Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Απαράδεκτος στο Λουτράκι !

- Advertisement -

Εκεί τον βόλευε, άλλωστε άδειος είναι ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ !!!……     

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναταν μονο αυτος απαραδεκτος…Χθες το βραδυ περπατουσα με τον συντροφο μου πανω σε κεντρικο πεζοδρομιο και μια κοπελλα που θεωρησε οτι της ανηκε ολος ο κοσμος επεσε πανω μου με το ποδηλατο που οδηγουσε επι του πεζοδρομιου. Ο δε συντροφος της και αυτος ποδηλατης ζητουσε και τα ρεστα οτι δεν το ηξερε οτι δεν μπορουν να κανουν ποδηλατο πανω στο πεζοδρόμιο, αναρωτιονταν κιολας που πρέπει να κυκλοφορει με το ποδηλατο του, στο δρομο με τοση κινηση; Aυτη την φορα ηταν τυχεροι οι νεαροι που δεν με κτυπησαν πολυ, την επομενη ομως θα σκοτωσουν κανενα ανθρωπο. Ας τους μαθει καποιος κανονες οδικής κυκλοφοριας
    πριν ειναι αργα

  2. Η αστυνομία είναι άφαντη, στην Ελευθερίου Βενιζέλου γίνεται κουμφουζιο από διπλό παρκάρισμα ώρες αιχμής!! Ότι βολεύει τον καθένα, οι διαβάσεις πεζών αβαφτες χάλια μαύρα!

  3. Γιατί αναρωτιόμαστε συνέχεια τα ίδια πράγματα;; Ας πάμε μια βόλτα στην Κόρινθο να δούμε πως γίνονται οι αλλαγές. Εκεί έχουν Δήμαρχο λεβέντη που άλλαξε την εικόνα της πόλης . Φυσικά και εκεί υπάρχουν απαράδεκτοι αλλά το σύνολο της πόλης είναι αναβαθμισμένο σοβαρά. Μπορεί να πιστεύει κάποιος ότι δεν είναι για όλα υπεύθηνος ο Δήμαρχος αλλά κάποια γαιδούρια. Η απάντηση είναι οτι οι υποδομές δεν επιτρέπουν στα γαιδούρια να ενοχλούν τους άλλους . Θα μπορούσε φυσικά να έχει βάλει εμπόδια μεταλλικά ώστε κανένας να μην μπορεί να ανέβει στους πεζόδρομους. Θα μπορούσε να ζητήσει από την αστυνομία δύο φορές την ημέρα να στέλνει έναν να κόβει κλήσεις ,θα μπορούσε πολλά πράγματα να κάνει αλλά ατυχώς για εμάς ο Γκιώνης απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ πλάνο για την πόλη ώστε να ξέρει και πιά μέτρα χρειάζεται να πάρει.
    Γινόμαστε γραφικοί αλλά όταν έρχεται η ώρα να εκλέξουμε Δήμαρχο αντί να σκεφτούμε ποιόν θέλουμε και αν είναι ΙΚΑΝΟΣ να πάει την πόλη μπροστά εμείς ψηφίζουμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Γκιώνη – Λογοθέτη . Τώρα λουζόμαστε τις επιπτώσεις των επιλογών μας και εκτονωνόμαστε βγάζοντας φωτογραφία το απαράδεκτο γαιδούρι λες και δεν έχουμε εμείς ευθύνη γι' αυτό.

  4. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΕΝΝΟΏ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ .

  5. Ακριβώς κ. 8:43.
    Έχεις δίκιο ,όλοι εμείς κάνουμε κατά καιρούς τις παραβάσεις μας όπως μας βολεύει . Γι' αυτό υπάρχουν οι σωστές υποδομές για να προφυλλάσουν τους υπόλοιπους από την γαιδουριά ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Επειδή όλοι έχουμε άσχημες στιγμές δεν σημαίνει οτι καθιερώνουμε και αποδεχόμαστε την γαιδουρινή συμπεριφορά ως το δεδομένο. Δηλαδή στο σπίτι του ο καθένας μας κάποια στιγμή έσπασε ένα πιάτο δεν σημαίνει οτι από εκείνη τη στιγμή πλέον η καθημερινότητα επιτρέπει να σπάς πιάτα.Έτσι και στις πόλεις . Έτσι και κάποιο ΤΕΡΑΣΤΙΟ αλήτικο υποκείμενο αποφάσισε να ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΛΩΡΙΔΑ του δρόμου στη Κόρινθο και σκότωσε το παλικαράκι μας από την Περαχώρα.
    Καμία ανοχή στην ανοησία. Έτσι φιάχνονται οι υποδομές. Και αυστηρότατες ποινές για τους παραβάτες. Για φανταστείτε να ήθελε ένα ασθενοφόρο να μπεί στον πεζόδρομο που έχει καταλάβει ο "λεβέντης" της φωτογραφίας ,τι θα γινόταν; Όταν όμως τον βλέπουμε να ανεβαίνει αντί να τον προσβάλουμε σκεφτόμαστε….."τι με νοιάζει ;;Στο σπίτι μου παρκάρει;"

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog