Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πυρετωδώς συνεχίζονται οι εργασίες στην παιδική χαρά (Πάρκο Δεξαμενής)

- Advertisement -

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι εργασίες από τα συνεργεία του Δήμου στο Πάρκο Δεξαμενής, ώστε να αποπερατωθεί το έργο και να παραδοθεί η παιδική χαρά στους μικρούς μας φίλους …
Συναντήσαμε τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας κ. Κων/νο Παντελέου ο οποίος μας είπε τα εξής :

“Το έργο προχωράει με γρήγορους ρυθμούς. Σε λίγο τα παιδιά θα μπορούν να παίζουν εδώ. Πρωτίστως μας ενδιαφέρει η ασφάλεια των παιδιών γιαυτό ο χώρος θα περιφραχθεί με ξύλινα κάγκελα και θα υπάρχουν δύο είσοδοι με πόρτες (μία από τη μεριά του δρόμου και μία από το πάρκο)

Οι κούνιες κλπ είναι καινούρια, πληρούν όλες τις προδιαγραφές και έχουν όλες τις πιστοποιήσεις ότι είναι ασφαλή και οικολογικά .

Επίσης θα γίνει πεζοδρόμιο από τη Χατζοπούλου έως το Γυμνάσιο για την ασφαλή διέλευση όλων, κυρίως των μικρών παιδιών που παίζουν στο πάρκο και των μαθητών του γυμνασίου και λυκείου”

Η είσοδος από τη μεριά του δρόμου

οριοθέτηση για το πεζοδρόμιο από την οδό Χατζοπούλου έως το Γυμνάσιο

η είσοδος στην παιδική χαρά από το πάρκο

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑ ΈΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΉ ΧΑΡΆ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΏΡΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΤΛΕΙΩΣΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΆΞΤΕ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΈΝΙΑ ΠΌΡΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΈΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΆΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ.ΚΑΙ ΤΕΛΙΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ Κ8ΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΉΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΏΜΑΤΑ.

  2. Συγνωμη καταλαβα πεζοδρομο και οχι το σωστο που λεει πεζοδρομιο,συγχαρητηρια για την παιδικη χαρα και μακαρι να φτιαχτει ολο το παρκο για πεζοπορια,ποδηλατοδρομιο,μπασκετ,βολευ,φωτιζομενο κλπ και φυσικα φυλασσομενο ωστε να προστατευθει οργανωμενα και σωστα με καμερες και security,αυτο θα ηταν κατι ιδανικο τοσο για ανθρωπους που θελουν τον αθλητισμο οσο και για τα παιδια μας

  3. Κάνετε που κάνετε τα έργα στο πάρκο. Φτιάξτε και κυκλικές τσιμεντένιες κερκίδες στο πάρκο που δινουν παραστάσεις οι σύλλογοι να φύγουν αυτά τα πλαστικά καθίσματα. Λες και είναι πανηγύρι.

  4. Μπράβο για το έργο έστω και καθυστερημένα. αν φτιαχνόταν και ένα μικρό θεατράκι ανακαινίζοντας το υπάρχων για εκδηλώσεις θα ήταν το ιδανικότερο.

  5. Τέλεια. βρείτε και ένα τρόπο να απωθήσετε τους τσόγλανους που θα τα καταστρέψουν στο μέλλον. και στα αλώνια έγινε προσπάθεια και πάλι όλα είναι γραμμένα με spray.

  6. Προς:Ανώνυμο 10 Αυγούστου 2017 – 1:15 μ.μ.
    Ναι αγαπητέ ή αγαπητή, να τα φτιάξουν για να τα ξαναχαλάσουν. Έχετε δει πως έχουν καταντήσει οι κούνιες και τα υπόλοιπα παιχνίδια στην παιδική χαρά της Περαχώρας. Δεν φταίει ο Δήμος αλλά τα κακομαθημένα τα παιδιά που τα έχουν μισό χαλάσει. Και πολλές φορές υπό το βλέμμα διαφόρων γονέων που είναι παρόντες.

  7. Συγχαρητήρια ότι γίνεται για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωης των πολιτων αυτου το τόπου καλοδεχουμενο αλλά έχετε αργήσει πολύ και πρέπει να αντιμετωπισετε το θεμα του πάρκου δεξαμενής οχι αποσπασματικά αλλα ολοκληρωτικά ειναι κριμα μια οαση πράσινου να ειναι αναξιοποιητη και να έχει μετατραπεί σε μέρος αφιλόξενο και επικίνδυνο για τους πολίτες !!!

  8. Οι κούνιες της Περαχωρας προφανώς δεν τελείωσαν και τις άφησαν στην μέση.Η σιδερένια πόρτα είναι έτοιμη να πέσει δεν την έφτιαξαν και η μισή παιδική είναι ακόμα με τα ΧΏΜΑΤΑ και πέφτουν και χτυπάνε τα παιδιά.Δικιπ έχει ο 10 Αυγούστου 1:15.

  9. Ολα ειναι θεμα παιδειας,αγαπητοι μου!
    Δεν φταινε για ολα οι δημαρχοι και οι αντιδημαρχοι!!
    Το οτι πανε και αναποδογυριζουν τις κουνιες,τραβανε τις αλυσιδες και χοροπηδανε(τα γυμνασιοπαιδα)πανω στο καθισμα της τραμπαλας λες και κανουν τραμπολινο δεν φταινε οι δημαρχοι!!
    Το οτι εχουν κανει γηπεδο την παιδικη και ποδηλατοδρομο επισης δεν φταινε οι δήμαρχοι!!
    Τα φαινομενα αυτα ειναι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και δυστυχως συμβαινουν μονο και μονο επειδη οι γονεις και οι παππουδες που εν παρουσια τους συμβαινουν ολα ειναι "κολλητοι",κουμπαροι,ξαδελφια κ.α. με τους γονεις εκεινων που εχουν αυτη την συμπεριφορα!!!
    Ντροπη σε ολους μας για την ανοχη και πρωτιστως στο Σύλλογο γονεων Περαχωρας που κανει οτι δεν βλεπει ενω ειναι παροντες και μαρτυρες ολοι στο χαλι που συμβαινει…ΚΡΙΜΑ!!!!

  10. 1.36 Άκου ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΌ ΤΟ ΠΑΛΙΚΆΡΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ? ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΆΕΙ ΤΟΝ ΤΌΠΟ ΤΟΥ ΚΑΛΎΤΕΡΑ? ΚΑΙ ΤΟ (ΑΚΌΜΑ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕΣ)ΝΑ ΤΟ ΒΛΈΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΊ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΣΑΓΑΝ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΈΡΓΟ. ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΑΥΤΉ Η ΠΕΡΑΧΏΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΉ ΧΑΡΆ ΔΕΝ ΤΑ ΈΛΕΓΑΝ 2 ΧΡΌΝΙΑ ++++ΣΤΟΝ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ? ΤΏΡΑ ΤΑ ΕΊΔΑΝ ΤΑ ΧΆΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΌΡΤΑ ΠΡΙΝ ΤΙ ΈΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΆΡΕΣ?

  11. ΌΤΑΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΉ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΚΑΙ ΌΧΙ ΠΟΙΠΣ ΤΗΝ ΕΓΤΙΑΞΕ ΚΑΛΥΤΈΡΑ… ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΠΟΥ ΈΧΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΎΣΕΤΕ ΜΕΤΑΞΎ ΣΑΣ.

  12. Συμφωνώ με τον 6:15 Αλλά φταίει και η δημοτική αρχή που θα έπρεπε να έχει ασφαλίσει την πόρτα για να μην μπαίνουν τα Μεγάλα ΓΑΪΔΟΎΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog