαίρετη δόμηση. Έννοια αυθαιρέτου έργου και η παρότρυνση εμπίπτει στο αδίκημα του άρθρου 17 § 8 Ν,1337/83…
    … όπως έχει αποφανθεί οριστικά ο Άρειος Πάγος.
    ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΕΡΕΤΗ ΔΟΜΗΣΗ…

  18. Νοιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη εκ μέρους των δημοτών του Λουτρακιου σε όλους τους φίλους οικιστές γιατί κάποιοι σαν τον 1:24 μας προσβάλει όλους.
    Μεγάλο δίκιο έχει ο 3:08 . Εμείς πουλήσαμε την γή μας στους ανθρώπους αυτούς δεν μας έκλεψαν. Εμείς για δεκαετίες τους κοροιδεύυμε οτι θα ενταχθούν στο σχέδιο.
    Αλήθεια 1:24 ο Γιωτάκης ήταν οικιστής ; Ο Παύλου; Ο Λογοθέτης ; Ο Γκιώνης; Όλοι τους λίγο η πολύ κατάντησαν τον Δήμο μας ρεζίλι και τώρα μας φταίνε οι οικιστές; Μήπως και εσύ σαν τη καμήλα δεν βλέπεις την καμπούρα σου; Αν υποστηρίζεις οτι πρέπει να φύγουν από τον Δήμο μας τότε κανόνισε με τον Δήμαρχο να βρεί κονδύλια να αρχίσει να αγοράζει η να απαλλοτριώνει την γή που τους πουλήσαμε και τότε να δούμε τι σόι περιοχή θα έχουμε.
    Πραγματικά με αυτές τις ανοησίες του 1:24 πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη από την πλειοψηφία των οικιστών που είναι νοικοκύρηδες . Βέβαια υπάρχουν και οικιστές κακοί αλλά εμείς είμαστε εντάξει;; Έχουμε τύπους σαν τον 1:24.

  19. 6:39 μ.μ. μην μας παίζεις το κρυφτούλι γιατί φαίνεται από τον τρόπο που γράφεις.
    Δεν είσαι Λουτρακιωτης αλλά ανήκεις σε αυτούς που χτίζουν αυθαίρετα και φοράς φερετζέ του δημότη για να δώσεις υπόβαθρο και δίκιο στις ασυναρτησίες που γράφεις.
    Ενώ δεν σε έχει διορίσει κανένας εκπρόσωπο του λαού του Λουτρακίου. Ο λαός αντιδρά δεν τους θέλει.
    Να ζητήσετε συγνώμη επειδή βρίζετε τους Λουτρακιωτες και καταστρέψατε τον τοπο.
    Πράγμα που δεν θα το κάνετε ποτέ γιατί έχετε μάθει να μην σεβόμαστε τίποτα.
    ΚΑΙ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ…
    ΤΕΛΟΣ

  20. 11.49 ..το Λουτρακι οπως ελεγε κ ενα προηγουμενο αρθρο εδω στο λουτρακιμπλογκ..Ηταν εξοχικο των αρβανιτων απο την περαχωρα .Κ οπως μου εχουν διηγηθει κ γεροντοτεροι ντοπιοι ηταν βαλτοι με καλαμιες κ αρχισαν να κατεβαινου οι περαχωριτες .Μονακο εγινε εξ αιτιας των επισκεπτων στην συνεχεια .Τωρα εσυ βρυξελλιωτη της περαχωρας ..χαχαχα..που νομιζεις οτι εισαι γαλαζοαιματος μονο εσυ ξερεις.Ποιος πειναει φαινεται κ ποιος τρωει απο τους τσιγγους..εμεις τα σκαμε χτιζουμε σπιτια πληρωνουμε κ εξοχικα ..γουσταρουμε κ γεμιζουμε καφετεριες και ταβερνες με παρεες που φερνουμε..το χειμωνα που φευγουμε εσεις κανετε παρεα στους λυκους .Και θα μας τρωτε στην μουρη χωνεψε το .Οσο για τις αυθαιρεσιες εσεις τα εχετε κανει χαλια με τα μυαλα σας..πολη της ρεμουλας με αυτα που ψηφιζετε κ η πονηρια σας.Αν ειχατε αξιες δημ.αρχες θα ειχατε προκοψει .Αλλα τι να πουμε …ολα τα χωραφια χερσα εδω τα πουλησατε , χτισαμε εμεις , φαγατε τα λεφτα κ τωρα μεινατε στο ραφι με τα διαμερισματα στη πολη .Ομολογω εχω γυρισει την Ελλαδα, ψαχνω να βρω καλλιεργημενες εκτασεις εδω στην περιοχη σας ειναι ελαχιστες ,σε αντιθεση με τους προκομενους κορινθιους που βλεπεις απειρες εκτασεις καλλιεργημενες κ περιποιημενες.Τι θα μας πεις εσυ για τους τσιγγους λοιπον .Χαχαχα
    Ειναι ξεκαθαρο οτι διακατεχεσαι απο κομπλεξ κ κακια κ αγοραφοβια .ελα please ξεκαβαλα …μεχρι προχτες στα γαιδουρακια . θα ηθελα να σε κερασω μια τουρτα να σου φυγει αυτη η πικρα κ η κακια που εχεις .?

  21. Αφιλοξενοι Λουτρακιωτες!Καλα κανετε κ τα γραφετε δημοσια για να τραβανε για Ναυπλιο .Αφηνουμε λεφτα κ βριζουν .Τι κακια θεε μου!!!

  22. 5.49 οσκαρ του πιο κακου ανθρωπου της χρονιας .ιθαγενης απο τους κακους κιολας !οταν πουλουσατε τα οικοπεδα στον κοσμο ..στον υδροφορο κ στα δαση …πως προεκυψαν οικοπεδα σας στα δαση δεν μας ειπες ? Αυτα που πουλησατε κ εξαπατησατε κοσμο κ βγαινεις τωρα να βρισεις .Δεν γραφεις ολη την αληθεια ομως για τις δικες σας κουτσουκελες .Ο κοσμος γελαει με τα χαλια σας ξερεις ..εσυ κατσε στη κοσμαρα σου

  23. Όταν “εργάζεσαι” πυρετωδώς στις καφετέριες για την προετοιμασία της παγκόσμιας επανάστασης δεν έχεις χρόνο να αντικρούσεις κάτι αντιδραστικούς του καπιταλισμού, σαν κι εμένα. Οραματίζεσαι μια ανώτερη κοινωνία. Κι ένα ανώτερο και δίκαιο τοπιο στο οποίο, ο καθένας να χτίζει το αυθαίρετό του σύμφωνα με τις εμπνεύσεις του.
    Στα πρότυπα του Μαρξ, ο κάθε παίχτης, είτε είναι ο Μήτρογλου, είτε ο Ρονάλντο είτε ο τελευταίος αναπληρωματικός στον πάγκο τού Κεραυνού Άνω Ραχούλας και της Σεκλανας πορδοβιτσας θα παίρνει τα ίδια.
    Τότε ο κομμουνισμός δεν θα είναι πια ιδέα θα έχει γίνει πράξη κι ο Ασημακόπουλος δήμαρχος.

    Χαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχα Να σαι καλα ρε Λουτράκι μπλοκ δεν θα μας αφήσεις αντερο με αυτούς που προβάλλεις!
    Για αυτό κανένας δεν βλέπει κωμωδίες στην Ελλάδα πλέον αλλά παρακολουθούν όλοι το δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου απο το Λουτράκι μπλοκ…
    Σας βλέπω να χτυπάτε εκατομμύριο στις επισκέψεις καθημερινά

  24. ΠΟΥΛ ΟΒΕΡ ΔΕ ΓΑΙΔΑΡ !ΧΑΧΑΧΑ !
    Ο 1.24 ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ " ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ " ΑΠΑΠΑΠΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ .ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΒΟΥΝΟ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ.ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΣΟΥ Κ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ .ΔΕΣ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ .ΧΑΧΑΧΑ

  25. Εκφράζω την καταδίκη μου και τον αποτροπιασμό μου για τις δηλώσεις που στρέφονται εναντίον του περιβάλλοντος του δήμο μας!
    Το έμαθα απόψε το βράδυ και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτές έχουν ειπωθεί στο δημοτικό συμβούλιο…

  26. Στο Ναύπλιο 11:43 τα παραπήγματα τα γκρεμίζουν με τις μπουλντόζες, για αυτό δεν υπάρχει παραγκούπολη κι είναι τουριστικός προορισμός υψηλού επιπέδου.
    Την εσχατιά την έχει το Λουτράκι γιατί εχει δημοτικούς συμβούλους σαν τον ασημακόπουλο που προτιμάει να παίρνει κανένα ψηφαλάκια από το να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των πολλών.
    Επίσης στο Λουτράκι είναι καλοδεχούμενη όλοι οι επισκέπτες και τουρίστες αλλά και όσοι χτίζουν νόμιμα βάση γενικού πολεοδομικού σχεδιασμού.
    Άμα δεν σας αρέσει πάρε τα φραγκοδίφραγκα σας ( Γιατί αν είχατε πραγματικά λεφτά θα πηγαίνατε σε κανενα μεσιτικό γραφείο και θα αγοράσετε μεζονέτα νόμιμη) και κάντε στην απο εδώ γιατί υποβαθμίζεται την πόλη

  27. 11:48 μ.μ. πνευματικό λείψανο όποιος σου πούλησε οικόπεδο δεν σου πούλησε και άδεια για να οικοδομήσεις.
    Να είχες βγάλει άδεια αν μπορούσες βέβαια θα την είχες χρυσοπληρώσει όπως κάνουμε όλοι μας γιατί δεν είσαι έξυπνος εσυ και όλοι οι άλλοι είμαστε βλάκες και μετά να μίλαγες.
    Όσο για το περίφημο προκρούστιο και ανυπόληπτο τσιτάτο σου πως ο κόσμος δήθεν γελάει, για πες μας ένα όνομα από αυτούς τους πολλούς που δήθεν γελάνε για να καταλάβουμε ότι δεν κάνεις προπαγάνδα του μαχαλά και δεν είναι πρωταθλητής της αυθαίρετης δόμησης.

    Η καρδούλα σας το ξέρει αν γελάει ο κόσμος, που ξεσηκώθηκε όλο το Λουτράκι εδώ μέσα _( Να ναι καλά και η συντακτική ομάδα Λουτράκι μπλοκ που αναδεικνύει με σοβαρότητα όλα τα μεγάλα θέματα του δήμου και μαθαίνουμε τι γίνεται μέσα σε εκείνη την αίθουσα που μόνο από ευγένεια τη λέμε δημοτικό συμβούλιο) και κάποια μέρα θα σας διώξουμε γιατί καταστρέψετε το νερό,την φύση και τον τουρισμο και εσας και τους ομοίους σου και τους δημοτικούς συμβούλους που είναι εχθροί του Λουτρακίου…

  28. Λουτράκι μπλοκ καλημέρα και σε παρακαλώ πάρα πολύ επειδή έχει ανοίξει ένα πολύ σοβαρό θέμα για τον τόπο να δημοσιεύσεις έστω και ως σχολιασμό τα παρακάτω, για ορισμένους δημοτικούς συμβούλους που δεν ξέρουν τι λένε:
    Σύμφωνα με το άρθρο 1 του Α.Ν. 263/1968 (ΦΕΚ 12/23-1-1968 τ.Α.) ο καταπατητής δημόσιου έκτασης διώκεται αυτεπάγγελτα και τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών και με την καταβολή χρηματικού προστίμου.
    Με την ίδια ποινή τιμωρείται και ο καταπατητής που ενώ αναγνωρίζει την κυριότητα του δημόσιου, δεν παραδίδει το κτήμα ή δεν εγκαταλείπει την κατοχή του κτήματος, οικοδομή αυθαίρετα ή το εκμισθώνει σε τρίτο (άρθρο 23 του Α.Ν. 1539/1938 ΦΕΚ 488/29-12-1938 τ.Α.)

    Εγώ έχω την πρόθεση επειδή έχω ψάξει και έχω βρει και άλλους νομούς από τούδε και στο εξής να καταθέσω μηνυτήρια αναφορά σε οποιοδήποτε δημοτικό συμβούλιο ενθαρρύνει με τις δηλώσεις του την αυθαίρετη δόμηση από όπου κι αν προέρχεται. Τέλος στην ανοχη και στην ενθάρρυνση της ανομίας.
    Και κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του!!!

  29. Για κοίτα εδώ ασχολούμαστε με έναν τραγελαφικό άνθρωπο….
    Όπου μας ήλθε εδώ χωρίς να τον ξέρει ούτε ο μπακάλης της γειτονιάς του… από τα σπλάγχνα του κουμμουνιστικού κόμματος, να μας λύσει τα προβλήματα του τόπου…!!
    Στα οποία είναι άσχετος πως και γιατί….!
    Δηλαδή τι συμβαίνει με τους οικιστές όπου ήρθαν εδώ, έκτισαν καλύβες με νοβοπάν μέσα σε δάση – λαχίδια- ρέματα. κ.α…
    Και όλα ΠΑΡΑΝΟΜΑ….!!
    Και άμα γίνει καμιά μεγάλη καλή νεροποντή , θα μας ζητούν και αποζημίωση…!!
    Αρε Βρε Γιωτάκη άνθησε με σένα ο ετεροδημοτισμός και διευκολύνσεις ..μόνο για ψήφους, για να μην εξαρτάσαι από το κόμμα πασοκ…
    Αλλά τελικά σε έστειλαν…
    Αλλά δεν ξέρεις ακόμη γιατί….!!!

  30. 8.49 ..κατι τετοιοι 'ψακωμενοι σαν εσενα πληττουν την εικονα της πολης .εσυ που το παιζεις μορφωμενος ανορθογραφε το υποβαθμιζετε το εγραψες λαθος .Εγω δεν υποστηριζω αυθαιρετουχους το σπιτακι μου ειναι νομιμο .Αλλα να κοιτας τα μουτρα σας γιατι αυτους που ψηφιζετε κανουν τα στραβα ματια σε πολλα πραγματα και καταντησατε ετσι την πολη σας.Για πες μου ρε μεγαλε ..σε πειραζει η αυθαιρεσια στα βουνα για την παραλια οι δικοι σας που επρεπε να τα γκρεμισουν οι μπουλντοζες γιατι δεν λες τιποτα ?Που εχουν βγει αποφασεις για ξηλωμα εδω κ 2 χρονια για να ερθουν οι μπουλντοζες? και μη πουμε για την τωρινη δημοτιμη αρχη γιατι ολοι που περασαν απο την διοικηση και τα αφηναν τα πραγματα ελευθερα ! Απαισιοτατε ανθρωπε γιατι δεν λες ολες τις αληθειες? Στην παραλια δεν χαλαει το περιβαλλον ?
    Αλλα εκει ειναι φιλαρακια και σογια ε?! Αντε στο βουνο σου τωρα που θα μας το παιξεις και ηθικος

  31. 6:16 μ.μ. τι ενέργειας να κάνει ο 6:16 μ.μ. για ένα θέμα που αργά ή γρήγορα θα τακτοποιηθεί με την ανάπλαση της παραλίας;
    Το πρόβλημα το άλυτο που με την πάροδο του χρόνου γιγαντώνεται είναι η αυθαίρετη δόμηση στο δήμο που θα μας πνίξει όλους στο τέλος.
    Μακάρι να κάνουν προσφυγή στη δικαιοσύνη έστω και οι πολίτες αφού δεν κάνουν οι δημοτικές αρχές του τόπου!
    Δηλώνω και εγώ όπως όλοι οι προλαλήσαντες αντίθετος με τον εκπρόσωπο του κ κ ε

  32. Σωστά το έγραψες ΠΟΛΗ ΜΑΣ γι' αυτό go back μπιθικεν 6:13 και πάρε την τενεκέδοπαραγκα σου που δήθεν την έχεις νόμιμη αλλά τέτοιο πάθος για την αυθερετη δόμηση σε προδίδει, και στο τόπο σου για να μην γράψω στο κοράκοχωρι σου.
    Και πρόσεχε τι γράφεις για την πόλη που σε φιλοξενεί και τους μόνιμους κατοίκους.
    Γιατί ψευτόμαγκες δεν σε παίρνει εδώ…
    ΑΝΤΕ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΥΘΕΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΧΕΙΣ πολιτικό υποστηρικτή τον Ασημακόπουλο

    ΥΓ. Εμείς δεν ψηφιζουμε Ασημακόπουλους που σας προσκυνάνε για λίγα ψηφαλάκια και αυτό φαίνεται και στο ποσοστό που έλαβε ο εν λόγω δημοτικό σύμβουλος που είναι 4% και άρα το 96% τον έχει απορρίψει πολιτικά… ?

  33. ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΒΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΗΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ
    ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ…

    ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΥΚΩΘΕΙ
    ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ

  34. 8.10 εγω σπαω πλακα μαζι σου .Πρεπει να πας σε ειδικο ξερεις .μισος και χολη προς καποιους που δεν γνωριζεις κ προς συγκεκριμενους
    μη ιθαγενεις . Εγω αγαπητε δεν ειμαι ψηφοφορος του ΚΚΕ ουτε επισης εχω αυθαιρετο .Πλερωνω ομως ..εχω κ λεφτα και πληρωνω δευτερο σπιτι .Εσυ μαλλον δεν το εχεις καταφερει αυτο κ σε εχει φαει η ζηλια .Αλλα δεν μου απαντησες για τους αυθαιρετουχους στην παραλια..γιατι κανεις την παπια ? Εχουν ερθει χαρτια σε μαγαζια για τις αυθαιρετες κατασκευες? Δεν σε ειδα με πανο στην παραλια για το περιβαλλον μεγαλε !
    By the way θα μας τρως στη μουρη θες δεν θες …εχουμε λεφτα κ παμε οπου γουσταρουμε .?εχω μια υπεροχη θεα στον κορινθιακο και την απολαμβανω εσυ κατσε στο διαμερισμα να βραζεις και να ξυδιαζεις .Καλα που ηρθαμε να ψηφισουμε που ειμαστε αντικειμενικοι οχι σαν εσας κ τα σογια σας που κανατε την πολη μη πω..τοσα χρονια.
    Ο ιδιος γραφεις ολα τα σχολια φαινεται .
    Καλα ξυδια !Οσο κ να βριζεις ..το Λουτρακι δεν ειναι το χωριουδακι με τα γαιδαρια του 1920.Δεν θα μενεις μονος σου .

  35. 7.23 α ναι θα τακτοποιηθει ε ? Γιατι δεν εσκουζες τοσα χρονια για την παραλια .. ? Εκει δεν σε ενοχλει η αυθαιρετη δομηση .Ειδες λοιπον οτι σε τρωει το κομπλεξ σου?Εισαι ο ιδιος προλαλισαντας με διαφορετικα σχολια .Το κακο ειναι οτι δειχνεις την κακη εικονα των ντοπιων .Ευτυχως που οι νεοι δεν εχουν τα μυαλα σας και τα παιδια πραγματικα δειχνουν πιο ομορφη εικονα σε σχεση με μερικους κακομουτσουνιασμενους κακοντυμενους .Δεν μπορω αλλο να μιλαω με ανθρωπους εμπαθεις που εχουν κακη χωριατικη νοοτροπια .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog