Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγώστη: Aπαράδεκτη η κατάσταση με τα σκουπίδια στο Λουτράκι

- Advertisement -

Η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει στο Λουτράκι. Καταγγέλλω μέσω του Μπλόγκ σας την Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου. Και εξηγούμαι. Στο Καρμπουνάρι και συγκεκριμένα στην  οδό Ιθάκης (είναι ο δρόμος που βρίσκεται η επιχείρηση “ΑΞΟΝΙΚΗ – ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ”…
για όσους δεν γνωρίζουν την οδό), υπάρχουν 3 κάδοι σκουπιδιών.


        1. Επί μονίμου βάσεως είναι ξεχειλισμένοι καθώς οι υπάλληλοι καθαριότητας απαξιούν  να περάσουν από το σημείο και να τους αδειάσουν, παρότι αδειάζουν όλους τους κάδους που είναι τοποθετημένοι στον Γερμανικό Δρόμο. 


Δηλαδή περνούν 2 φορές το μήνα το πολύ. Και βέβαια απλώς τοποθετούν τους κάδους στο ανυψωτικό μηχάνημα του απορριμματοφόρου τους αδειάζει (το μηχάνημα) και τους βάζουν στην θέση τους. Τώρα αν γύρω από τους κάδους υπάρχουν πλαστικές σακούλες με σκουπίδια, (από δικιά τους ευθύνη αφού περνούν όποτε γουστάρουν), δεν το συζητάμε δεν τις παίρνουν για κανένα λόγο.


 (Ήθελα να ήξερα στην σύμβαση που υπέγραψαν για την δουλειά αυτή λέει ότι μόνο τους κάδους μετακινούν προς και από το απορριμματοφόρο και τίποτε άλλο;). Με αποτέλεσμα κάτι τα ζώα (σκύλοι – γάτες) κάτι ο αέρας να γεμίζει ο δρόμος σκουπίδια και να παρουσιάζει μια εικόνα όχι τριτοκοσμικής χώρας αλλά ακόμα χειρότερα.


        2. Στους συγκεκριμένους κάδους πετά και τα σκουπίδια της   η επιχείρηση “ΑΞΟΝΙΚΗ – ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ”. Και φυσικά δεν είναι φλούδες από πορτοκάλια π.χ. αλλά σύριγγες, βαμβάκια με αίμα και άλλα τέτοια υγειονομικά σκουπίδια. Αυτό εγκυμονεί διάφορους κινδύνους τόσο για τους κατοίκους που χρησιμοποιούν τους εν λόγω κάδους, όσο και για τους υπαλλήλους της καθαριότητας.


    Έχω κουραστεί να πηγαίνω στον Δήμο και να λέω τα ίδια πράγματα συνέχεια. Αισθάνομαι ότι παρακαλάω για κάτι αυτονόητο διότι στο κάτω κάτω γιαυτό πληρώνουμε τα Δημοτικά Τέλη. (Ούτως ή άλλως δημοτικός φωτισμός δεν υπάρχει εκεί) άρα τα δημοτικά τέλη τα πληρώνουμε μόνο για την αποκομιδή των σκουπιδιών.


    Στην γειτονιά αυτή υπάρχουν παιδάκια και περνούν πάνω από τα σκουπίδια.


    Πλέον η επόμενη κίνησή μου θα είναι να κάνω καταγγελία στην Υγειονομική Υπηρεσία της Νομαρχίας να επιληφθούν του θέματος γιατί δεν πάει άλλο.


    Έχουν γίνει οι υπάλληλοι της καθαριότητας στο Λουτράκι ανεξέλεγκτοι και κάνουν ότι θέλουν; Για να μην αναφερθώ στο πως χειρίζονται τους κάδους. Εξ αιτίας τους οι πιο πολλοί κάδοι με πλαστικά καπάκια έχουν σπάσει. Τους έχω δει πάμπολλες το πως τους μεταχειρίζονται. Άσε που δεν κλείνουν τα καπάκια.


    Για του λόγου το αληθές δείτε και φωτογραφίες από τον εν λόγω δρόμο.


Ευχαριστώ.


Α.Γ.

- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να τα καταγγειλετε κυρια μου γιατι ειναι αχρηστοι και ανικανοι.Ο αντιδημαρχος καθαριότητας εξαφανισμενος σε μονιμες διακοπες

  2. Δεν ιδρωνει το αυτι του αντιδημαρχου
    Περρα και των λοιπων Μπορειτε να
    Κανετε καταγγελιες αυτο που ηθελε
    Η δημοτικη αρχη το πετυχε την ανικανοτητα

  3. Να συμφωνήσω με το πρόβλημα της περιοδικότητας αποκομιδής των σκουπιδιών. Και να συμφωνήσω με την έλλειψη προσωπικού απο μεριάς Δήμου. ΑΛΛΑ αφου έτσι και αλλιώς τα σκουπίδια τα μεταφέρετε με το ΙΧ σας, γιατι τα πετάτε εκεί και δεν τα παίρνετε λιγο πιο κάτω ακόμα, να τα πετάξετε σε άδειο (ή έστω ημιάδειο) κάδο? ΕΣΕΙΣ που τα πετάτε απέξω ευθύνεστε για την βρώμα που έχουμε σε όλους τους κάδους της περιοχής!!!
    (δεν αναφέρομαι φυσικά στον καταγγέλλοντα αλλά σε όλους όσους "βολεύονται" με το να πετάνε τα σκουπίδια τους απέξω)
    Π.Γ.

  4. Μην ανησυχειτε κυριε μου…μετα την σημερινη σας δημοσιευση-ξεμπροστιασμα να ειστε σιγουρος πως σε 2 μερες το πολυ θα "λυθει"το προβλημα…ετσι και στην Περαχωρα…παιδικη χαρα και συντριβανι ειχαν να καθαριστουν κατι μηνες!!
    Μετα απο σχετικη αναρτηση εγινε το αυτονοητο!!!!
    Και πηραν και συγχαρητήρια οι καθαριστες που εκαναν το αυτονοητο,επαναλαμβανω!!!!
    Αυτη ειναι η καταντια μας!!!

  5. Θα του δειξω εγω ποσο μαγκας ειναι ο
    Περρας οσο για προσωπικο να προσλαβει
    Ο δημαρχος αυτους που ηθελε τους
    Τακτοποιησε σε θεσεις σε λιγο καιρο
    Θα τακτοποιηθειτε και εσεις κυριε Γκιωνη
    Υπομονη

  6. Φυσικά κανένας δεν σκέφτεται ότι η υπηρεσία καθαριότητας είναι υποχρεωμένη να δημοσιοποιεί πρόγραμμα αποκομιδής και να το τηρεί. Επίσης είναι υποχρεωμένοι οι δημότες να σέβονται το πρόγραμμα και να μην βγάζουν τα σκουπίδια οποτε γουστάρουν αρκεί να μην τα έχουν στο μπαλκόνι τους. Σε ότι αφορά την υπηρεσία καθαριότητας μάλλον υπολειτουργεί η λειτουργεί επιλεκτικά καθαρίζοντας μόνο τους δρόμους και περιοχές βιτρίνα για να δείχνει οτι κάτι κάνει. Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας εργάζεται με μόνο κρητίριο τη συλλογή ψήφων κατά συνέπεια αν η περιοχή δεν του δίνει σταυρούς ……την κάτσανε τη βάρκα.
    Βέβαια μην ξεχάσουμε και τους γυφτο-δημότες που πετάνε τα σκουπίδια τους έξω από τους κάδους γιατί…..σιχαίνονται .
    Δεν έχω όμως ακούσει κανέναν από εμάς που αγανακτισμένοι γράφουμε στο blog ,να κάνει καυγά οταν βλέπει κάποιον να πετάει έξω σακούλλες!!!!!
    Αφού δεν τις πετάει στην πότρα μας ……τί μας νοιάζει;
    Απαράδεκτος λοιπόν ο Πέρρας ,απαράδεκτοι όμως και εμείς που κάνουμε πάντα την πάπια.

  7. μπορει οντως να υπαρχει καποιο προβλημα που χρειαζεται τη προσοχη εκ μερους του Δημου,αλλα τα σχολια περι του Κυρ Περρα ειναι λανθασμενα και ανακριβη και να διευκρινισω οτι δεν ψηφιζω την παραταξη του Αντιδημαρχου Ο Κος Περρας ειναι ο μονος που παει στη δουλεια του απο τις 06 30 το πρωι μεχρι οτι ωρα τελειωσει δεν ειναι καθολου σε μονιμες διακοπες αλλα συνεχως σε εργασια για το δημο οσο για τα γραφομενα περι Περαχωρας μονο γελιο προκαλουν γιατι πολλοι ξερουν οτι αυτα τα σημεια και πολλα αλλα καθαριστηκαν βασει καποιου προγραμματισμου και οχι γιατι δημασιευτηκε κατι στο διαδικτυο αυτα περι αποκαταστασης της αληθειας και για του λογου το αληθες ειμαι κατοικος Περαχωρας και το τηλεφωνο μου ειναι 6977943822

  8. Π.Γ.17 Αυγούστου 2017 – 2:22 μ.μ
    Αγαπητέ ή αγαπητή
    1ον δεν μεταφέρουμε με αυτοκίνητο τίποτε γιατί οι κάδοι είναι στην γειτονία μας.
    2ον επειδή οι υπάλληλοι δεν κάνουν την δουλειά που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν, μένουν οι κάδοι γεμάτοι και αναγκαστικά ο κόσμος αφήνει σακούλες με σκουπίδια δίπλα στους κάδους. Εάν τις έριχναν και αυτές στο απορριμματοφόρο δεν θα υπήρχε αυτή η εικόνα (αλλά τι λέω ο αφελής; Να χαλάσουν το μανικιούρ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ). Δηλαδή η λύση που προτείνεται είναι να αρχίσουν οι δημότες να ψάχνουν ανά το Δήμο να βρίσκουν άδειους κάδους ή να ενημερωθούν που είναι ο σκουπιδότοπος του Δήμου και να πηγαίνουν να τα πετούν μόνοι τους ώστε να μην κουράζονται οι υπάλληλοι.
    Α.Γ.
    .

  9. Ότι γράφεις είναι προϊόν ασχετοσύνης.υπάλληλος καθαριότητος.οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι σκουπιδιαριδες ασχετε.ποιό ψηλά να κοιτάξεις αντεοταν σας λένε για επιπλέον μόνιμο προσωπικό ακούσετε για τους σκουπιδιαριδες λες και ειναι γραφοαδες

  10. 7.54 αυτοι εχουν σχεδιο???? Χαχαχα ! Πες μας τι εχουν κανει ως τωρα !!!!εκτος των μπουζουκιων εννοω τα κοντσερτα ! Εχει αλλαξει η οψη της πολης ? Πες μας ! Για τις γλαστρες στις κολωνες αναφερεσαι ?αυτες μας μαραναν

  11. ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΑ ΤΑ ΛΕΓΌΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟ ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΟΣ . ΜΕ ΤΑ ΜΈΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΈΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΊΓΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΚΆΝΕΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥ!ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΑΦΉΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ!!!!

  12. Γιατί μέσα στο Λουτράκι ειναι καλυτερα τα πραγματα; Συγκεκριμένα έξω από τον Σκλαβενητη υπάρχουν 5 κάδοι στη σειρά μπροστρα στον πεζοδρομο πάντοτε ξεχειλισμενοι με σκουπίδια με αποτέλεσμα ούτε να ειναι εύκολη η προβαση προς την παραλια και η μπόχα το κάτι άλλο Πολλές φορές έχω ενόχληση το Δήμο γιατρό τι χαλι αλλα μάλλον έχουν βουλώσει τα αυτιά τους Βρωμα παντού!! Λυπάμαι έτσι που καταντήσαμε το όμορφο Λουτρακι

  13. Να χαίρεται τους άχρηστους Υπευθυνους-ανεύθυνους ο Δήμαρχος. Κριμα που τον ψηφίσαμε.Αυτος περα βρέχει εξαφανισμένος μονιμα

  14. Εσεις που παρακολουθειτε τι ωρα παει
    Στη δουλεια ο Περρας λεμε τωρα τι κανει;
    Στο γραφειο το οποιο δεν του ανηκει και
    Καθεται ελα τωρα γιατι το παρακανετε
    Αντιδημαρχος μονο για λεφτα

  15. Μπορεί όπως λέτε μετά την ανάρτηση ΝΑ τα καθαρίσαμε όμως αυτή τη στιγμή είναι πάλι τα ίδια. Όσο αφορά για τον Κύριο Περρα να δω με τξ μούτρα θα ανέβει στην Περαχωρα να ζητήσει ψήφο.Όμως πρέπει να αποδώσουμε ευθύνες και στους δημοτικούς συμβούλους που έχουν εκλεγεί και εινσι περαχωριτες..Αυτοί δεν ΘΑ έπρεπε να ασχοληθούν με το χωριό τους? ..Αλλά ξέχασα έχουν τα Φεστιβάλ τώρα στο μυαλό τους και την προσωπική τους προβολή. .Όταν όμως έρθει η ώρα το εκλογών θα έχω μαζέψει ντομάτες και θα τους ρίξω στα μούτρα! !!!!..Ξέρουν αυτοί ποιοι είναι! !!!!

  16. Ακόμα κ σε κεντρικούς δρόμους κ πλατείες όπως οι κάδοι μπροστά από το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης που περνάει όλος ο τουρισμός με ανοιχτά καπάκια με τις εργαζόμενες του σούπερ μάρκετ να πετάνε τα κουτιά όπως είναι κ να γεμίζουν οι κάδοι ,με τα μάτια μου είδα υπάλληλο του Σκλαβενίτη να της φεύγουν πλαστικά κ απλά να τα κλωτσάει κάτω από τους κάδους ,απαράδεκτοι είμαστε εμείς οι ίδιοι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog