Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στηρίζουμε όλοι την ομάδα !! Στη διάθεση των φιλάθλων οι κάρτες οικονομικής ενίσχυσης για το Handball του Ποσειδώνα

- Advertisement -

Στη διάθεση των φίλων και φιλάθλων βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες οι κάρτες οικονομικής ενίσχυσης μετά την αγωνιστική συνένωση των δυο σωματείων του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ & του ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ Α.Ο ..
όπου θα συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ HANDBALL για τη αγωνιστική σεζόν 2017-2018 μετά χρώματα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.

Η νέα χρονιά βρίσκει τους BlueBombays πιο ανανεωμένους, πιο φρέσκους και πιο νεανικούς από ποτέ. Η εμπειρία του ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ σε συνάρτηση με το ταλέντο των νέων παικτών από τις ακαδημίες του ΠΟΣΕΙΔΏΝΑ , κάθε άλλο παρά απαρατήρητη θα πρέπει να περάσει φέτος και χρέος όλων μας είναι να είμαστε εκεί να τους στηρίζουμε, σε κάθε αγώνα τους, όπου καταθέτουν ψυχή και σώμα.

Ο πιο απλός και έμπρακτος τρόπος είναι η κατοχή μιας κάρτας, η οποία σημαίνει πολλά περισσότερα από μια απλή αγορά της: Δεν είναι απλά μια ακόμη φωνή στο γήπεδο, δεν είναι μια απλά ακόμα θέση στο Κλειστό Γ. Γαλανόπουλος , είναι η δύναμη που δίνει στους παίκτες, τους προπονητές και την Διοίκηση, ξέροντας ότι σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

Ο κόσμος μας είναι το στήριγμά μας, είναι ο καθοριστικότατος 8ος παίκτης, είναι αυτός που θα κοιτάξουμε στα μάτια, είναι το χέρι που θα μας συγχαρεί στη νίκη ή θα μας παρηγορήσει στην ήττα.

Το ταξίδι τώρα ξεκινάει… γίνε και εσύ κομμάτι τις ομάδας μας! Προμηθεύσου και εσύ μια κάρτα ενίσχυσης και γίνε ο κρίκος που θα ενώσει την ομάδα μας να ανεβεί στο πιο ψήλο σκαλί της Α2 Εθνικής κατηγορίας, όλοι μαζί είμαστε ένα!!! Όλοι μαζί μπορούμε!!!

Πάρε θέση λοιπόν και μην ξεχνάς: το ταξίδι τώρα ξεκινάει …..επιβιβάσου!!!

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Π. Τσαλδάρη 5 – Λουτράκι  27440 62600
UMANI Espresso wine bar- Eλ.Bενιζελου 25  27440 28444
ΤΣΙΑΜΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Φαρμακείο – Μάτση 27Α – Λουτράκι  27443 00722
ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ Κρεοπωλείο – Καραϊσκάκη Γ. 29  27440 21835
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ Είδη Δώρων – Είδη απνού  6988014383
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Γενική Διαχειριστική- Σολωμου 5 27440 22688
ΓΚΙΚΑΣ ΜΗΝΑΣ Tαβέρνα Καμάρες Καραϊσκάκη Γ. 45  27440 62745

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ Α1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

  2. Στηρίζουν όλοι, την προσπάθεια του Τάσου Φίλη και των άλλων παιδιών, εκτός της διοίκησης. Ρώτησα πολύ παλιό μέλος του Δ.Σ. και δεν είχε ιδέα. Πάλι τα ίδια με το χάντμπολ. Παιδιά προσέξτε. Θα πάρουμε όσες πιο πολλές κάρτες μπορούμε.Καλή επιτυχία.
    (Ο Παναγιώτης έχει παραιτηθεί από τον Ποσειδώνα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog