Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αλέξανδρος Πνευματικός: Θα ξεκινήσει η ανάπλαση της πλατείας “Περιβολάκια” στην Κόρινθο (VIDEO)

- Advertisement -

Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει η ανάπλαση της πλατείας “Περιβολάκια” στην Κόρινθο….

Ξεπεράστηκαν τα εμπόδια που είχαν παρουσιαστεί στην ανακαίνιση της πλατείας περιβολάκια με την έγκριση του σχεδιασμού και έτσι η Δημοτική Αρχή αφού ολοκληρώσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες της διακήρυξης θα δημοπρατήσει με διεθνή διαγωνισμό την κατασκευή της πλατείας.

Ο κ. Δήμαρχος  στις δηλώσεις του χαρακτήρισε σημαντικό και ευχάριστο το νέο  για τις  Κορίνθιες και τους Κορίνθιους και επισήμανε πως η δημοτική αρχή δημιουργεί συνθήκες ανάπτυξης και η Κόρινθος θα είναι μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή Πόλη  .

http://korinthostv.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί κύριοι του blog μας κάνετε τέτοια χουνέρια;; Γιατί μας δείχνετε κάθε φορά τι σημαίνει σωστός Δήμαρχος;;; Γιατί μας βάζετε στη σύγκριση με τον Γκιώνη και μας πιάνει κατάθλιψη;; Δεν έχετε καμιά καλοσύνη για εμάς που μας εκπροσωπεί αυτός ο ………(ας μη πω θα το κόψει η λογοκρισία).
    ας ελπίζουμ,ε ότι με τον επόμενο Καποδίστρια θα μας ενώσουν με την Κόρινθο.

  2. Ειμαι κορινθιος 43χρ γεννημα θρεμμα,δεν ψηφισα Πνευματικο κ δεν τον συμπαθω ιδιαιτερα αυτον κ τους περισσοτερους διπλα του,αλλα ομολογω οτι ειναι μακραν ο καλυτερος Δημαρχος που περασε απο την πολη,ειδικα εαν συγκριθει με τους δυο προηγουμενους κ ιδιαιτερα μετον Δαλακλιδη ο οποιος δεν εκανε απολυτως ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog