Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αγιονόρι: Κοιμούνται με τις καραμπίνες αγκαλιά! (video)

- Advertisement -

Με τη κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας, οι περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο από τις εγκληματικές δράσεις είναι οι επαρχιακές πόλεις και τα χωριά. Οι αστυνομικές δυνάμεις υστερούν σε προσωπικό και μέσα καταστολής, ενώ ταυτόχρονα οι εγκληματίες μπορεί να δράσουν ανά πάσα στιγμή….

Ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με το πρόεδρο Αγιονορίου, κ. Βασίλη Καλλιμάνη, οι κάτοικοι του συγκεκριμένου χωριού αλλά και άλλων χωριών, έχουν πάρει το νόμο στα χέρια τους δημιουργώντας ομάδες περιφρούρησης που δρουν τη νύχτα ελέγχοντας τη κίνηση στις εισόδους του χωριού,έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν τις κυνηγετικές καραμπίνες τους σε περίπτωση ανάγκης.

Στην ευρύτερη περιοχή του Αγιονορίου μεγαλύτερο πρόβλημα αποτελούν οι ΡΟΜΑ, οι οποίοι επιτίθενται τόσο σε καλλιέργειες και χωράφια, κλέβοντας μεταξύ άλλων και τις περιφράξεις, όσο και σε πολίτες,ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι αναγκασμένοι να προστατεύσουν μόνοι τους τις περιουσίες τους αλλά και τη σωματική τους ακεραιότητα, μετά το κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος Χιλιομοδίου, προ ετών, στην αρμοδιότητα του οποίου υπάγεται το Αγιονόρι. Το πρόβλημα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και η επάνδρωση των Αστυνομικών Τμημάτων της Κορινθίας πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα για τους αρμόδιους.

Ευάγγελος Κόκκινος

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog