Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Η απάντηση του π.α. σε όσους αμφισβήτησαν τις φωτογραφίες των προγόνων του

- Advertisement -

”Βρήκατε τοίχο” κύριοι που αμφισβητήσατε τις φωτογραφίες των προγόνων του π.α….
Αυτή είναι η απάντηση του με έγγραφο που δεν δέχεται καμία μα καμία αμφισβήτηση αν ο παππούς του είχε πολεμήσει ή όχι στους Βαλκανικούς Πολέμους..

Οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες..!!
Αυτό τι είναι βρε μπινέ… πλαστό…?
Σίγουρα οι παππούδες μου ήσαν γείτονες με της γιαγιάδες σας…??
Και μπορεί να ησαν και δικών σας παππούδων…!!

ΥΓ stous 1:42 + 8:59 μ.μ

- Advertisement -

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επειδή η απάντηση και το υβρεολόγιο ("Αυτό τι είναι βρε μπινέ… πλαστό…?") γίνεται επί προσωπικού -αφού αναφέρεται στον 1:42- καλούμαι να απαντήσω, αρνούμενος όμως να ακολουθήσω ανάλογη επιθετική τακτική, την οποία ο κύριος π.α. χρησιμοποιεί εμφανώς σε μία απέλπιδα προσπάθεια επιβολής μας των "επιχειρημάτων" του.

    Πρώτον: το νέο ντοκουμέντο που μας παρουσιάζει εδώ, ουδόλως αποδεικνύει ότι η στολή του παππού του (κατά τον ισχυρισμό του πάντοτε) ήταν και η στολή του τακτικού στρατού των Βαλκανικών πολέμων. Οι στρατιώτες έφεραν κανονικές θήκες φυσιγγίων τιφεκίου και όχι ανοιχτή ζώνη με φυσίγγια. Απόδειξη, οι φωτογραφίες εποχής του γενικού επιτελείου στρατού. Αν διαφωνεί, ας μας επιδείξει έστω μία ανάλογη φωτογραφία.
    http://www.army.gr/default.php?pname=BalkanikoiPolemoi&la=1

    Δεύτερον: η πρώτη φωτογραφία με ανθρώπους που έχει ποτέ βρεθεί, είναι του Daguerre και τραβήχτηκε στο Παρίσι του 1838. Και μόλις 12 χρόνια αργότερα έφτασε η τεχνική φωτογράφισης στην Ελλάδα για να τραβήξουν τον παππού του κυρίου π.α. με φουστανέλλα και γαρύφαλο στη φέρμελη; Ποιός εισήγαγε τέτοιες φωτογραφικές μηχανές; Ο Δημήτριος Πλαπούτας; Πολύ τραβηγμένο.

    Τρίτον: Στο κορνιζαρισμένο έγγραφο που μας παραθέτει εδώ, για κάποιον παράξενο λόγον (τον οποίο αναμένω να μας εξηγήσει ο κύριος π.α.) απουσιάζουν το "καταγόμενον" και "του δήμου". Αν ισχυριστεί ότι σβήστηκαν με το πέρασμα των ετών, γιατί το όνομα του παππού του και τα μέρη που πολέμησε δεν αλλοιώθηκαν στο ελάχιστο; Αυτά γράφτηκαν με άλλη μελάνη; Αν πάλι ισχυριστεί ότι δεν συμπληρώθηκαν εξ αρχής, του παραθέτω στην ακόλουθη ιστιοσελίδα ακριβώς τα ίδια (πέραν των δύο) διπλώματα απονομής μεταλλίων με την ίδια ακριβώς ημερομηνία (25 Μαρτίου 1914) όπου και συμπληρωμένα φαίνονται αυτά τα κενά αλλά και εμφανέστατα άνευ αλλοιώσεων είναι. Για να δούμε τι θα μας απαντήσει.
    http://falanthos-arkadias.blogspot.com.tr/p/blog-page_20.html

    Και τέταρτον: αφού ο κύριος προσπαθεί να μας πείσει περί των προγόνων του με έγγραφο που αναγράφει και ονοματεπώνυμο, γιατί υπογράφει την προηγούμενη ανάρτησή του μόνο με αρχικά π.α.;

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων τους κ.κ. διαχειριστές που μου δίνουν την δυνατότητα διαλόγου και μου παρέχουν το δημοκρατικό δικαίωμα αντιγνωμίας χωρίς ύβρεις και οξύνσεις.

    Και επειδή ο εν λόγω κύριος αρέσκεται σε αρχικά, ας μην τον απογοητεύσω και από πλευράς μου.

    Με εκτίμηση και σεβασμό,

    Π.Λ.

  2. Για την Ιστορία… οι βαλκανικοί πόλεμοι 1912-1913,
    έκαναν την Ελλάδα μεγάλη, διότι μέχρι τότε ήταν μέχρι την Λάρισα…!

    Πήραμε την ήπειρο –Θεσσαλονίκη –Θράκη κ.α….!!
    Και άμα δεν μας εμπόδιζαν θα είχαμε πάρει και την πόλη….!

    Μέχρι τότε δεν υπήρχε Αλβανία…!!!
    Η Αυστρία – Ουγγαρία έκαναν αυτό το κράτος για να εμποδίσουν τους Σέρβους να κατέβουν στην Αδριατική…..

  3. 1:40 π.μ. ο στρατός μας προήλαυνε και εσύ υποχωρείς άτακτα… Άσ'τα αυτά και απάντησε στα σχόλια και στα όσα σου καταμαρτυρούν, ειδεμή κάτσε καλά.

  4. Η Αυστρο-ουγγαρία δημιουργήθηκε (ενημερωτικά, το 1867) για να εμποδίσει τους ήδη από αιώνες υπό τον Οθωμανικό ζυγό, Σέρβους να "κατέβουν" στην Ανδριατική? Δεν είσαι μόνο ανορθόγραφος αλλά και απολύτως ανιστόρητος! Για Όνομα του Χριστού και της Παναγίας, τί άλλο θα διαβάσουμε από σένα?!

  5. ston 1:24 π.μ
    Και βέβαια-βέβαια ψεύτικη η Φώτο του 1850 ΠΕΡΙΠΟΥ…!!
    Και βέβαια –βέβαια πλαστογραφία το δίπλωμα,
    ή συνωνυμία..!!
    Και βέβαια το π.α είναι πλαστογραφία διότι εγώ και στις δυο αναρτήσεις δεν έβαλα υπογραφή π.α …!!!
    Άρα τι απομένει κύριε 1:42 ….
    Το λίαν επιεικώς….. εμπαθείς-ΜΠΙΝΕΣ…!!

  6. Ston 10:39
    Οσο για σένα είναι αυτό…
    Και δεν μπορούμε να πούμε για τους Περαχωριτολουτρακιώτες ήσαν Αλβανοί..
    Διότι η ιστορία της περαχώρας είναι πολύ πριν από το 1821…!!
    Και δεν ταυτίζετε με το 1912 όταν έγινε η Αλβανία κράτος…

    ΄΄Η δημιουργία της Αλβανίας ΄΄
    Αν η Βουλγαρία αναγεννήθηκε το 1878 για να υπηρετήσει τα σχέδια του τσάρου της Ρωσίας μέσα από τον πανσλαβισμό, η Αλβανία δημιουργήθηκε μέσα από τους βαλκανικούς πολέμους του 1912 – 13, ως δυτικό ανάχωμα σ’ αυτά. Εμπνευστές η Αυστρία και η Ιταλία που είδαν το νέο κράτος ως τη μόνη λύση για να εμποδίσουν τη Σερβία να βγει στην Αδριατική. Με όπλο τον εκβιασμό των μεγάλων δυνάμεων, οι Αλβανοί εισέπραξαν από το Μαυροβούνιο την περιοχή της Σκόδρας, από τη Σερβία όλα τα εδάφη που κυρίευσε ως το Δυρράχιο και από την Ελλάδα τη Βόρεια Ήπειρο. Σχηματίστηκε, έτσι, η Αλβανία.

  7. 4:04 κανείς δεν είπε ρε ανορθόγραφε υβριστή (ακούς εκεί, το εμπαθείς με "ει") πως έχεις Αλβανικές ρίζες. Κι αν το είπε, είναι 100% λάθος και πλήρως αγεωγράφητος διότι η Αλβανία δεν βρέχεται από τον Εύξεινο Πόντο. Όσο για το τι έβαλες και τι όχι, διάβασε πιο πάνω την ανάρτηση: "αμφισβητήσατε τις φωτογραφίες των προγόνων του π.α…."

  8. Είναι εμφανές ότι ο συγχισμένος γενεαλογικώς κύριος 4.04 προσπαθεί δι' ετέραν φοράν μεθ' ύβρεων και σαρκασμών να πείσει περί της αληθείας των γραφομένων του, κάτι πρωτοφανές που ουδόλως χαρακτηρίζει άνθρωπο ενταγμένο πλήρως σε πολιτισμένο κοινωνικό σύνολο. Μόνο θλίψις δεν καθίσταται αρκετή δια να τον περιγράψει. Σ.Δ.

  9. ston 12:22 π.μ
    Άμα είχες λίγο μυαλό θα καταλάβαινες ότι αυτήν την ανάρτηση την έβαλα για της πρόσφατες δημοσιεύσεις για τους περαχωριτόλουτρακιώτες κάποιου Λιθοξόου Tasci ότι είμαστε αλβανοί με (κόκκινο) , και κάποιου κολλημένου πόντιου…
    Άλλωστε εγώ δεν ΕΒΑΛΑ πουθενά το π.α….
    Κακώς από τον bloger…!
    Και η φωτογραφία με το δίπλωμα (σκούρα), δεν περίμενα να έκαναν μεγέθυνση το ονόματος, και να ψάξουν μερικοί για να με βγάλουν ψεύτη…
    Και τέλος νομίζω ήσαν ωραίες σαν Φώτο
    των προγόνων-ιστορία του τόπου μας……!
    ΥΓ άλλωστε το έχω αποδείξει εγώ δεν βάζω Φώτο-βίντεο –λογότυπο του εαυτού μου…
    Όσο διότι κάποτε έβαζα το ονομά μου, το έβαζα για να δώσω το δικαίωμα και οι άλλοι σχολιαστές να μου απαντούσαν με το ονομά τους….!
    Όμως δεν έγινε, στους περισσότερους αρέσει να είναι μουλωχτοί και πολλές φορές εμπαθής…
    Δεν μετανιώνω για αυτό ,διότι καλός-κακός αυτός είμαι…
    Και σε αυτούς όπου με ξέρουν και από κοντά…!
    Άμα κατάλαβες –κατάλαβες…
    δεν χρειάζεται διάλογος τώρα…..

  10. Πάλι τα βάζεις με τους bloggers? Βεβαιότατα και έβαλες αρχικά εσύ, όχι εκείνοι. Δες κάτοθι:
    "Εργατικής τάξεις, όπως το λέτε εσείς ευγενικά…
    Π.Α."
    http://www.loutrakiblog.gr/2017/08/lb.html

    Εγώ θα εστιάσω αλλού, μιας και εσύ το ανέφερες. Κάποτε είχες γίνει ίσως και ο φόβος κάποιων σχολιαστών εδώ νομίζοντας πως είσαι μέγας και τρανός, διότι:
    – Έβριζες όσους εξέφραζαν γνώμη με την οποία δεν συμφωνούσες.
    – Έβριζες όσους ανοιχτά διαφωνούσαν μαζί σου.
    – Έβριζες όσους δεν έβαζαν ονοματεπώνυμο σε σχόλια αντίθετα των δικών σου.
    – Έβριζες και συκοφαντούσες τους bloggers (όπως ακριβώς κάνεις και τώρα με το 11.49 σχόλιό σου) επειδή αναρτούσαν τα σχόλια όσων η γνώμη σε πείραζε.
    Και όλα αυτά γιατί? Γιατί για κάποιον λόγο θεώρησες ότι το LB είναι τσιφλίκι σου και ότι εσύ το ανέβασες σε δημοτικότητα και όχι οι ποιοτικές και ουσιώδεις αναρτήσεις των παιδιών.
    Τώρα όμως αυτά πέρασαν διότι τίποτε δεν μένει για πάντα. Τώρα του καθενός το σχόλιο εδώ είναι και ένα γερό ράπισμα στο πρόσωπό σου. Τώρα έγινες από δήμαρχος (όπως νόμιζες), ο τελευταίος κλητήρας. Ένας φουκαράς που πλέον κρύβεσαι και δεν θες να δίνεις ούτε καν τα αρχικά σου. Τα οποία είναι μεν σωστά, αλλά όχι το επώνυμο που μας έβαζες παλαιότερα, και αυτό πλέον το ξέρουν καλά όσοι σε γνωρίζουν έστω και λίγο. Δες ποιος νόμιζες ότι ήσουν και πως κατήντησες. Κρύβεσαι ακόμη κι από τον ίδιο σου τον εαυτό. Φοβάσαι ακόμη και την σκιά σου. Καλά να πάθεις και καλά να σου κάνουν για όσες συκοφαντίες και ύβρεις εκστόμισες κατά πάντων, ακόμη και των ίδιων των διαχειριστών που σου εδωσαν λόγο….ύπαρξης (αν εννοείς το εννοώ). Όπως έστρωσες, κοιμάσαι τώρα! Και αν αναρωτηθείς γιατί τα γράφω αυτά, ο λόγος είναι αυτός που είπες: "δεν χρειάζεται διάλογος τώρα…." Διότι ούτε στον διάλογο πιστεύεις, ούτε άλλωστε μπορείς να αμφισβητήσεις το αδιαμφισβήτητο. Σου εύχομαι ταχείαν ανάρρωσιν τώρα.

    Με εκτίμηση,

    Π.Λ.

  11. "Και τέλος νομίζω ήσαν ωραίες σαν Φώτο
    των προγόνων-ιστορία του τόπου μας……!
    ΥΓ άλλωστε το έχω αποδείξει εγώ δεν βάζω Φώτο-βίντεο –λογότυπο του εαυτού μου…"

    Eυχαριστούμε με θέρμη για την αποκάλυψη/ομολογία. Μόλις παραδέχτηκες μόνος σου ότι δεν έχεις καμία σχέση με το όνομα που αναγράφεται στο δίπλωμα και ότι απλώς παρέθεσες κάποιες ωραίες φωτογραφίες που δείχνουν την ιστορία του τόπου μας (όχι την ιστορία ΣΟΥ). Τώρα μάλιστα, τώρα ομίλησες την γλώσσα της αληθείας. Τα συγχαρητήριά μου για την ειλικρίνειά σου.

    Δώσε μας ένα αυτόγραφο ρε μεγάλε π.α. εκτός κι αν το καταστατικό της βασιλικής οικογένειας δεν στο επιτρέπει!

  12. ston 9:55 μ.μ
    Αυτό το όνομα-δίπλωμα είναι από άλλο πλανήτη…!!
    Δεν συνθέτει και τους προγόνους μου μέσα….?

    *Είδε άλλες μάχες 1822 ΄΄η μάχη της Περαχώρας΄΄
    http://www.loutrakiblog.gr/2016/09/50_29.html

    Και εκεί ειναι τα όνομα των προγόνων μου τρις φορές πάτερα-τρις μητερας μου….!!
    Ήσαν και αυτά από άλλο πλανήτη…
    Ψεύτικα ή συνωνυμία, και αυτά τα ονόματα..??
    Άντε βρε καρκζη…..

  13. φίλε 3:20 μ.μ. Αν η μάχη της Περαχώρας γινόταν το 1922, θα σε πίστευα. Αλλά όπως είπες, έγινε 100 ακριβώς χρόνια πριν έρθει η φαμίλια σου για να εγκατασταθεί τελικά εδώ αργότερα.

  14. Ξεκάθαρα πράγματα. 1 κι 1 κάνουν 2. Αφού δεν απαντάς στις πολύ σωστές απορίες διαφόρων εδώ, δύο τινά:
    Είτε είναι πλαστά, είτε δεν ανοίκουν στην οικογένειά σου, αλλά σε οικογένεια ηρώων, όχι προσφύγων

  15. Βρε ξευτίλες εσείς είσαστε…!!
    Όταν αυτές οι δυο φωτογραφίες και το δίπλωμα κρεμόντουσαν στο σαλόνι του πατέρα μου,
    και τώρα στο δικό μου..!
    Και ο πατέρας μου είχε πει, αυτός είναι ο προπάππους σου, και αυτός είναι ο παππούς σου…
    Τι μπορώ εγώ να σας αποδείξω..??
    Ότι ένας γραμματέας δεν έβαλε τόπο καταγωγής, διότι βαριόταν να το βρει, ή ότι άλλο διότι υπήρχαν χιλιάδες στρατιώτες τότε…
    Εσείς μπορείτε να αποδείξετε ότι ο πατέρα σας είναι δικό σας πατέρας, και αν υπάρχει…!!
    Μπορείτε…??
    Τι μπορώ εγώ να σας αποδείξω..??
    Παρόλα αυτά εγώ το ψάχνω….
    Και μετά θα σας τον φτάσω μέχρι το στέρνο…!!

  16. Τότε γιατί σε άλλα διπλώματα με ίδια ημερομηνία, 25 Μαρτίου του 1914 http://falanthos-arkadias.blogspot.com.tr/p/blog-page_20.html
    αναγράφονται κανονικά, ενώ στο δικό σου όχι? Δηλαδή μόνο για τον πατέρα σου βαριόταν ο γραμματέας? Όχι για τους άλλους? Εκτός κι αν δεν ήταν από Ελλάδα ο πατέρας σου και γιαυτό δεν μπορούσε να το βρει. Αλλο πιθανότατο σενάριο.

    Θα μας τον φτάσεις μέχρι το στέρνο? Στην ηλικία σου? Χρατς, φρουπ! Αμ το ζητούσε ο οργανισμός σου, για να μάθεις να λες β(ρυκο)λακείες.

    Αμ χίλια δίκια έχει η Ελενίτσα για το βρωμόστομά σου. Έχει ναί η όχι? Γιαυτό κάτσε καλάαααα!

  17. φίλε 11:18 π.μ. άσε καλύτερα. Δεν σηκώνει απάντηση αυτός, διότι απλούστατα δεν θα την καταλάβει λόγω σοβαρών αδυναμιών επί γραμματικής/συντακτικού. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι, τώρα που ο σύριζα νομιμοποίησε τα σύμφωνα συμβίωσης, να βρει ένα ταίρι μπας και πάψει να βρίζει τον κοσμάκη εδώ μέσα.

  18. Σάββατο σήμερα ρε 2:10. Δεν φοράς τα γυαλάκια θαλάσσης/μάσκα να πας να ψαρέψεις κανα καλκάνι ή φόρα τη ζίπκα σου (που μας το παίζεις και φουστανελάς, τρομάρα σου) και τράβα για καφέ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog