Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Με την ίδια φιλοσοφία και δικά του κορίτσια θα πορευτεί φέτος στην Α2 Βόλεϊ Γυναικών ο Ποσειδώνας Λουτρακίου

- Advertisement -

Με το ίδιο κορμό αθλητριών { με τις οποίες κατά την προηγούμενη Αγωνιστική Περίοδο έκανε την υπέρβαση τόσο με την άνοδο στην Α2 Εθνική όσο και την 3η θέση στο Πανελλήνιο Νεανίδων }….
καθώς και την ίδια τεχνική ηγεσία με τον πετυχημένο κόουτς Δημήτρη Ανδρεόπουλο θα πορευτεί  και την νέα Αγωνιστική Περίοδο στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής ο Ποσειδώνας Λουτρακίου έχοντας ως βασικό του στόχο πέραν του να αποδώσει ελκυστικό βόλεΐ να παραμείνει στην νέα ανταγωνιστική κατηγορία εξασφαλίζοντας όσον το δυνατόν νωρίτερα την παρουσία του και την επόμενη περίοδο.
Αυτό που επίσης δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί είναι η αθλητική φιλοσοφία του Ομίλου ο οποίος κατά βάση στηρίζεται σε αθλήτριες που έχουν αναδειχθεί μέσα από τις τάξεις του και για τον λόγο αυτόν επέστρεψαν για να βοηθήσουν το δύσκολο φετινό έργο της ομάδος η ακραία Μαρία Θώδη και η κεντρική Μαριλέτα Ασημακοπούλου.
Η νεανική ομάδα του Λουτρακίου ευελπιστεί να πραγματοποιήσει μία πορεία που θα  κάνει περήφανους τους φιλάθλους της πόλης αλλά θα επιτρέψει και σε όλες τις νεαρές του αθλήτριες να αποκομίσουν σημαντικές αθλητικές εμπειρίες για την μετέπειτα αθλητική τους σταδιοδρομία.
Μεγάλη βοήθεια σε αυτήν τους την προσπάθεια θα έχουν και από την έμπειρη και με αρκετών χρόνων παρουσία στα γήπεδα της  διαγώνιου Έλσας Κωστάμη  που μετεγράφηκε από την ομάδα του ΑΣΠ Κόρινθος.
Διαχρονικός στόχος τόσο του τμήματος Πετοσφαίρισης όσο και του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν και παραμένει η εκμάθηση του αθλήματος μέσα από τις ακαδημίες { και τα ηλικιακά πρωταθλήματα της Ένωσης Πελοποννήσου που αγωνίζονται } και που καλλιεργεί τα τελευταία χρόνια { υπό την τεχνική ηγεσία της έμπειρης αθλήτριας και προπονήτριας του Γιώτας Δέδε }  , συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ανάδειξη γηγενών ντόπιων αθλητριών που κατά την διάρκεια των προσεχών ετών θα στελεχώσουν τις δικές του ομάδες και όχι μόνο αγωνιζόμενες σε ανταγωνιστικές Εθνικές κατηγορίες όπως η φετινή Α2.
Το διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου ευελπιστεί ότι με πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο αλλά και υγεία πάνω από όλα  , όλες οι Ομάδες του  αθλήματος της Πετοσφαίρισης  να αποδώσουν σωστό και καλής ποιότητας βόλεΐ μέσα σε αθλητικά πλαίσια πετυχαίνοντας για ακόμη μία Αγωνιστική Χρονιά τους στόχους των αθλητριών του και του Συλλόγου γενικότερα.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog