Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΕΣΤ:Ο Τρόπος που κρατάτε την Τσάντα σας δείχνει Πολλά για τον Χαρακτήρα σας

- Advertisement -

Πολλές φορές απλές καθημερινές συνήθειες αποκαλύπτουν πράγματα για τον χαρακτήρα μας.
Διάλεξε μια φιγούρα και διάβασε το αποτέλεσμα από κάτω…

№ 1. Τσάντα στην πλάτη
Εάν προτιμάτε ένα σακίδιο πλάτης, είστε πιθανόν πάντα έτοιμοι για περιπέτεια και είστε έτοιμοι να πάτε ανά πάσα στιγμή. Είστε επίσης πολύ προσεκτικοί για τα πράγματα και τους άλλους ανθρώπους, καθιστώντας σας ένα πρόσωπο που οι άλλοι ακολουθούν πρόθυμα.

№ 2. Κρατάτε την τσάντα στο χέρι
Αν κρατάτε σταθερά τα πράγματά σας στα χέρια σας, πλήρες και απόλυτος έλεγχος όλων είναι το σύνθημά σας. Σας αρέσει να ενημερώνεστε για τα πάντα και να έχετε πάντα τη δική σας γνώμη. Είστε σε θέση να πείτε στους άλλους ολόκληρη την αλήθεια για τον εαυτό τους – αν το ζητήσουν. Η αξιοπιστία σας είναι θρυλική.

№ 3. Περασμένη στον ώμο
Οι άνθρωποι που φορούν μια τσάντα στον ώμο τους αγαπούν την ανάγνωση: αυτή η θέση τους επιτρέπει να βρίσκουν το αγαπημένο τους βιβλίο ακόμη και όταν δεν υπάρχει ουσιαστικά χώρος και χρόνος για αυτό. Είναι τόσο διακριτικοί, που ακόμα κι αν κοιμούνται όταν σας πιάνει πολυλογία, θα το κάνουν με τα μάτια τους ανοιχτά, ενώ συγχαίροντας σας με συγκατάθεση από καιρό σε καιρό.

№ 4. Διαγώνια στον ώμο
Εάν μεταφέρετε την τσάντα σας στον ώμο σας, κανένας εγκληματίας δεν θα μπορεί να κλέψει το πολύτιμο φορτίο σας. Είστε λίγο επιρρεπείς στο να επιδείξετε τον τεράστιο πλούτο σας, αλλά είστε πολύ γενναιόδωροι την ίδια στιγμή. Προσέξτε, ωστόσο, καθώς κάποιοι μπορεί να αντιληφθούν αυτό το χαρακτηριστικό σας ως αδυναμία και να σας χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους.

№ 5. Στην κοιλιά
Ποιός ήταν ο σίφουνας που πέρασε τώρα; Ένας ανεμοστρόβιλος; Όχι, αυτά είναι τα άτομα που μεταφέρουν την τσάντα στο στομάχι τους. Η εκκεντρότητα τέτοιων ανθρώπων είναι συχνά πέραν οποιωνδήποτε ορίων, αλλά αυτό είναι ενδεικτικό του γρήγορου μυαλού τους και της ζωντανής φαντασίας τους.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog